Aventura De O Noapte

Berbec

De ce nu? Spiritul de aventura te caracterizeaza indeajuns ca sa nu zici nu unei ocazii cu care poate nu te mai intalnesti. Viata e prea scurta ca sa n-o traim cu intensitate, e deviza ta.

Taur

Foarte putin probabil. De obicei stii exact ce faci, cu cine si de ce. Chiar si daca nu te leaga nicio obligatie, ai rezerve in a te darui cuiva cu care nu intrevezi nicio continuare.

Gemeni

La urma urmei, a experimenta presupune si asta. Nu e ceea ce iti doresti neaparat, dar daca se iveste ocazia… Trebuie sa fi avut o educatie foarte restrictiva in adolescenta ca sa refuzi.

Rac

Tie ti-ar trebui un motiv extrem de serios ca sa faci asta. Altfel, nu te-ar convinge nimeni, decat poate beata crita…

Leu

Atata timp cat tu hotarasti persoana, circumstantele sau conditiile intalnirii, da. Altfel, nu te convinge nimeni. In nici un caz n-o sa te lasi folosita, ci el va resimti aceasta ca pe favoarea spontana a unei zeite…

Fecioara

In nici un caz! Aceasta e prima ta reactie… cel putin in teorie. Cine stie ce boli ascunde, cine stie ce complicatii se ivesc… Nu esti tu persoana care sa riste asa ceva!

Balanta

Daca un barbat te-a fascinat suficient de mult cat sa ii cedezi din prima si inca fara vreo posibila continuare, inseamna ca e cel putin vreun Brad Pitt. Iar tu tot o sa speri ca destinul va aranja sa ramaneti impreuna…

Scorpion

Esti cumva sfasiata intre dorinta de a-ti face fantezia sexuala si cea de a ramane fidela cuiva, fie chiar si unor principii. Cine va castiga pana la urma… ramane de vazut.

Sagetator

Daca simti “chimia”, nu tii cont ca il cunosti de doi ani sau numai de douazeci de minute. Stii sa te bucuri de viata, iar asta inseamna ca il poti bucura si pe cel de langa tine. Care merita, evident…

Capricorn

Nici nu-ti trece prin cap. Mai mult, eviti inclusiv circumstantele care ar putea duce la asa ceva. De exemplu, daca avionul tau face o escala neasteptata, preferi sa stai cu ochii in laptop sau sa te prefaci ca dormi decat sa raspunzi ochiadelor unui barbat aratos.

Varsator

Cine stie? La tine depinde foarte mult de dispozitia din acel moment. Insa barbatul repectiv trebuie sa fie inteligent si amuzant, si sa stie sa puna problema intr-un mod convingator.

Pesti

Este ceva ce ar putea sa ti se petreca de mai multe ori in viata. Fie si numai pentru ca nu te lasa inima sa-l refuzi… Dar dispari cu discretie a doua zi, sperand sa nu te recunoasca mai tarziu pe strada.