Cum Sa Preiei Controlul

Berbec

Profita de impulsivitatea care-l caracterizeaza si fa-i propunerile cu mult entuziasm. Mizeaza pe lucruri noi, care sa-i atraga imediat interesul si va face ca tine!

Taur

Nativul din Taur nu este usor de condus si asta pentru ca este foarte suspicios. Distrage-i atentia prin ceea ce-i place lui cel mai mult, adica mancare buna, relaxare si sex si cere-i tot ce vrei.

Gemeni

Acest nativ este expert in manipulare, fiind inzestrat cu multa viclenie. De regula el este cel care te joaca pe degete. Ca sa schimbi directia, apeleaza la tacticile lui, deci fa-l sa-si inghita cuvintele. Este un joc fin, care necesita mult exercitiu.

Rac

Tot ce isi doreste acest barbat este sa se simta iubit si ingrijit, asa ca daca ii oferi tot suportul tau afectiv il poti juca pe degete destul de usor. Adopta o atitudine materna si spune-i pe un ton tandru ca e mai bine sa faceti ca tine. Simplu!

Leu

Sa manipulezi un Leu este o sarcina dificila. Si asta din cauza orgoliului si incapatanarii care il caracterizeaza. Nu-l contrazice si nu-i rani orgoliul pentru ca vei pierde lupta! Linguseste-l, spune-i ca este cel mai tare, si dupa ce l-ai imbunat sugereaza-i ideile tale. Sansele de a le accepta sunt mari.

Fecioara

Barbatul din Fecioara este foarte critic si suspicios si din acest motiv este greu sa-l convingi sa faca ceva. Dar daca mizezi pe sexualitatea ta si apelezi la vesnicul truc cu decolteul si fusta scurta, n-o sa-l mai intereseze nimic altceva. Prin urmare, suceste-i mintile cu o tinuta extrem de sexy si-l poti manipula cu usurinta.

Balanta

Acest nativ este usor de manipulat, mai ales daca este foarte indragostit. Nu-ti va refuza nimic, mai ales daca il alinti si il rasfeti in acest timp.

Scorpion

Barbatul din Scorpion se prinde foarte repede cand vine vorba de tentative de manipulare, asa ca trebuie sa fii foarte subtila. Acest nativ are o singura slabiciune: sexul! In pat nu mai este rece si calculat, asa ca il poti juca pe degete.

Sagetator

Acest barbat face intotdeauna ce vrea. Cu greu vei reusi sa-i impui ceva si asta pentru ca nimic nu conteaza mai mult pentru el decat libertatea. In cazul in care va simti ca vrei sa-l conduci sau sa-i ingradesti in vreun fel libertatea, te va parasi imediat. Nu merge sa-l constrangi cu rugaminti si amenintari, mai bine, incearca sa-l provoci.

Capricorn

In relatia cu nativul din Capricorn trebuie sa fii intotdeauna rationala, caci doar argumentele logice il conving sa-si schimbe parerile si modul de a actiona. Axeaza-te pe beneficii, pe profit.

Varsator

Acest barbat este greu de convins sa-si schimbe parerea. Crede cu pasiune in ideile sale si are o inteligenta nativa, asa ca e destul de greu de dus de nas. Ca sa-l joci pe degete abordeaza-l cu mult curaj, dar si cu umor. Fii sincera si directa!

Pesti

Vorba dulce mult aduce. Este adevarat si in cazul nativilor din Pesti. Acest barbat are nevoie de multa afectiune si daca vrei ceva de la el, cere-i intr-un moment de tandrete. Va fi coplesit de emotii si va fi dispus sa faca orice!