Ce Tip De Sex Prefera Fiecare Zodie

Berbec

In timpul sexului, nu-l lasa pe nativul din Berbec sa te domine. Partida trebuie sa semene cu un joc de-a soarecele si pisica, оn care tu sa-l provoci si sa-l tachinezi fara jena. Pont: оncearca cu el sexul de оmpacare. Imediat dupa o cearta trupul sau este foarte sensibil…

Taur

Nu stii cu ce fel de sex sa-i оncвnti simturile? Оncearca sexul tantric, care pare sa fi fost inventat special pentru nativii din Taur, care au o energie sexuala fantastica. Sexul tantric presupune sa prelungiti cвt de mult puteti actul sexual. Preludiul trebuie sa fie cвt mai lung, iar partida de sex sa se desfasoare оntr-un ritm lent. Оn acest fel, construiti placerea pas cu pas.

Gemeni

Pe nativul din Gemeni ai putea sa-l surprinzi alegвnd sa faceti sex оn alt loc decвt patul conjugal. El adora sexul care implica un anume risc si o schimbare de peisaj. Sexul оn aer liber оl incita оn mod deosebit.

Rac

Nu e cazul sa te transformi оn femeia fatala pentru acest barbat, caci astrele i-au insuflat predilectia pentru romantism, iar partida ideala de sex trebuie sa includa, оn cazul lui, atingeri tandre si declaratii de iubire soptite la ureche.

Leu

Leul simte cea mai mare satisfactie atunci cвnd оsi vede partenera cum urca оn al noualea cer de placere. E o chestie de orgoliu оn cazul lui. Placerea ce ti-o provoaca оi confirma ca e un amant desavвrsit. Cu cвt strвngi mai tare cearsaful оn mвini, cu cвt gemi mai zgomotos, cu atвt оl inciti mai tare.

Fecioara

Ce-ar fi sa-l provoci pe iubitul tau la o noapte cu tematica “Kama Sutra”? Studiati pozitiile din celebra opera si оncercati-le pe cele mai exotice. Nativul din Fecioara adora sa experimenteze sexul оn noi si noi pozitii.

Balanta

Pentru nativul din Balanta decorul si contextul оn care faceti sex conteaza foarte mult. Оl incita sa faca sex pe asternuturi de matase sau оn camere de hotel de cinci stele. Оi mai place si sa-l inciti оn timpul preludiului cu lenjerii sexy. Poarta si o masca pe ochi din dantela, ca sa-i oferi o partida cu adevarat magica.

Scorpion

In timpul sexului, nativul din Scorpion are nevoie de ceva mai mult decвt o simpla atractie fizica. El vrea sa faca dragoste nu doar cu trupul tau, ci si cu sufletul. Ofera-i multe gesturi tandre si lasa-l sa te domine оn asternut.

Sagetator

Cel mai mult оl atrag partidele de sex pe fuga, оn care nu e timp pentru preludiu. Un truc eficient ar fi acela sa te masturbezi tu оnainte, iar mai apoi sa-l abordezi. Cu cвt esti mai pasionala si grabita, cu atвt оl vei incita mai tare.

Capricorn

Acestui nativ i-ar placea sa te vada оn rolul unei profesoare de sex. Ai putea sa-l initiezi оn arta amorului si sa-l оnveti ce tehnici si fantezii te satisfac. Nu ezita sa adopti o atitudine autoritara si sa-i dai diverse comenzi.

Varsator

Nativul din Varsator este fascinat de imaginea voastra facвnd sex, asa ca cel mai mult viseaza la o partida filmata sau desfasurata оn fata oglinzii. Daca-i satisfaci simtul vizual, inseamna ca-l satisfaci pe deplin.

Pesti

Data viitoare cвnd faceti sex ce-ar fi sa-l legi la mвini sau la ochi? Acest nativ adora sa se predea partenerei sale de sex. Оl incita sa se simta neajutorat оn fata atingerii tale. Pont: spune-i sa ramвna nemiscat si sa te lase doar pe tine sa te desfasori…