Cum Il Faci Sa Se Schimbe?

Berbec

Barbatul din berbec este impulsiv si оsi оncalda destul de des cuvвntul. Daca ti-a promis ca va face sau ca nu va mai face ceva anume, nu este indicat sa-l crezi. Dar poti folosi firea lui competitiva pentru a-l face sa se schimbe. Propune-i un pariu sau un set de “amenzi” pentru fiecare greseala pe care o repeta. De teama de a nu pierde, va fi mult mai atent la propriul comportament.

Taur

Taurii pot fi foarte оncapatвnati si reticenti la schimbarea comportamentului. Dar puterea exemplului оi poate ajuta mult, atunci cвnd este cazul. De exemplu, daca vrei sa-l convingi sa manвnce mai sanatos sau sa slabeasca si tu trebuie sa adopti acelasi stil de viata.

Gemeni

Nativii din gemeni iubesc sa faca totul “оn pereche”. Daca vrei sa-l convingi sa faca ceva anume, propune-i pentru оnceput sa faceti оmpreuna. De asemenea, daca vrei sa renunte la un comportament care nu este tocmai bun, apeleaza la ratiunea lui. O discutie lunga оn care sa оntoarceti problema pe toate partile ar putea avea succes.

Rac

Ca sa-i schimbi comportamentul unui nativ din rac trebuie sa adopti o atitudine autoritara. Acesta accepta rolul de “subaltern”, ceea ce оti ofera posibilitatea sa-l faci sa renunte la alegerile gresite. Ai grija оnsa sa ai si argumente solide, pe care sa se bazeze atitudinea ta.

Leu

Pe nativul din leu trebuie sa-l iei cu binisorul daca vrei sa-i schimbi un comportament care nu-ti este pe plac. Nu accepta sa i se spuna ce sa faca, dar poti avea succes daca оl convingi treptat.

Fecioara

Barbatul din fecioara este foarte rational, iar daca vrei sa ai cвstig de cauza оn a-l convinge sa se schimbe, trebuie sa-i oferi argumente puternice. Cu siguranta va reactiona, pentru ca este o fire logica.

Balanta

Barbatul din balanta este destul de pasiv si ceea ce-i spui оi va intra pe o ureche si-i va iesi pe alta. Ca sa-l faci sa se schimbe si sa renunte la obiceiurile care nu-ti plac, fie ca e vorba de stat prea mult la bere cu baietii sau de faptul ca nu te ajuta la curatenie, secretul este sa apelezi la partea lui emotionala.

Scorpion

Nativul din scorpion detesta sa fie ingradit si detesta ca cineva sa-i spuna ce sa faca. De aceea, trebuie sa ai o discutie foarte serioasa si profunda despre ceea ce vrei sa schimbi la comportamentul lui. Ofera-i sentimentul ca vorbesti din suflet, fara intentii ascunse sau alte scopuri. Va aprecia sinceritate si cu siguranta vei avea succes.

Sagetator

Nativul din sagetator este o fire complet libertina. Nu vrea sa faca nici оn ruptul capului ceva ce nu-i place, chiar daca asta оnseamna sa ramвna totul оn seama ta. Promite-i o rasplata senzationala daca accepta un compromis si cu siguranta se va schimba! De exemplu, o partida salbatica de sex dupa ce faceti оmpreuna curatenie оl va stimula sa se transforme оntr-o adevarata “menajera”.

Capricorn

Nativii din capricorn sunt persoane foarte calculate, care analizeaza cu atentie beneficiile versus costuri. Daca vrei sa-l convingi sa se schimbe dintr-un anumit punct de vedere trebuie sa-i explici cвt mai practic si sa-i arati cвt va avea de cвstigat, chiar si pe termen lung. De exemplu, daca vrei sa renunte la fumat, calculeaza costul tigarilor pe un an si ce ar fi putut sa faca cu banii aceia, daca i-ar fi economisit.

Varsator

Varsatorii accepta destul de usor schimbarile, dar daca vrei sa-l determini sa se schimbe оn bine, trebuie sa-i oferi o alternativa. Sunt mari amatori de distractii, iar transformarea unui obicei оn ceva amuzant si relaxant оl va ajuta sa-si schimbe comportamentul. De asemenea, ii plac de minune toate inovatiile tehnologice, iar daca le poti implica cumva, ar fi perfect.

Pesti

Nativii din pesti comunica cel mai bine din punct de vedere emotional. Atunci cвnd vrei sa-l determini sa оsi schimbe comportamentul, trebuie sa apelezi la sentimente. O discutie care implica atingeri tandre, cвnd sunteti amвndoi relaxati iar el este оntr-o stare foarte buna va da cu siguranta roade.