Semne Ca Are Chef De Sex

Berbec

Este impulsivul zodiacului pentru care pofta de sex vine mereu pe nepusa masa. Vei stii ca are chef de sex pentru ca iti va spune simplu “Hai!” si te va atinge intr-un mod intim si neasteptat.

Taur

In cazul in care il vezi tolanit pe canapea cu un pahar de vin sau te asteapta acasa cu masa pregatita e clar ca are un scop ascuns. Taurul este calm si linistit cand se excita, dar e partener de cursa lunga.

Gemeni

Inainte de sexul propriu-zis acest nativ adora sa se distreze cu putina stimulare mentala. Cand vrea sa faca sex te asediaza cu aluzii si glume cu tenta sexuala. Adora jocurile de cuvinte care preced partida.

Rac

Cand este excitat Racul incepe sa te complimenteze si sa te aline, asa ca nu vei putea rezista abordarii sale pline de romantism. Iti transmite intr-un mod tandru, prin cuvinte si atingeri ca te doreste in patul lui.

Leu

Cand are chef de sex, isi pune fizicul in valoare si se asteapta sa faci tu pasul urmator. In cazul in care nu ai remarcat cat de sexy este si n-ai trecut la atac, Leul va deveni rece si indiferent. Asa ca stii ce ai de facut data viitoare cand e suparat fara motiv.

Fecioara

Acest nativ isi ascunde foarte bine apetitul sexual. Stie cum sa isi managerieze pornirile sexuale, astfel incat sa te incite intr-un mod subtil, facandu-te sa crezi ca tu faci primul pas. Cu greu iti poti da seama ca este excitat, pana nu te convingi cu ochii tai.

Balanta

Cand vrea sa faca sex, acest nativ incepe sa flirteze intr-un mod provocator, dar asteapta locul si momentul potrivit pentru a da frau liber pornirilor sale. Adora sa creeze atmosfera propice pentru sex, asa ca este suficient de rabdator.

Scorpion

Are o sclipire speciala in ochi atunci cand i-ai trezit pofta de sex. Este vorba de acea privire magnetica pe care orice Scorpion o poseda si cu care iti aprinde instinctele sexuale. Cand are chef de sex, nu face nimic deosebit, dar te atrage iremediabil.

Sagetator

Cand are chef de sex, Sagetatorul obisnuieste sa isi puna partenera in fata faptului implinit. Nu vei stii ca are chef de sex, pentru ca el deja incepe sa iti faca avansuri directe si provocatoare. Fiecare propunere a sa contine un element inedit.

Capricorn

Barbatul Capricorn este exceptia care confirma regula pentru ca nu ii sta mereu gandul la sex. Atunci cand vrea sa faca sex planuieste o seara romantica, ori iti propune sa evadati un weekend undeva pentru a va “reincarca bateriile”.

Varsator

Acest nativ este imprevizibil atunci cand se simte excitat. Ori nu se abtine si te abordeaza intr-un mod indraznet intr-un loc public, ori iti face cateva apropouri subtile, ori, pur si simplu, nu te lasa sa te ridici din pat.

Pesti

Acest semn zodiacal are o intuitie nativa cu ajutorul careia isi da seama daca partenera lui are sau nu chef de sex. Abia dupa ce simte ca sentimentul este reciproc, acest nativ incepe sa iti faca avansuri, dandu-ti impresia ca tocmai ti-a citit gandurile.