Distractie fara bani

Berbec

Este foarte activ, asa ca prefera ca distractie activitatea de orice fel. Propune-i o iesire in parc pe role.

Taur

Este comod, asa ca se va distra la maxim daca ii propui o sesiune de spa la voi acasa. Exista o multime de masti de fata pe care le puteti face doar cu ce aveti prin casa.

Gemeni

Ii place sa poarte discutii fara sa faca ceva anume, asa ca nu dai gres daca il inviti undeva la un pahar de vorba.

Rac

Distractia pentru Rac trece prin stomac, asa ca cel mai bine ar fi sa ii oferi o invitatie la masa. Puteti gati impreuna ceva inedit.

Leu

O petrecere cu karaoke va fi pe placul Leului, care adora sa fie in centrul atentiei. Nu trebuie decat sa investesti in cateva cocktail-uri, pentru ca restul invitatilor sa prinda si ei curaj.

Fecioara

Adora natura, asa ca puteti organiza un picnic in aer liber. Distractie maxima pentru Fecioara!

Balanta

Nu iti trebuie cine stie ce buget pentru distra o Balanta. Un film bun si un bol cu floricele pot da savoare unei seri de sambata.

Scorpion

Competitia este sinonima cu distractia pentru Scorpion. Invita-l la o partida de sah sau monopoly.

Sagetator

Are simtul umorului, asa ca il poti distra cu orice activitate care il face sa rada. Propune-i sa navigati pe internet in cautare de clipuri amuzante. Nu uita de chipsuri si inghetata.

Capricorn

Lipsa banilor pare sa il afecteze cel mai mult pe acest nativ, asa ca propune-i o plimbare lunga prin parc sau una nocturna cu masina.

Varsator

De cat timp n-ai mai mers la muzeu? Pretul unui bilet este foarte accesibil, iar activitatea reprezinta o adevarata distractie pentru un Varsator.

Pesti

Acest nativ este inclinat catre activitatile artistice. Propune-i sa creati ceva impreuna, poate un obiect vestimentar sau o pictura demna de inramat.