Barbati pisalogi

Berbec

Barbatul din zodia Berbec nu se lasa pвna ce nu obtine ceea ce doreste. Mвnat de dorinta oarba, el este posibil sa devina pisalog оn unele momente si sa te sвcвie pвna ce vei face cum vrea el.

Taur

Din comoditate si lene, barbatul din zodia Taur va prefera sa discute o anumita problema pe fata, dupa care sa-si vada de treburile sale. Nici nu trebuie sa-ti faci griji ca este pisalog si ca te va plictisi cu insistentele sale.

Gemeni

Daca-i lasi libertate de miscare, nativul din Gemeni nu оti va da mari batai de cap. Dupa ce ati stabilit de comun acord sa faceti ceva, el nu va insista sa schimbe cursul firesc al lucrurilor. Respecta deciziile luate оn comun.

Rac

Nu este tocmai genul de barbat care sa te bata la cap o zi оntreaga sau sa vorbeasca оntruna. Nativul din Rac este dispus sa ia multe responsabilitati asupra lui pentru ca familia lui sa fie fericita. Nici vorba sa insiste оn prostie si sa fie pisalog cu tine.

Leu

Barbatul Leu este direct, eficient si оi place ca partenera sa sa fie foarte organizata. Va spune o singura data ceea ce vrea sa comunice, fara sa insiste si sa te bata la cap toata ziua pe aceeasi tema.

Fecioara

Nativul din Fecioara este criticul zodiacului, оnsa, ar fi bine sa stii ca nevoia lui de a critica vine din dorinta de a te modela dupa fanteziile lui. De aceea poate sa fie foarte pisalog оn unele situatii.

Balanta

Cand se indragosteste, nativul din Balanta devine foarte dependent de obiectul dorintei sale. De aceea, se оntвmpla adesea sa fie pisalog si sa insiste pвna cвnd femeia dorita оi va ceda farmecelor.

Scorpion

Intr-o relatie, nativul din Scorpion se va purta cu tine de parca esti extensia lui, dar asta nu inseamna ca e dependent de tine si ca te va sufoca.

Sagetator

Ceea ce lui оi displace cel mai mult, asta face altuia. Nu suporta sa-l bati la cap, dar atunci cind vrea cu adevarat ceva te va bate la cap. Felul sau insistent poate sa te enerveze la maxim, cu atвt mai mult cu cвt tu esti o persoana mai independenta din fire.

Capricorn

Daca оntвlneste femeia vietii lui, nativul din Capricorn оsi va tempera latura independenta si va ajunge, odata cu trecerea timpului, sa depinda de femeia care оl face fericit. Uneori poate sa fie pisalog, dar va stii cвnd sa оnceteze daca vei comunica cu el.

Varsator

Pe nativul din Varsator оl sperie gвndul ca cineva ar ajunge sa depinda de el, de aceea nici nu-i place sa fie insistent. Iubeste mai mult decвt orice libertatea, de aceea nu trebuie sa te оngrijorezi vreodata ca va fi pisalog.

Pesti

Nativul din Pesti este o persoana dependenta de iubita sa. Оsi doreste sa petreaca foarte mult timp оmpreuna fara sa-i lase partenerei putina libertate. Uneori poate sa fie sufocant si pisalog.