Zodiile Pe Timp De criza

Berbec

Nici nu vrei sa auzi de criza! Te enerveaza si numai gandul ca trebuie sa faci economie sau sa te apuci sa-ti dramuiesti mai bine banii, ca sa iti ajunga. Tie iti plac activitatile mai palpitante, nu contabilitatea…

Taur

Mai mult ca oricine, te straduiesti sa pastrezi standardele cu care te-ai obisnuit. Nu iti place sa pierzi din confort si reusesti, cu o dibacie uimitoare pentru ceilalti, sa traiesti ca si pana acum. Faci economie, dar acolo unde nu se vede.

Gemeni

Pentru tine criza este foarte periculoasa, fiindca in ciuda inteligentei tale si a maiestriei pe care o ai in afaceri, iti lipseste prudenta. Poti face investitii paguboase, crezand ca faci o afacere buna.

Rac

Te poti descurca si cu venituri mai mici. Nu iti place, dar faci fata crizei. De cele mai multe ori ai resurse ascunse sau valori care se pot transforma inapoi in bani, la o adica.

Leu

Pentru tine e de-a dreptul tragic ca nu mai poti sa-ti cumperi trei rujuri, ci numai doua… Iubesti luxul, iar masurile de austeritate te deprima. Le infrunti insa cu demnitate, cu toata eleganta unei regine in declin…

Fecioara

Ceilalti ar fi uimiti sa stie ce minuni poti face tu cu un buget mic. Cum nu esti cheltuitoare nici in perioadele de abundenta, iar in plus ai o inteligenta analitica si statistica remarcabila, te descurci cu brio.

Balanta

Jale mare, pentru o venusiana iubitoare de frumos ca tine. Faptul ca iubitul tau te refuza cand doresti un tablou mirific sau o rochie superba, te duce pana la deznadejde. Intotdeauna ai urat sa faci economii sau sa tii socoteala la ce-ai cheltuit…

Scorpion

Cu discretia care te caracterizeaza, putin probabil sa se prinda cineva cum stai de fapt cu banii. Poti sa fii pe muchia falimentului sau sa detii resurse secrete, ceilalti nu vor vedea decat mai tarziu…

Sagetator

Esti prea mana larga ca sa te simti bine pe timp de criza. Caracteristicile tale jupiteriene, care cer abundenta si veselie, se revolta in fata limitarilor de buget. Ai nevoie de mai multa prudenta cand vine vorba de bani.

Capricorn

Simbolul zodiei tale este o capra de munte, capabila sa ajunga pana in varf fara sa se hraneasca cu mai mult de un smoc de iarba. Asa ca, daca este vreo zodie capabila sa treaca cu bine de orice criza, atunci tu esti aceea!

Varsator

Esti absolut convinsa ca, mai devreme sau mai tarziu, vei gasi tu o solutie care sa rezolve situatia. Te agiti, dar s-ar putea sa treaca mult pana minunea se produce. Pana atunci oscilezi intre “groaznic!” si “ma descurc”.

Pesti

Accepti criza ca pe o fatalitate cu care n-ai cum sa te lupti. Sa faci economii insa… mai greu. Intai ar trebui sa ai din ce. Apoi, ar trebui sa iti retii elanurile altruiste si caritabile. Dar ce farmec ar mai avea viata atunci?