Anul Personal 4 In 2022

Dupa energiile creative expansive de anul trecut, acesta este un moment in care trebuie sa va consolidati fundatia si sa pui in ordine detaliile vietii tale. Aceasta vibratie guverneaza preocuparile pamantesti, cum ar fi cas, familia, banii, finantele si activitatile de zi cu zi.

Patru creeaza un patrat, asa ca vrei sa va puneti la patrat colturile si sa pregatiti terenul pentru anul dramatic de schimbari care va asteapta. Tot ceea ce puteti face pentru a va organiza va va fi de folos, inclusiv sa puneti ordine in imperfectiunile structurale ale casei sau sa stabiliti regimuri sau rutine zilnice.

Acesta ar fi un moment ideal pentru a cumpara o casa sau pentru a infiinta o afacere, cu conditia sa acordati o atentie deosebita contractelor. Fie ca vreti sa cumperati o casa, sa investiti intr-o afacere sau sa va pregatiti pentru viitor in orice fel, v-ar fi de folos sa fiti foarte minutios cu planificarea financiara si sa creati un buget sau un plan de cheltuieli.

Corpul dumneavoastra va avea nevoie de mai multa atentie in acest an, asa ca asigurati-va ca ramaneti disciplinat in ceea ce priveste odihna si exercitiile fizice suficiente. Acest lucru ar putea suna foarte plictisitor si restrictiv, dar nu este asa. Aceste discipline va vor crea mai multa libertate si expansivitate in cele din urma.

Aceasta poate fi o perioada extrem de placuta in care simtiti ca deveniti mai sigur si mai puternic in fiecare moment. Poate fi, de asemenea, o perioada benefica de care va puteti bucura alaturi de familie. Toata munca grea va da roade in cele din urma. Veti fi atat de bucuros ca ati avut taria de a va construi fundatia acum.