Makeup zodii

Berbec

Nerabdarea te poate face sa neglijezi cel mai important aspect al ingrijirii tenului: demachierea de 2 ori pe zi. Din cauza “focului” interior, nativele Berbec pot suferi de o roseata a pielii, remediabila cu creme speciale. Machiajul tau variaza de la natural, in zilele aglomerate, la super sofisticat – la ocazii.

Taur

Inzesteata de Venus cu o piele frumoasa si placuta la atingere, esti maestra in machiaj, atunci cand vrei. Ai putea avea de luptat cateodata cu tenul gras sau porii dilatati, dar perseverenta cu care iti aplici tratamentul potrivit iti asigura reusita.

Gemeni

Pielea ta este de obicei mixta, avand atat zone cu sebum crescut cat si de uscaciune, pe care trebuie sa le tratezi separat. Trebuie sa iti insusesti un ritual de ingrijirea a tenului zilnic si sa rezisti tendintei de a fi cand prea griijulie cand prea neglijenta cu acesta.

Rac

Astrologic vorbind, ai “pielea subtire” si asa s-ar explica sensibilitatea ta crescuta. Predispozitia catre ten acniec are legatura cu timidiatatea pe care trebuie sa o combati. Ca machiaj, iti place sa-ti pui in evidenta ochii si sa lasi obrajilor o paloare intersanta.

Leu

Machiaj stralucitor care sa-ti puna cat mai bine in valoare trasaturile este o arta pe care ti-o insusesti de timpuriu. Tenul tau (de obicei curat si luminos) permite desenarea, ca pe o panza, a unor machiaje sofisticate, pe care altele n-ar indrazni sa le abordeze.

Fecioara

Preferi stilul natural, in nuante de maro si nisipiu, si esti o perfectionista in ceea ce priveste aplicarea machiajului. Dar mai mult decat acesta esti preocupata de curatirea tenului si sanatatea lui. Dermatocosmeticele sunt cele la care pielea ta raspunde cel mai bine.

Balanta

Iti place sa te lasi pe mana unei profesioniste, cand vine vorba de ingrijirea tenului. Pe langa mostenirea ta genetica, zodia iti imprima o nuanta mai deschisa a pielii si o sensibilitate marita a ei la praf si noxe. Machiajul iti subliniaza frumusetea naturala, iar culorile calde, pastelate, te prind cel mai bine.

Scorpion

Smokey eyes si machiaj specific modei rock sunt printre preferatele tale. Scopul lui este sa iti pui in evidenta privirea hipnotica si gratia de “femme fatale”. Tenul nu-ti face mari probleme, dar ca sa eviti sa fie aspru aplica periodic gomaj si masti de catifelare.

Sagetator

Esti norocoasa detinatoare a unui ten sanatos, care iti face rareori probleme. Nu uita crema cu factor de protectie solara, pentru ca de regula petreci in aer liber mai mult decat alte femei. Machiajul tau e cand inexistant cand cel obisnuit, pe care il aplici in 5 minute.

Capricorn

Influenta saturniana asupra tenului tau poate sa te expuna la o imbatranire prematura a lui. Asa ca mastile hranitoare, hidratatrea sau cremele anti-rid folosite inca de la 25 de ani te ajuta foarte mult. Machiajul tau e de cele mai multe ori discret si rafinat.

Varsator

Pielea ta poate avea o tendinta catre uscare si e foarte sensibil la temperaturile extreme: foarte frig sau foarte cald. Atenta ta asupra tenului trebuie sporita in verile toride si iernile aspre. Protejeaza-l cu creme specifice! Machiajul tau e ori foarte discret, ori extravagant, in functie de dispozitie.

Pesti

Te bucuri, de cele mai multe ori, de un ten care se “autointretine”, fara nevoia de a-i acorda o atentie speciala. Nuantele de albastru pentru machiajul ochilor te prind foarte bine iar buzele tale asi sporesc senzualitatea in nuante de coral sau rosu aprins.