Cofeina Zoii

Berbec

Un munte de energie! Este primul la start si primul care o zbugheste pe usa. Pentru el nivelul de cofeina in organism este de triplu espresso si e ca nou.

Taur

Luxosul si materialistul Taur va aprecia un cappuccino cu frisca si putina scortisoara. Este de bun gust, clasic si elegant.

Gemeni

Dualistul geaman va alege intotdeauna la dublu: ori cafea in doua culori, ori jumatate cu cofeina si jumatate fara.

Rac

Confortabilul nativ al Racului prefera sa bea cafeaua acasa, unde se simte cel mai bine. Cum nu e un impatimit al cofeinei ii sta bine cu o mocha bucurandu-se de tihna oferita de cacao.

Leu

O prezentare perfecta cu suficienta putere sa puna pe picioare intreg grupul (are nevoie de energie pentru admiratie si divinizare) este un macchiato.

Fecioara

Ce o defineste pe Fecioara este precizia si atentia la detalii asa ca prefera Caffe Americano care sub nicio forma nu poate fi substituita cu cafeaua la ibric.

Balanta

Pana se decide ce sa aleaga mai degraba se inchide cafeneaua. Va alege ceva care este in echilibru cum ar fi un Cafe au Lait.

Scorpion

Acest semn nu se contesta niciodata, nici macar in alegerea cafelei. Va opta pentru senzualul lapte cu o aroma subtila de cafea.

Sagetator

Cautatorul de senzatii va opta pentru un cocktail de cafea cu gheata si caramel, dar asta in mijlocul iernii.

Capricorn

Un eficient declarat, Capricornul se va rezuma la un shot de espresso potrivit pentru a termina la timp o sarcina.

Varsator

O alternativa revigoranta pentru cofeina este un ceai de zmeura. Considera ca nu este necesara cofeina in viata de zi cu zi, astfel depaseste granitele societatii moderne.

Pesti

Pestii vor reusi sa renunte la cafea in favoarea ceaiului si vor fi cu un pas inaintea tuturor – intre timp asteapta cu calm noile valuri ale viitorului.