Boli Zodii

Berbec

Te bucuri de o sanatate buna, ai energie si putere de munca. Nu ai mari probleme de sanatate, desi esti predispusa la tot felul de mici accidente din cauza ca esti foarte activa. Singura slabiciune este capul. Poti sa suferi de dureri de cap, migrene, sinuzite, dureri de dinti. De aceea trebuie sa ai foarte grija la aceste probleme si sa le tratezi din timp, chiar daca nu ai dureri prea mari.

Taur

Nu esti genul bolnavicios, din contra, esti puternica si ai o imunitate buna. Singura problema ar fi… pofta de mвncare. Nu prea te poti abtine de la delicii culinare, asa ca оn timp exista riscul sa te оngrasi, iar de aici pot sa apara tot felul de probleme, precum diabetul sau bolile cardiovasculare. O dieta usoara din cвnd оn cвnd nu ti-ar strica.

Gemeni

Ai o sanatate cam subreda, dar nu exista motive de оngrijorare reale. Esti mereu оn verva, entuziasmata si poti sa suferi de insomnie sau sa devii workaholica. Poti avea de asemenea probleme respiratorii, de exemplu astm, raceli dese, gripa. Ca sa le eviti trebuie sa-ti protejezi imunitatea si o idee buna ar fi sa faci mai mult sport. Ajuta si la relaxare, si la intarirea imunitatii.

Rac

Ai o sanatate buna, dar lipsa de efort fizic ar putea sa-ti faca rau. Probabil ca ai deja o silueta voluptoasa si оn timp exista posibilitate sa te оngrasi destul de mult. Оn plus, sensibilitatea ta extrema si schimbarile de dispozitie ar putea sa-ti joace feste pe termen lung si sa duca la probleme digestive, dar si la probleme psihice precum anxietatea si depresia.

Leu

Nu esti bolnavicioasa, dar trebuie sa ai grija la unele aspecte legate da sanatatea ta. Inima, coloana vertebrala, vederea si capul sunt punctele tale sensibile. Cea mai mare problema ar fi inima, deci trebie sa eviti situatiile foarte stresante, precum si ceilalti factori ai bolilor de inima. Mai poti avea dureri cu spatele, mai ales daca esti sedentara.

Fecioara

Esti o persoana prevazatoare inclusiv cвnd vine vorba de sanatatea ta. Grija pentru alimentatia si moderatia de care dai dovada оti asigura o sanatate de fier. Singura ta problema este personalitatea anxioasa si compulsiva, care te face sa te оngrijorezi din orice. Poti avea si tendinte catre ipohondrie. Problemele care mai pot aparea sunt legate de sistemul sigestiv.

Balanta

Grija ta pentru silueta si frumusete te ajuta sa-ti nu numai aspectul placut, ci si sanatatea. Din pacate, ai tendinta sa te оngrasi, mai ales оn perioadele cвnd esti nefericita оn dragoste. Alimentatia este un aspect pe care trebuie sa-l controlezi constant, tinвnd cont de faptul ca mвncare nu оti rezolva problemele. Alte puncte sensibile sunt rinichii si vezica urinara.

Scorpion

Ai o sanatate foarte buna, dar esti predispusa la tot felul de accidente din cauza ca esti mereu оn miscare. De-a lungul vietii, poti suferi mai multe interventii chirurgicale, dar esti puternica, rezistenta si оti revii mereu cu usurinta. Punctele slabe sunt organele genitale si sistemul digestiv, mai ales anusul si colonul. Poti avea probleme din cauza sexualitatii debordante.

Sagetator

Ai o sanatate buna, iar tu stii asta si profiti, ba uneori cam оntinzi coarda. Trebuie sa renunti la excese, la nopti nedormite. Punctele tale sensibile sunt ficatul si coapsele, care pot avea de suferit, medical sau estetic, tot din cauza exceselor de alcool si mвncare. Poti ajunge chiar la probleme cardiace si digestive daca nu controlezi ceea ce manвnci.

Capricorn

Fara sa ai neaparat o sanatate de fier, esti una din zodiile care pot trai pвna la adinci batrineti. Firea ta rationala te ajuta sa traiesti sanatos si echilibrat, dar si sa treci cu bine peste problemele de sanatate care pot aparea. Punctele tale sensibile sunt pielea, oasele si genunchii. Poti sa ai de a face cu boli articulare sau boli de piele benigne.

Varsator

Te bucuri de o sanatate buna fiindca esti activa si te abtii de la excese. Cвnd simti ca e cazul unei schimbari оn viata ta, o poti face cu usurinta fara sa simti ca faci vreun sacrificiu. Punctele sensibile sunt picioarele si gleznele. Оn plus esti predispusa la tot felul de cazaturi care au uneori efecte grave. Te mai poti confrunta cu probleme legate de stress, oboseala.

Pesti

Ai o sanatate fragila pentru ca esti emotiva, pasiva, sedentara si dezvolti dependente foarte usor. Nu pre ai grija la alimentatia ta si nu te dai оn laturi nici de la alte excese, de exemplu de alcool, cafea sau chiar droguri ilegale. Picioarele sunt printre punctele tale slabe. Poti avea probleme articulare sau circulatorii, fiind si sensibila la temperaturile extreme.