planeta venus in zodia pesti

Acest tranzit are o vibratie spirituala foarte puternica si ne poate ajuta sa ne iertam pe noi insine, dar si pe ceilalti.

Cand Venus tranziteaza Pestii, ne putem astepta sa ne gasim emotiile peste tot. Venus este planeta iubirii, a gratiei si a armoniei, asa ca, desi Luna astrologica este cea care ne guverneaza starea emotionala, Venus in acest semn de apa ne va purta si pe noi catre multe suisuri si coborasuri.

Energia lui Venus in Pesti este blanda, sensibila si extrem de plina de compasiune. In timpul acestui tranzit, este mai usor sa simtim compasiune si empatie - multi dintre noi vor fi miscati pana la lacrimi de cel mai mic lucru, atat bun cat si rau.

Exista si o vibratie spirituala foarte puternica cu acest tranzit, asa ca este util pentru auto-comppasiune, care este prea des trecuta cu vederea, si pentru a ne ierta atat pe noi insine, cat si pe ceilalti.

Din punct de vedere romantic, Venus in Pesti poate aduce o dragoste mistuitoare - nu exista jumatati de masura aici. Este un tip de iubire foarte altruista si este adesea exprimata fata de societate ca intreg, mai degraba decat fata de un individ ales, dar acolo unde acest tranzit influenteaza o poveste de dragoste la propriu, aduce poezie, curtenie de moda veche si cele mai tandre expresii ale iubirii nemuritoare.

Cu toate acestea, Venus in Pesti poate fi, de asemenea, mai degraba autoamagitor. Acesta este un teritoriu clar al ochelarilor roz, si poate exista un refuz de a vedea sau de a recunoaste defectele unei relatii.

Venus ne guverneaza afacerile financiare, precum si viata noastra amoroasa, iar aici ar putea aparea probleme. Deciziile financiare luate din inima, nu din cap, ar putea duce la actiuni nesabuite - sau poate exista o incapacitate de a studia detaliile sau de a face diligentele necesare. Domneste confuzia.

Deoarece energia Pestilor poate fi atat de vaga, acesta nu este un tranzit al lui Venus foarte bun pentru afaceri sau decizii financiare majore. Daca trebuie sa actionezi, ia mai intai sfatul unui expert; este usor sa fii inselat cand Venus tranziteaza Pestii.

Venus in Pesti pentru fiecare zodie

venus in zodii

Venusi in Pesti pentru zodia Berbec

Sacrificiul este o tema cheie in timpul acestui tranzit al lui Venus, atat in dragoste, cat si in afaceri. S-ar putea sa va treziti nevoit sa renuntati la ceva in beneficiul afacerii, colegilor sau al partenerul dvs. Acest lucru este destul de strain Berbecului, dar aveti rabdare - pe termen lung, bunatatea si dorinta dvs. de a ceda va vor aduce beneficii si dvs. Este vorba de a intelege ca nevoile altora sunt in prezent mai importante decat ale tale.

Venusi in Pesti pentru zodia Taur

Adevarate legaturi de prietenie pot fi create in timpul acestui tranzit al lui Venus, care te incurajeaza sa te conectezi cu ceilalti la un nivel profund si sincer. Reduceti socializarea superficiala si concentrati-va in schimb pe cateva relatii sociale foarte autentice. Daca esti singur, acest tranzit ar putea face ca o anumita prietenie sa devina din ce in ce mai importanta.

Venusi in Pesti pentru zodia Gemeni

Acest tranzit al lui Venus iti activeaza zona carierei si te ajuta sa lucrezi cu inima in tot ceea ce faci pentru a-ti castiga existenta. Poate sugera un interes amoros la locul de munca. Daca esti deja intr-o relatie fericita, este probabil ca jobul tau sa-ti aduca multa satisfactie emotionala in timpul acestui tranzit, dar iti vei dori mai mult ca niciodata sa simti ca exista un scop real in ceea ce faci.

Venusi in Pesti pentru zodia Rac

Acest tranzit al lui Venus este de obicei lamuritor pentru tine. Inveti multe despre cine esti, ce iti doresti de la un iubit si ce esti pregatit sa oferi in schimb. Este posibil sa existe legaturi cu un interes amoros in strainatate sau cu cineva dintr-o cultura foarte diferita de a ta. Daca esti singura, pastreaza-ti mintea deschisa atunci cand te intalnesti cu cineva, pentru ca cineva care nu este "tipul tau" ar putea fi perfect pentru tine.

