Relatia Cu Copiii

Berbec

In tine e foarte evident copilul care ai fost si continui sa fii, chiar daca acum conduci o masina cu multi cai putere sau o intreaga echipa de oameni ai muncii. In interactiunea cu copiii, iti e usor sa te pui la mintea lor, iar daca va jucati sau va intreceti tu te ambalezi pe bune si te distrezi chiar mai bine decat copiii adevarati!…

Taur

Impui cu usurinta un soi de respect prichindeilor, care simt ca nu e cazul sa intinda coarda cu tine. N-o sa-ti shifonezi rochia de firma ca sa te asezi pe jos printre jucarii, dar ii invalui cu o grija protectoare pe care ei o apreciaza. Mai ales daca sunt ai tai, ai toata atentia pentru ei!

Gemeni

Copii te simt ca pe una de-a lor! Iti ia un singur moment sa te scuturi de fata de om mare si sa te pictezi cu toate culorile copilariei. Inventezi jocuri istete si povesti interesante care ii tin cu ochisorii tinta la tine, iar in schimb tu te imbogatesti explorand universul lor interior.

Rac

Ai o mare nostalgie a copilariei, iar copiii, mai ales cei foarte mici, iti trezesc o duiosie adanca. Nu te incanta cei obraznici sau galagiosi, dar ai resurse sa te porti ca o mama si pentru ei, chiar daca nu sunt copiii tai. Desi realizezi ce efort presupune maternitatea, nu te poti imagina fara copii.

Leu

Timpul petrecut cu tine este pentru cei mici echivalent cu mersul intr-un parc de distractii unde toate tiribombele si bomboanele sunt gratis! Stii sa-i rasfeti si sa-i faci sa se simta importanti si iubiti. In acelasi timp, nu uita cine e seful, caci tu ai grija sa iti mentii autoritatea daca incep sa isi ia nasul la purtare.

Fecioara

Tu esti ideala mai ales cand e vorba de copii bolnavi, care necesita ingrijiri sau ajutor. Cand vine vorba de distractie insa, esti mai putin dispusa sa te tavalesti prin nisip sau sa initiezi jocuri spontane. Le preferi pe cele cu reguli clare si cu scop educativ. Altfel… ce rost are sa va murdariti?!

Balanta

Te descurci excelent mai ales cu fetitele, carora le faci fundite sau le dai cu oja, imbracati si dezbracati de o mie de ori papusile si le spui povesti cu printese. Daca e vorba de baietei, aceia mai agresivi sau caposi te pun in incurcatura si poti pierde o multime de timp incercand sa ii impaci.

Scorpion

Pentru copiii tai esti foarte devotata si posesiva. Pe ceilalti ii poti cu usurinta intimida daca le arati partea ta mai dura, sau ii poti fascina daca ii introduci intr-o lume a misterelor. Spune-le povesti cu vrajitoare si-or sa te asculte cu gura cascata, dar sa nu le produci apoi cosmaruri…

Sagetator

Esti capabila sa te descurci cu grupuri mai de copii, iar a fi profesor e de multe ori una dintre vocatiile tale. E drept ca tie iti plac copiii ceva mai mari, cu care ai deja ce sa vorbesti. Ei se intrec care mai de care sa iti intre in gratii sau sa te impresioneze.

Capricorn

Nu iti e familiara lumea copiilor, chiar daca te descurci perfect sa-i ingrijesti si sa-i iubesti. Insa nu uiti nicio clipa ca tu esti adultul si ai o raspundere. Iti va fi mult mai usor dupa ce intelegi ca ei au o psihologie diferita si nu te poti astepta sa inteleaga sau sa reactioneze ca oamenii mari.

Varsator

Babysitting sau educatie nu e un job spre care sa tinzi in mod natural, dar daca se intampla sa ai copii prin preajma vei fi uimita cu cata usurinta ii fascinezi. Trebuie doar sa dai frau liber imaginatiei si originalitatii tale, iar ei vor fi in stare sa uite si sa manance, de tare ce o sa le placa…!

Pesti

Natura ta blanda si afectoasa va fi repede receptata de copii, care se vor “lipi” de tine ca timbrul de scrisoare… Trebuie sa faci apel si la un pic de fermitate, fiindca altfel o sa ti se urce in cap. Au un stil santajist si stiu ca nu ai suporta sa-i vezi plangand…