Anul Personal 9 in 2022

Felicitari! Sunteti in ultimul an dintr-un ciclu de 9 ani. S-au invatat multe pe parcursul anilor anteriori, asa ca faceti un bilant al tuturor lectiilor pe care le-ati invatat, deoarece veti transmite aceasta intelepciune altora.

S-ar putea sa descoperiti ca altii va vor cere sfaturi in acest an. Aveti incredere ca aveti ceea ce este necesar pentru a-i ghida. S-ar putea sa reflectati destul de mult asupra trecutului acum, dar asta doar pentru a invata din el si a merge mai departe. Asigurati-va ca nu va agatati de trecut. Renuntati la ceea ce nu va mai serveste.

Terminati toate treburile neterminate din viata voastra, pe masura ce va pregatiti pentru un nou ciclu. Iarta pe oricine are nevoie de iertare, inclusiv pe tine insuti!

S-ar putea sa aveti nevoie de mai mult timp de singuratate in acest an, astfel incat sa va puteti conecta cu intuitia proprie. Nu este nimic gresit in acest sens. Apreciati acest timp cu voi insiva; anul viitor vor fi mai multe emotii.

Aceasta este o perioada de reflectie, dar si de recunoastere a tot ceea ce ati facut si realizat, asa ca asigurati-va ca faceti un bilant a tot ceea ce este bun in viata duneavoastra, iar acesta se va intoarce la tine de mai multe ori. Va veti culege numeroasele recompense, asa ca bucurati-va de generozitatea voastra. O meritati!