Compatibilitate elemente zodii

Element Compatibilitate
ApaRacScorpionPesti
AerGemeniBalantaVarsator
FocBerbecLeuSagetator
PamantTaurFecioaraCapricorn

Compatibilitatie Elementului Apa

Apa si apa

Acest gen de relatie este adesea la extreme: ori merge foarte bine, ori foarte rau. Nativii din semne de apa sunt adesea firi emotionale, ceea ce i-ar putea ajuta sa atinga acea armonie sentimentala si spirituala la care viseaza. Pe de alta parte, daca se lasa cuprinsi de negativitate, pot ajunge cu usurinta оn pragul unei relatii deprimante, care le оmpiedica evolutia.

Apa si aer

Оn timp ce nativii din semne de Apa prefera sa faca totul оn ritm propriu, semnele de Aer prefera miscare, graba si evolutia rapida, ceea ce tulbura cu siguranta linistea celor dintвi. Оntr-o astfel de relatie, cei doi parteneri ar putea ajunge la concluzia ca nu se plac chiar atвt de mult si ca ceea ce a dus la formarea relatiei a fost de fapt o scвnteie trecatoare.

Apa si foc

Este o relatie mai neobisnuita, pentru ca celor doi le va fi foarte greu sa ajunga la un punct comun. Sunt atвt de diferiti оncвt neоntelegerile sunt la ordinea zilei. Nativul din semn de Foc оl poate considera pe cel din semn de Apa epuizant din punct de vedere emotional. Nativul din semn de Apa ar putea fi cel care cedeaza оntotdeauna, ceea ce оi poate provoca frustrari.

Apa si pamant

Aceasta combinatie este un amestec interesant de energii, care ajuta la formarea unor relatii sanatoase si echilibrate. Fac o echipa buna оmpreuna si se pot echilibra reciproc. Singura conditie este ca nativul din element de Pamвnt sa nu fie prea rigid pentru emotionalul semn de Apa.

Compatibilitatie Elementului Aer

Aer si aer

Semnele de Aer se atrag irezistibil si reusesc sa ajunga la echilibru si armonie, chiar daca asta оnseamna ore оntregi de discutii, teorii si declaratii. Cu toate ca le lipsesc “radacinile”, partenerii din semne de Aer au toate sansele sa gaseasca o cale catre fericirea оn cuplu.

Aer si foc

O combinatie dinamica si exploziva. Nativul din semn de Aer оl suprastimuleaza pe cel din semn de Foc, care оnsa are senzatia ca nu primeste nimic оn schimbul efortului sau. O astfel de relatie nu este deloc cu picioarele pe pamвnt. Ambii parteneri pot avea de suferit de pe urma lipsei de stabilitate.

Aer si pamant

Aceasta combinatie este bazata оn special pe planul intelectual. Poate functiona daca ambii parteneri sunt pregatiti sa formeze o echipa. Daca relatia este productiva, poate fi reusita, dar daca nativul din semn de Aer оncepe sa critice, оl poate demoraliza pe cel din semn de Pamвnt. Semnul de Aer ar putea fi frustrat de faptul ca partenerul de Pamвnt este mai lent.

Compatibilitatie Elementului Foc

Foc si foc

Este o combinatie “combustibila”, care face ca orice astfel de relatie sa fie intensa. Оntr-o clipa este pasiune, iar оn clipa urmatoare apar disputele aprinse, certurile intense si lupta pentru suprematie. Dar nu exista rautate оn toate aceste conflicte. Nu se supara unul pe celalalt pentru ca si-au spus adevarul. Niciunul dintre parteneri nu se va plictisi. Оn ansamblu este o combinatie buna pentru ca cei doi reusesc sa se energizeze unul pe celalalt.

Foc si pamant

Aceasta ar putea fi o combinatie stabila atвta timp cвt exista interese comune care sa o sustina. Elementul Pamвnt reuseste sa canalizeze natura dinamica a partenerului cu semn de Foc, dar acesta din urma ar putea sa-l oboseasca pe primul. Partea pozitiva este ca aceasta relatie ar putea fi foarte creativa. Aspectul negativ este acela ca Focul nu accepta rutina, оn timp ce Pamвntul nu vrea prea multe schimbari, ceea ce poate cauza frustrari si tensiuni.