Pregatit De Casatorie

Berbec

Nativii din Berbec tind sa se indragosteasca fulminant, ca apoi sa fie dezamagiti de partener, pentru ca au asteptari prea mari. Barbatii din aceasta zodie “se asaza la casa lor” dupa mai multe relatii esuate, cand maturizeaza suficient incat sa nu mai confunde iubirea cu atractia fizica.

Taur

Taurii iubesc destul de rationali, alegandu-si partenerele atat cu inima, cat si cu ratiunea. Responsabili si maturi, Taurii sunt gata sa faca marele pas atunci cand considera ca au atins intelepciunea si confortul material pentru a-si intemeia o familie.

Gemeni

Iubitul tau din zodia Gemeni priveste dragostea ca pe o distractie, iubind totusi libertatea care contrazice limitele impuse de o relatie serioasa. Atunci cand ii oferi cam tot ce isi doreste si te iubeste cu adevarat, atinge si acea nevoie de “hai sa construim o familie”.

Rac

Racii se nasc gata de casatorie, pentru ca sunt idealisti in amor. Multi Raci invita la altar prima iubita din viata lor, pe care o divinizeaza. Daca il coplesesti cu atentie si afectiune, iubitul tau va fi gata sa iti puna marea intrebare si dupa 2-3 luni de relatie.

Leu

Leul tau orgolios crede ca totul in viata este despre el, inclusiv casatoria. Ii place sa poata pleca oricand, fara termene de judecata, asa ca nu te astepta sa faca marele pas foarte devreme.Isi va dori un mariaj daca va considera ca il avantajeaza.

Fecioara

Fecioarele iubesc mai mult rational decat sentimental, de aceea vor face marele pas doar cu persoana pe care o considera “de cursa lunga”.Iubitul tau se va simti pregatit de casatorie doar daca te vede o buna iubita, sotie, mama si gospodina.

Balanta

Iubitul tau Balanta este romantic si sensibil si adora sa fie rasfatat.Nu pune pret pe actele casatoriei, de aceea va amana marele pas dupa varsta de 30 de ani. Doar presiunea “de a fi in randul lumii” il va face sa isi doreasca verigheta.

Scorpion

Scorpionii sunt posesivi si obsedati de control, iar aceste doua trasaturi ii domina intr-o relatie de cuplu.Daca mariajul le ofera suprematia la care viseaza, atunci incep sa il doreasca din plin. O femeie supusa si toleranta ii convinge sa devina “soti”.

Sagetator

Daca exista un nativ care sa astepte pana la 50 de ani sa spuna “Da”, atunci acela este sigur un Sagetator.Aventurier si jucaus, isi pastreaza independenta chiar si cu verigheta pe deget. Doar in momentul in care toti prietenii ajung la casa lor, cu copii, cedeaza si le urmeaza exemplul.

Capricorn

Intr-o relatie, Capricornii sunt posesivi, gelosi si foarte critici. Au asteptari foarte mari de la partener.Daca iubitul tau te considera o femeie serioasa, responsabila, rationala si loiala, incepe sa isi doreasca o batranete la bratul tau.

Varsator

Varsatorii nu traiesc niciodata in trecut si iubesc cu patima. Isi asteapta rabdatori sufletul pereche si devin loiali odata ce il gasesc.Cat despre casatorie, nativii asteapta sa aiba suficienti bani pentru o nunta de vis.

Pesti

Pestii sunt idealisti si loiali, aparent inocenti in relatii, insa conflictuali si cam dificili.Le place sa fie dominati si sa domine, insa cel mai mult adora confortul de a avea incredere in partenera. Cand se maturizeaza, isi fac ordine in viata si pasesc increzatori spre altar.