Gesturi In Cuplu

Berbec

Fa efortul de a-l surprinde mereu cu ceva nou!

Viziunea sa despre iubire este una naiva, idealista, asa ca daca nu creezi pentru voi doi o viata de cuplu ca-n povesti s-ar putea sa-l pierzi pe drum. Оncearca sa nu-l оmpovarezi numai cu responsabilitati si ocazional sa-i faci surprize care sa taie din monotonie si sa-i aduca zвmbetul pe buze. Va considera ca-ti dai interesul pentru ca-l iubesti.

Taur

Indeparteaza grijile financiare din viata de cuplu!

Daca ai veniturile tale si оi dai de оnteles ca veti contribui amвndoi astfel оncвt sa aveti o viata lipsita de griji financiare, el va simti ca poate conta pe tine si va fi sigur de iubirea pe care i-o porti. Desigur, micile cadouri sunt alte dovezi de afectiune pe care le adora.

Gemeni

Fa-l sa rada ca sa uite de probleme!

Cea mai buna dovada de iubire este sa-i fii alaturi la greu, dar nu оn modul clasic, fortindu-l sa se confeseze sau sa-ti asculte sfaturile оntelepte. Cel mai bine ar fi sa оncerci sa-l destinzi cu o gluma buna. Si оnca ceva: fii atenta la ce-ti spune, asculta-l cu adevarat!

Rac

Fii confidenta lui!

Pentru acest nativ e important ca partenera de cuplu sa-l astepte mereu cu bratele deschise, sa aiba o vorba buna pregatita pentru el si o mвngвiere. Daca-i oferi gesturi fizice de afectiune si vorbesti cu el deschis оi dovedesti ca оl iubesti.

Leu

Flateaza-l cu complimente!

Poate ca viziunea Leului asupra iubirii e una superficiala, dar asta functioneaza оn cazul lui: sa-l complimentezi! Cвnd оi arati prin diverse gesturi ca оl apreciezi cu adevarat, el rasufla usurat si poate fi sigur pe iubirea ta.

Fecioara

Ia-i scame imaginare de pe haine!

Lasind umorul la o parte, afla ca acest nativ pune pret pe aceste mici gesturi prin care оi arati ca ai grija de el. Fie ca-i оndrepti gulerul de la camasa sau ca-i оmpaturesti tricoul pe care el l-a aruncat pe scaun, arata-i ca-ti pasa de el si de mediul оn care traiti. Se va simti tare norocos!

Balanta

Rasfata-l, dar nu te neglija nici pe tine!

Ca sa se simta cu adevarat iubit nu te feri sa-l tratezi ca pe un print, deci sa-l rasfeti asa cum merita, poate cu o cina romantica, cu un masaj, cu un mic dejun servit la pat… Dar in acelasi timp, nu te neglija. Continua sa fii cocheta, sa te aranjezi si sa-l seduci cu pasiunea din prima zi.

Scorpion

Lasa-l sa fie el seful!

Asta nu оnseamna sa faci mereu ca el, ci doar sa nu-i dai peste nas ca sa-i curbezi orgoliul. Va aprecia daca de fiecare data оncerci sa ajungi la o solutie de compromis cu el оntr-un mod calm si matur. Mai apoi, acest nativ se simte iubit cвnd vede ca-i acorzi оncredere. Deci nu-l lua la rost, decвt daca ai dovezi ca ti-a gresit cu ceva!

Sagetator

Daca-l iubesti, da-i drumul din cusca!

Nu-i nicio dovada mai mare de iubire, оn opinia lui, decвt sa-i oferi libertate оn relatia de cuplu. Are nevoie de activitati independente de relatia de cuplu, iar daca reusesti sa-l intelegi si sa fii la fel de prietenoasa cu el, оn ciuda timpului pe care оl petreceti separat, el se va оntoarce оntotdeauna la tine, stiind ca-l iubesti cu adevarat.

Capricorn

Fii stвlpul lui de sustinere!

Cum nativul din Capricorn este workaholicul zodiacul, simte nevoia ca lвnga el sa fie o femeie care sa-l sustina оn tot ceea ce el оntreprinde оn cariera. Fii alinarea lui dupa o zi lunga la birou, fara sa-i reprosezi ca iarasi a stat peste program. Pregateste-i o baie relaxanta, iar оn weekend organizeaza activitati distractive pentru amвndoi.

Varsator

Fii prietena lui cea mai buna!

El nu concepe ca relatia de cuplu sa nu fie bazata pe o prietenie solida. Trateaza-l asa cum ti-ai trata prietena cea mai buna, adica fii mereu alaturi de el, ofera-i ajutorul fara sa ti-l ceara si nu-l judeca niciodata. Asa cum nu-i ceri prietenei tale sa se schimbe, asa ar trebui sa-l accepti si pe el, cu bune si rele.

Pesti

Creeaza momente romantice in doi!

Versiunea lui despre iubire e una idilica si daca simte оn sinea lui ca sunteti suflete pereche, va fi sigur de iubirea ce i-o porti. Asa ca poti crea momente magice оn cuplu, momente cu adevarat romantice, care sa-l faca sa pluteasca de fericire.