Venusi in Pesti pentru zodia Leu

Ingrijirea de sine si auto-compatimirea sunt esentiale in timpul acestui tranzit al lui Venus, care iti deschide tot felul de emotii, inclusiv o mare bucurie, dar si unele regrete profunde. Fii liber cu iertarea ta, fata de tine insuti si fata de ceilalti. Intr-o relatie fericita, acest tranzit poate fi neclar si senzual, dar exista intotdeauna un curent de tandrete - multe amintiri frumoase pot fi create aici.

Venusi in Pesti pentru zodia Fecioara

Acest tranzit iti activeaza zona iubirii, deci este o perioada fericita si plina de satisfactii intr-o relatie stabila. Daca esti singur, aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru intalniri - dar ai grija sa nu dai impresia ca esti prea disperat. Tineti capul sus si nu va multumiti cu a doua varianta. Fiti atenti daca va simtiti atrasi de cineva la nivel spiritual, mai degraba decat la nivel fizic.

Venusi in Pesti pentru zodia Balanta

Ai grija la sanatatea ta mentala in timpul acestui tranzit al lui Venus. Indoiala de sine sau anxietatea pot atinge cote maxime si este prea usor sa apelezi la substante care crezi ca te-ar putea face sa te simti mai bine, insa nu o vor face. Ceea ce te va ajuta, insa, este sa fii inconjurata de iubire si companie, asa ca intinde mana catre cei care te iubesc cel mai mult si permite-ti sa fii pretuita.

Venusi in Pesti pentru zodia Scorpion

Acest tranzit al lui Venus este extrem de creativ pentru tine si poate fi foarte inspirational. Permiteti-va sa va exprimati din inima si din suflet, fie ca este vorba de arta, dans, muzica sau teatru. Este, de asemenea, un punct fierbinte pentru dragoste si intalniri si poate duce la niste intalniri fierbinti.

Venusi in Pesti pentru zodia Sagetator

Pentru tine, acest tranzit al lui Venus se concentreaza pe familie. Este un moment excelent pentru a ajunge la rudele greu de iubit si pentru a oferi iertare. Vibratia de vindecare este, de asemenea, sub lumina reflectoarelor pentru a rezolva rupturile familiale sau pentru a va apropia mai mult ca unitate familiala. Petreceti cat mai mult timp cu cei dragi si bucurati-va de caldura si compania pe care o aduc.

Venusi in Pesti pentru zodia Capricorn

Venus poate fi planeta iubirii, dar acest tranzit iti afecteaza mai ales capul, nu inima. Nu fi surprins daca ti-e greu sa gandesti limpede sau daca te confunzi usor sau te abati de la drum. S-ar putea sa existe o problema emotionala subconstienta care te retine, asa ca incearca sa abordezi lucrurile intr-o maniera deschisa si sincera, daca poti. In caz contrar, este un caz de a rezista acolo si de a astepta ca confuzia sa se clarifice.

Venusi in Pesti pentru zodia Varsator

Acest tranzit al lui Venus iti activeaza zona banilor, Varsatorule. Pe de o parte, acest lucru poate semnala o crestere a abundentei, cu mai multi bani la dispozitia ta. Cu toate acestea, fiti atenti. Aceasta este o energie destul de vaga si inselatoare uneori, si ar trebui sa cereti sfatul unui expert inainte de a lua decizii financiare majore. Intr-o nota mai pozitiva, acest tranzit poate, de asemenea, sa va consolideze valorile morale si emotionale, ajutandu-va sa va intelegeti mai bine.

Venusi in Pesti pentru zodia Pesti

Venus in semnul tau este un impuls pentru increderea si stima ta de sine, cu siguranta. Pentru o scurta perioada de timp, ceilalti par sa vada lumea la fel ca tine, iar cele mai bune calitati ale tale sunt admirate si laudate. Este un moment foarte bun sa te indragostesti, dar este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra la a te iubi pe tine insuti si a fi mandru de cine esti. Intr-o relatie de iubire, mentineti-va pe pozitii si cereti respect.