saturn pesti 2023

Saturn, planeta responsabilitatii, a structurii, a limitarilor si a karmei, isi schimba semnul.

Saturn isi incheie calatoria de peste doi ani prin Varsator, aceasta planeta foarte matura se va muta in spiritualul Pesti, pe 7 martie 2023.

Saturn a fost ultima data in Pesti intre 1993 si 1996. Aceasta a fost o perioada in care cultura pop a fost la apogeu si a fost, de asemenea, o perioada de panica morala, in special cu privire la efectele jocurilor video violente asupra copiilor. Aceasta a fost una din influentele lui Saturn in Pesti - incercarea de a folosi autoritatea pentru a cenzura sau a dicta ceea ce ii influenteaza pe altii.

In timp ce Saturn se afla in Varsator, incepand din martie 2020, lumea s-a confruntat cu limite fara precedent ale libertatii si individualitatii (guvernate de Varsator), din cauza pandemiei de covid-19.

In momentul in care Saturn ajunge in Pesti, inca ne confruntam cu urmarile acestei situatii, in special cu efectele blocajelor asupra sanatatii mentale.

Cu dependenta si problemele de sanatate mintala la un nivel record, putem spera ca tranzitul lui Saturn prin Pesti va duce la gasirea unor solutii concrete pentru a aborda aceasta criza in crestere. Cel putin, problemele de acest gen sunt susceptibile de a fi luate mai in serios.

Un alt lucru care va fi luat mai in serios va fi spiritualitatea noastra. Este posibil sa ne dorim o utilizare mai practica a credintelor noastre, astfel incat practicile spirituale pe care le putem incorpora in viata de zi cu zi vor creste in popularitate. Yoga si meditatia vor deveni importante, pe masura ce stiinta incepe sa inteleaga beneficiile lor pentru sanatatea, bunastarea si fericirea de zi cu zi.

De asemenea, este posibil sa vedem o crestere a numarului de persoane care apeleaza la metode de divinatie si la analiza viselor pentru a incerca sa dea un sens practic vietii lor si pentru a le ajuta in luarea deciziilor.

Pestii guverneaza industria divertismentului si este probabil ca in urmatorii doi ani, cu Saturn tranzitand acest semn, sa vedem o crestere a masurilor de siguranta si protectie, pe masura ce creste sentimentul de responsabilitate colectiva.

La nivel personal, tranzitul lui Saturn prin Pesti ofera o baza foarte utila pentru emotiile turbulente. Bunul simt poate prevala chiar si in cele mai dificile circumstante, iar pentru oricine se simte pierdut sau pe mare, aceasta influenta va fi un port sigur in furtuna.

Cu toate acestea, nu exista nicio indoiala ca Saturn in Pesti poate limita sau restrange imaginatia. Ar putea fi mai greu sa gasesti inspiratie, iar creativitatea este posibil sa ia o panta descendenta. Cei cu suflet sensibil si mistic se pot trezi evitati in favoarea celor cu raspunsuri practice la problemele zilei.

Iata o privire de ansamblu asupra a ceea ce va insemna tranzitul lui Saturn prin Pesti pentru zodia ta. Daca Saturn este guvernatorul tau planetar (adica Capricornul si, istoric, Varsatorul), atunci acest tranzit va fi deosebit de notabil pentru tine.

De asemenea, ii vei simti efectele mai acut daca unul dintre aceste semne este ascendentul tau, sau daca Saturn din harta ta natala face aspecte majore cu alte planete.

Cum poti sa profiti la maximum de energia lui Saturn in Pesti?

profita de saturn in pesti

Saturn in Pesti pentru Berbec

Acest tranzit marcheaza sfarsitul unui ciclu karmic pentru tine, iar acest lucru poate fi un proces inconfortabil. Asteapta-te sa petreci timp triind prin subconstientul tau, procesand traumele din trecut si invatand sa te impaci cu greselile tale.

In cele din urma, acest lucru va fi foarte eliberator pentru tine, dar nu va fi usor in viata de de zi cu zi. Trebuie sa scapati de atasamentele nesanatoase; practicati in schimb acceptarea si permiteti Universului sa livreze pentru dumneavoastra.

Saturn in Pesti pentru Taur

In urmatorii doi ani, Saturn va va ajuta sa va reevaluati scopurile si obiectivele pe termen lung. Aceasta poate fi o perioada exceptional de productiva, permitandu-va sa alcatuiti o harta de parcurs pas cu pas catre destinatia aleasa.

Unele prietenii si asociatii vor deveni mai serioase, daca simtiti ca oamenii va impartasesc "tribul" - dar unele se vor incheia, fara indoiala, pe masura ce ii pierdeti pe cei cu care impartasiti doar o legatura superficiala.

Saturn in Pesti pentru Gemeni

Cu Saturn care se muta in varful hartii tale, vei incepe sa vezi acum rezultatele muncii tale grele din ultimii 12-14 ani. Este posibil sa obtineti un succes considerabil in cariera - sau sa decideti ca ati mers cat de departe ati putut merge, ceea ce va duce la o schimbare completa de directie.

Ambitiile tale sunt foarte puternice si va trebui sa te feresti de o atitudine de workaholic pentru o vreme. Nu permiteti ca succesul sa vina cu un cost ridicat pentru viata personala, bunastarea sau fericirea dvs.

Saturn in Pesti pentru Rac

In timpul acestui tranzit al lui Saturn, te poti astepta ca sistemul tau de credinte sa fie analizat. Credinta si idealurile tale pot fi contestate de altii sau de tine, pe masura ce te dezvolti si iti schimbi directia.

