Aspect Zodii

Berbec

Femeia Berbec are trasaturi puternice, cu barbie, gura si nas proeminente. Parul este оn general deschis la culoare, sprвncenele sunt bine conturate, uneori unite deasupra nasului, iar fruntea e inalta. Are o inaltime peste medie, cu un corp solid, dar bine proportionat.

Taur

Femeia din zodia Taurului are trasaturi armonioase si buze pline, senzuale. Fata este de obicei patrata, cu maxilar puternic, iar nasul este carn. Parul este deschis la culoare, cu fir gros si lucios. Are o оnaltime medie si un corp puternic, cu umeri lati si sani destul de mari.

Gemeni

Femeia Gemeni are ochi stralucitori si un chip foarte expresiv, cu trasaturi feminine. Poate avea gropite оn obraji sau barbie. In ce priveste corpul, nativa din Gemeni este noroscoasa. De obicei este slaba, inalta, cu muschi bine definiti. Bratele sunt lungi, subtiri cu maini delicate si degete lungi.

Rac

Femeia din Rac are trasaturi „rotunjite”, cu nas mic, ochi mari si rotunzi, barbie rotunda. Si corpul se inscrie in aceeasi linie: rontunjimi voluptoase, sвni mari, solduri late, inaltime mica spre medie. De obicei, silueta este in forma de mar, grasimea adunвndu-se pe talie.

Leu

Trasaturile sunt puternice – acel gen de chip care nu se uita usor – cu frunte inalta, nas mare, acvilin, ochi mari. Inaltimea este medie spre mare, cu picioare lungi, muschi bine definiti si miscari elegante. Femeia Leu are o predispozitie catre ingrasare, mai ales dupa prima tinerete.

Fecioara

Are un aspect serios, discret, elegant. Capul este mic, cu trasaturi fine, nas mic si buze senzuale. Femeia Fecioara este de obicei inalta si pare supla, desi are soldurile si umerii destul de late оn comparatie cu restul trasaturilor. Are un mers elegant si gratios.

Balanta

Fata este simetrica si ovala, cu trasaturi placute, dinti albi si frumosi, buze senzuale. Multe Balante au par cret sau ondulat, cu fir gros. Inaltimea este medie spre mare, greutatea este medie, dar la vвrsta a doua se pot acumula kilograme оn exces.

Scorpion

Femeia Scorpion are trasaturi puternice – fata patrata, privire patrunzatoare, buze pline. Inaltimea eeste de obicei medie, dar corpul este solid, cu umeri lati, muschi bine dezvoltati si o usoara tendinta catre ingrasare. Parul este de obicei inchis la culoare, uneori cret sau ondulat.

Sagetator

Femeia Sagetator are un aspect distins, cu trasaturi bine definite, fata simetrica si un zambet foarte carismatic. Parul este inchis la culoare, dar are tendinta sa albeasca devreme. In general este inalta, cu un corp puternic si muschi slab definiti. La varsta a doua tinde sa se ingrase.

Capricorn

Femeia Capricorn are trasaturi fine, delicate, cu ochi mici si „seriosi”. Inaltimea este sub medie, iar forma corpului este de para, cu sвni mici, solduri late si coapse generoase. Muschii sunt bine definiti, atletici. Pielea si parul sunt inchise la culoare.

Varsator

Are trasaturi frumoase, regulate si un chip destul de serios. Numai ochii sunt stralucitori si plini de viata. Parul este inchis la culoare. Inaltimea este medie sau peste medie, umeii sunt lati si patrati, iar trunghiul subtire, alungit, cu talie mica.

Pesti

Femeia Pesti are ochi mari, frumosi, cu gene lungi. Are o statura medie sau sub medie, cu brate si picioare scurte, maini mici, feminine. Corpul este subtire, dar cu muschi slab dezvoltati si exista riscul de acumula kilograme оn plus odata cu inaintarea in vвrsta.