Pietre Magice Zodii

Berbec

Persoanele din zodia Berbec sunt firi directe si sincere, cu un scop bine stabilit оn viata. Au o intuitie extraordinara, care le ajuta sa ia deciziile dificile оn viata. Nativii Berbec au оncredere оn propria persoana, se lasa ghidati de ceea ce gвndesc si de sentimente.

Piatra magica pentru Berbec: diamantul, piatra puterii.

Diamantul reprezinta: curaj, forta, putere, rezistenta.

Taur

Nativii nascuti sub semnul Taur sunt firi extrem de оncapatвnate, care fac tot posibilul pentru a se autodepasi. Niciodata nu cer ajutorul deoarece оncearca sa se descurce de unii singuri. Taurii adora luxul si confortul, fiind persoane obsedate de succes.

Piatra magica pentru Taur: Smarald.

Smaraldul reprezinta: оncapatвnare, dragoste, armonie, putere.

Gemeni

Persoanele nascute оn zodia Gemeni sunt firi prietenoase, destul de nehotarвte si uneori timide. Se pierd destul de repede оn fata unei probleme si cer ajutorul prietenilor si familiei. Persoanele cu care interactioneaza joaca un rol destul de important оn viata lor.

Piatra magica pentru Gemeni: Topaz.

Topazul reprezinta: eficienta, limpezime, putere, idealism.

Rac

Nativii din Rac sunt firi prietenoase, sincere si deschise. Familiste convinse, ar face orice pentru a оsi ajuta persoanele importante din viata lor. Sunt destul de vorbarete si reusesc sa оsi faca destul de repede noi prieteni.

Piatra magica pentru Rac: Perlele.

Perlele reprezinta: noroc, iubire, emotie, putere.

Leu

Firi оncapatвnate, dificile si orgolioase, persoanele din Leu stiu ce оsi doresc de la viata. Pentru ele puterea reprezinta totul. Le place sa fie la conducere, sa dea ordine, sa domine si sa fie ascultate. Chiar daca la оnceput par dure, оn realitate sunt foarte prietenoase si afectuoase.

Piatra magica pentru Leu: Rubin.

Rubinul reprezinta: putere, forta, regalitate, vointa, оntelepciune.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioara sunt persoane puternice, directe si inteligente. Perfectioniste din fire, le place sa aiba totul sub control. Le place sa fie оntotdeauna cu un pas оnaintea problemei si analizeaza fiecare solutie оnainte de a lua o decizie finala.

Piatra magica pentru Fecioara: Peridot.

Peridotul reprezinta: оntelegere, dragoste, prosperitate, sentimente.

Balanta

Persoanele din zodia Balanta sunt firi extrem de prietenoase. Ele au o relatie speciala cu toate persoanele cu care intra оn contact. Le place sa vorbeasca foarte mult, sa dea sfaturi, sa povesteasca оntвmplari din viata lor si sa оsi faca noi cunostinte.

Piatra magica pentru Balanta: Safir.

Safirul reprezinta: eleganta, rafinament, frumusete, stralucire.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt firi cu doua fete. Destul de posesive, le place ca toata lumea sa ii asculte si sa ii inteleaga. Au o viata destul de agitata, cu numeroase incertitudini. Chiar daca nu isi gasesc inca un loc al lor, traiesc la intensitate maxima fiecare clipa.

Piatra magica pentru Scorpion: Granate.

Granatele reprezinta: sexualitate, incredere, emotie, talent.

Sagetator

Nativii din zodia Sagetator sunt persoane langa care nu ai cum sa te plictisesti. Intotdeauna amuzati de ceea ce se intampla in jurul lor si foarte prietenosi, acestia reusesc foarte repede sa isi faca noi cunostinte si se integreaza imediat intr-un nou cerc de persoane.

Piatra magica pentru Sagetator: Opal.

Opalul reprezinta: aventura, distractie, iubire, fantezie.

Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn sunt firi directe, posesive si destul de decisive. Le place sa stie ca detin controlul asupra situatiei si ca sunt intotdeauna cu un pas inaintea problemei. Sunt dominate de manie si mandrie si au destul de putini prieteni.

Piatra magica pentru Capricorn: Onix.

Onixul reprezinta: eleganta, putere, emotie.

Varsator

Persoanele din zodia Varsator sunt firi sensibile, prietenoase si foarte deschise la nou. Urasc singuratatea si de aceea fac tot posibilul sa fie inconjurate de familie si prieteni. Nativii Varsator sunt destul de sensibile si au o relatie foarte speciala cu oamenii din jurul lor.

Piatra magica pentru Varsator: Ametist.

Ametistul reprezinta: noroc, spiritualitate, fericire.

Pesti

Nativii Pesti sunt firi vesele, comunicative si foarte prietenoase. Se plictisesc destul de repede de viata lor si de aceea sunt intr-o continua cautare de noutati si lucruri care sa le starneasca curiozitatea. Amabile din fire, reusesc sa isi faca foarte repede noi prieteni.

Piatra magica pentru Pesti: Acvamarin.

Acvamarinul reprezinta: apa, caldura, culoare, iubire.