Anul Personal 7 In 2022

Acesta este un an al victoriei, in care puteti dobandi maiestrie spirituala invatand sa va controlati instinctele si emotiile inferioare. Luati-va o pauza de la presiunile activitatilor zilnice pentru a va linisti mintea si a va reface spiritul. Reflectati asupra a ceea ce are sens pentru voi si va serveste scopului vostru. Daca va puteti gasi timp in natura, aceasta va hrani fiecare parte din voi, mai ales daca va retrageti in apropierea oceanului.

S-ar putea sa va dati seama ca doriti sa va mutati mai aproape de natura sau sa traiti intr-un mediu mai senin, sau cel putin sa plecati in vacanta. Daca nu aveti o practica zilnica de meditatie, ati putea lua in considerare sa va apucati de una.

Acesta este un moment ideal pentru a va implica in orice activitate sau grup spiritual in care puteti invata mai multe despre credinta pe care ati ales-o alaturi de altii. Orice curs de studiu sau de cercetare se va dovedi util, cu conditia ca inima sa va fie in el si sa nu o faceti din obligatie.

Daca sunteti scriitor, acesta poate fi anul in care sa creati cea mai buna lucrare de pana acum! Indiferent in ce va angajati in acest an, trebuie sa va pastrati mintea concentrata pe ceea ce va doriti, mai degraba decat sa lasati emotiile sa va copleseasca.

Uneori, s-ar putea sa simtiti ca emotiile sau circumstantele exterioare va sfasie in doua directii, lasandu-va furios sau confuz. Aceasta este o oportunitate de a obtine stapanirea asupra mintii, astfel incat sa va simtiti in controlul vietii, in loc sa simtiti ca circumstantele din viata apar la intamplare.

Daca va simtiti coplesit, respirati adanc si ramaneti in prezent. Ramaneti concentrat pe imaginea de ansamblu si intrebati-va daca ait facut alegeri bazate pe adevarul personal sau daca ati permis opiniilor altora sa va domine decizia.

Pe masura ce invatati sa ramaneti centrat in mijlocul schimbarii, veti invata sa aveti incredere profunda in propria persoana si in procesul vietii. Acestea sunt abilitati valoroase care va vor duce mai departe pentru tot restul calatoriei dumneavoastra.