Anul Personal 2 In 2022

Dupa energia intensa si schimbarile de anul trecut, acum este momentul sa incetiniti si sa reflectati asupra vietii si a alegerilor dumneavoastra. S-ar putea sa va simtiti rupt in doua directii, iar unele dintre vechile tale identitati se contopesc cu cele noi.

Fiti blanzi cu voi insiva pe masura ce integrati aceste energii. Emotiile dumneavostra sunt la cote inalte si s-ar putea sa va simtiti hipersensibil sau sa lutai la inima parerile altora. De aceea, este atat de important sa va luati timp si sa reflectati asupra nevoilor si adevarului vostru personal. Ce este ceea ce iti doresti TU?

Pentru a gasi echilibrul interior, s-ar putea sa fie nevoie sa trasati mai multe limite, sa spuneti nu mai des si sa invatati cum sa primiti. Unde poti sa iti iei inapoi o parte din energie? Dai mai mult decat primesti? Exista domenii in viata ta in care simti ca meriti mai mult? Explorati acele zone si gasiti modalitati de a va echilibra relatiile intr-o maniera reciproca.

Intuitia este la cote inalte acum. Pentru a accesa acest dar, trebuie sa va ascultati vocea interioara mai presus de toate celelalte. Poate ca vreti sa va apucati de yoga sau de meditatie si sa petreceti mai mult timp in natura.

Folositi aceasta perioada frumoasa pentru a va cunoaste mai bine si pentru a avea curajul de a avea grija de dumneavoastra! Deoarece 2 atrage relatiile, acesta poate fi un moment minunat pentru a intalni pe cineva care va ajuta sa va simtiti bine in propria pielee, romantic sau nu. Dar nu uitati, gasirea unor relatii de iubire incepe prin a va onora si a va iubi mai intai pe voi insiva!