Semnale Alarma Cuplu

Berbec

Pasionati de actiune, miscare si aventura, berbecii rar lenevesc pe canapea, cu telecomanda in mana. Cand refuza o iesire care promite sa fie distractiva si plina de aventura, in favoarea lenevitului, este clar ca nu este in apele lui si ca relatia voastra este in impas.

Taur

Taurul este foarte atent la felul in care arata, cum se imbraca si prezenta sa fizica оn general, chiar daca se afla intr-o relatie de lunga durata. Dar cвnd nu-si mai da deloc interesul pentru aspectul sau si pare neingrijit, trebuie sa iei in considerare faptul ca ar putea fi o problema legata de relatia voastra.

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuti pentru debitul lor verbal si capacitatea de a pune sub lupa si a discuta cam orice subiect posibil. Cвnd tace mвlc si nu este deloc intersat sa poarte discutii cu tine, nici macar cele filozofice care-l pasionau foarte mult, este un motiv serios de ingrijorare pentru relatia voastra.

Rac

Cand au motive de ingrijorare sau sunt deprimati, nativi din rac pot dezvolta tot felul de tulburari alimentare. Lipsa poftei de mвncare este un semnal care iti arata ca racul tau nu este in cea mai buna forma si ca poate fi afectat de ceea ce se intвmpla cu relatia voastra.

Leu

Leilor le place sa atraga atentia si sa fie in verva. Daca observi ca este mai retras, se ascunde de “lumina reflectoarelor” si nu mai este atat de interesat sa comunice si sa socializeze, trebuie sa te gвndesti ca relatia voastra nu sta tocmai bine.

Fecioara

Fecioarelor le place sa organizeze, sa faca planuri si sa aiba scopuri precise. In cazul in care observi ca iubitul tau din fecioara nu mai este deloc asa si isi schimba de la o zi la alta proiectele si ideile sau devine brusc dezorientat si dezorganizat, mai ales оn chestiuni legate de relatie, trebuie sa aveti o discutie serioasa.

Balanta

Pentru Balante, armonia este esentiala si intotdeauna cauta o solutie care sa impace pe toata lumea. Dar daca devine foarte artagos si vrea cu orice pret sa-si impuna ideile, este un semn ca relatia voastra ar putea fi in pericol.

Scorpion

Nativii din Scorpion au un mod rational de a cheltui banii si rareori se arunca cu capul inainte cumparand tot felul de nimicuri scumpe. Este un semnal ca relatia voastra nu mai merge la fel de bine daca incepe sa-si schimbe acest comportament si cheltuie bani complet aiurea.

Sagetator

Barbatul din Sagetator adora provocarile si adesea poate jongla cu succes cu problemele de la serviciu, proiectele sale personale si chestiuni legate de viata personala, cu zвmbetul pe buze. Dar daca devine stresat si enervat chiar si de cele mai mici chestiuni zilnice, ar putea fi un semn ca relatia voastra este in pericol.

Capricorn

Nativul din Capricon este o persoana muncitoare, care are adesea teluri bine stabilite pentru care lupta fara incetare. Daca iubitul tau din capricon devine brusc lenes si pare lipsit de interes pentru orice tip de activitate, ar trebui sa te ingrijorezi.

Varsator

Intr-o relatie, varsatorul poate fi foarte generos si altruist, avвnd intotdeauna grija ca persoana iubita sa fie pe primul loc. Cand observi o schimbare de comportament in acest sens si iubitul tau din varsator devine egoist, nu este deloc un semn bun.

Pesti

Nativii din pesti sunt sensibili la ceea ce cred altii, in special persoana iubita. In cazul оn care iubitul tau din zodia pesti pare sa fie indiferent la ceea ce crezi tu sau la ceea ce simti, este un semnal serios ca relatia voastra ar putea fi in mare pericol.