Anul Personal 1 In 2023

Anul Personal 1 in 2023: Caracteristici Generale

Incepeti un nou ciclu numerologic. Acesta este momentul sa resetati balanta si sa dati vietii voastre o noua directie sau un nou impuls. Sunteti pe o rampa de lansare, depinde de dumneavoastra sa actionati.

Provocari pentru anul 2023

Indiferent de domeniu, totul va va incuraja sa dobanditi autonomie si independenta.

Calitati pe care trebuie sa le subliniem in anul 1

Creativitate, reactivitate, inventivitate, inventivitate, dinamism, curiozitate, entuziasm, optimism.

Comportamente de evitat in anul personal 1

Izolarea, izolarea, inchiderea, inactiunea, gandirea unica, lipsa de incredere sau prea multa incredere, autoritarismul.

Anul Personal 1 in 2023: Munca

Sub influenta numarului 1, este o perioada de actiune si de initiativa. Acceptati provocarile care vor aparea pe parcursul acestui an. Oportunitatile, noutatea, deschiderile, descatusarea, reinnoirea vor marca aceasta perioada. Fiti pregatiti. Acesta este momentul perfect pentru a accepta un nou post, pentru a ocupa un nou loc de munca, pentru a va alatura unei alte companii sau pentru a va infiinta propria afacere.

Pentru unele persoane, Anul 1 va fi un moment de incheiere, sfarsitul unui ciclu de greutati si promisiunea unor noi oportunitati si a unui viitor mai luminos. Nu va fie teama sa va miscati si sa faceti demersuri, deoarece eforturile dumneavoastra vor fi rasplatite.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, trimiteti mai multe CV-uri. Faceti noi contacte. Tot ceea ce faceti in anul 1 va fi rasplatit in anul 2.

Anul Personal 1 in 2023: Dragoste

Daca 1 este un simbol ridicat al independentei, acesta nu exclude probabilitatea de a intalni persoane noi. Sub energia lui 1, vei decide cine iti va deveni prieten si cine se va intalni cu tine. Este posibil sa treceti peste o noua pagina, sa incepeti un nou capitol in viata voastra emotionala sau sa va indreptati viata de cuplu intr-o noua directie.

Daca sunteti singur, cel mai probabil veti avea ocazia sa va deschideti la un sentiment nou. Depinde de tine sa decizi ce vrei sa faci cu ea.

Daca sunteti intr-o relatie, veti cauta mai multa libertate sau veti cauta un nou mod de a trai impreuna. Pentru a va stimula relatia, ganditi-va la proiecte noi si fiti creativi si inventivi. Acesta este, de asemenea, momentul potrivit pentru a deveni una cu partenerul tau si pentru a avansa impreuna in aceeasi directie.

Anul Personal 1 in 2023: Sanatate

Acesta este un an bun pentru a-ti recupera puterea personala. Veti avea mai multa energie, veti pune capat unei probleme de sanatate, optimism si vointa. Este un an foarte bun pentru a incepe sa practicati un sport.