Este posibil sa te convertesti sau sa parasesti o religie, sau sa incepi sa iti iei spiritualitatea mult mai in serios. Veti dori sa va impartasiti intelepciunea cu ceilalti si puteti fi un profesor natural in aceasta perioada, dar aveti grija sa nu va impuneti opiniile acolo unde nu sunt binevenite. Insistand ca ai dreptate, vei instraina oamenii din jurul tau - lasa-i sa vina la tine atunci cand sunt pregatiti.

Saturn in Pesti pentru Leu

Acest tranzit al lui Saturn, foarte imputernicitor, iti cere sa iti examinezi obiceiurile si cantitatea de putere si control pe care o ai asupra propriei vieti. Poti folosi aceasta energie pentru a renunta la obiceiurile daunatoare si pentru a crea altele noi si pozitive.

De asemenea, o poti folosi pentru a invata ce poti si ce nu poti schimba sau controla - si cum sa gasesti pacea cu circumstantele care sunt dincolo de controlul tau. Concentreaza-te pe autodezvoltare, dar ai grija sa nu devii rece si distant intr-o relatie. De asemenea, este posibil sa va confruntati cu un dezechilibru de putere in dragoste.

Saturn in Pesti pentru Fecioara

Sosirea lui Saturn in semnul tau opus va marca o perioada importanta pentru viata ta amoroasa. Vei dori sa te angajezi intr-o relatie si vei cere loialitatea si respectul pe care le meriti.

Daca partenerul tau nu poate sau nu vrea sa fie de acord cu acest lucru, este probabila o despartire. Daca esti singur, te poti simti uneori deprimat sau singur. Cu toate acestea, daca lucrezi la mentalitatea ta, tranzitul lui Saturn aici te poate ajuta sa te simti imputernicita in independenta ta. Stai drept in propria identitate si nu permite ca aceasta sa fie definita de cine iubesti.

Saturn in Pesti pentru Balanta

Aceasta va fi o perioada extrem de aglomerata in viata ta - si poate si una stresanta sau sub presiune. Responsabilitatile tale cresc, atat acasa, cat si la locul de munca, si s-ar putea sa simti pur si simplu ca nu ai niciodata destule ore in zi.

Este vital sa invatati sa delegati si sa va protejati sanatatea mentala. Intr-o nota mai pozitiva, acest tranzit iti permite sa creezi rutine zilnice mai rationalizate, eliminand pierderile de timp si eliberand astfel mai mult timp pentru lucrurile si oamenii pe care ii iubesti.

Saturn in Pesti pentru Scorpion

In timpul acestui tranzit, iti vei reevalua talentele. Initial, este posibil sa simtiti ceva de genul unei crize de ego sau o multime de indoieli de sine.

Cu toate acestea, in cele din urma, veti putea gasi domenii in viata in care straluciti cu adevarat si veti iesi cu un set complet nou de abilitati si prioritati. In viata ta amoroasa, acest tranzit creeaza o abundenta de prudenta, asa ca nu este un moment ideal pentru intalniri; daca esti singur, cauta in schimb in cercul tau existent pentru romantism. Ar putea fi mult mai aproape decat iti dai seama.

Saturn in Pesti pentru Sagetator

Acest tranzit al lui Saturn iti cere sa faci multa munca interioara, sa te impaci cu trecutul tau si sa iti cercetezi radacinile. Pe masura ce Saturn se deplaseaza prin zona familiei din harta ta, este posibil sa te confrunti si cu o instrainare in cadrul familiei.

Cu toate acestea, intr-o nota mai pozitiva, aceasta influenta va restructureaza si viata de familie, facand ca legaturile voastre sa fie mai puternice. Este posibil chiar sa va restructureze casa sau situatia domestica, lasandu-va intr-o pozitie mai puternica decat inainte. Nu va fie teama sa luati viata incet - nu exista nicio graba aici. Dezvoltarea abilitatilor de constientizare va va aduce o mare pace.

Saturn in Pesti pentru Capricorn

Saturn, planeta care te guverneaza, iti aduce foarte multa munca in timpul acestui tranzit. Vei fi in permanenta ocupat cu problemele de zi cu zi, ceea ce iti lasa putin timp pentru a privi imaginea de ansamblu.

De asemenea, este posibil sa constati ca comunicarea ta este restrictionata intr-un fel, poate din cauza a ceea ce se asteapta de la tine in profesia ta. S-ar putea sa nu poti vorbi despre chestiuni care te pasioneaza, dar tot poti gasi modalitati de a disemina informatii importante. Acest tranzit se refera la echilibrarea invatarii cu exprimarea acestei invataturi.

Saturn in Pesti pentru Varsator

Saturn, vechea ta planeta guvernatoare, a fost in semnul tau in ultimii doi ani, iar acum ca se muta, s-ar putea sa te simti mai usor si mai liber. Pe masura ce Saturn se indreapta spre zona banilor din harta ta natala, te poti astepta sa faci unele progrese solide, din punct de vedere financiar.

Acesta este un moment foarte bun pentru a va restructura finantele, creand ordine din haos. Ambitiile tale financiare sunt in crestere, dar va trebui sa ai rabdare pentru a vedea rezultatele. Evitati schemele de imbogatire rapida - daca ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat, aproape sigur este.

Saturn in Pesti pentru Pesti

Sosirea lui Saturn in semnul tau marcheaza inceputul a doi ani de munca grea. Ai acum o sansa de a-ti pune amprenta in viata, fie ca este vorba de ambitiile tale personale sau de obiectivele tale profesionale.

Va trebui sa depui un efort serios aici, dar daca o vei face, recompensele vor veni. Uneori, acest tranzit poate aduce o lipsa de incredere in sine, dar daca esti constient de asta, o poti evita. Vei ajunge sa te cunosti mult mai bine in timpul acestui tranzit; intelegerea de sine te va ajuta sa treci peste blocajele care ti-au impiedicat progresul.