planeta mercur in zodia varsator

Tranzitul lui Mercur in Varsator aduce idei care adesea par a fi cu ani lumina inaintea timpului lor.

Cand Mercur ajunge in Varsator, se deschid portile intelectuale.

Mercur ne guverneaza procesele de gandire, agilitatea mentala, abilitatile de comunicare si luarea deciziilor. Varsatorul este un semn astrologic intelectual - un semn de Aer care face comert cu idei si inovatii.

Prin urmare, atunci cand Mercur tranziteaza Varsatorul, gandim rapid si cu o originalitate considerabila - daca suntem amabili. Unii ar spune excentricitate sau chiar perversitate intelectuala.

Deoarece Mercur aduce energie rationala, logica, iar Varsatorul, in astrologie, este destul de distant prin natura sa, nu exista prea multa temperatura emotionala in acest tranzit. Asta inseamna ca este un moment bun pentru o actiune atenta si chibzuita si pentru a rezolva o situatie dificila fara a lasa emotiile sa intervina.

Pe de alta parte, face ca aceasta perioada sa fie si oarecum rece si chiar distanta. Varsatorul este un semn solar umanitar, iar acest tranzit aduce multa simpatie pentru ceilalti - dar lipsa sentimentelor inseamna lipsa de empatie. Simpatia si empatia sunt doua sentimente foarte diferite.

Cand Mercur tranziteaza Varsatorul, nu vrem sa ni se spuna ce sa gandim, asa ca sunt frecvente impasurile cu autoritatea. Cu toate acestea, multi dintre noi devin destul de priceputi in a le spune altora ce sa gandeasca in timpul acestui tranzit, asa ca este un moment prielnic pentru dezbateri intelectuale. Varsatorul este o energie fixa in astrologie, asa ca, atunci cand aceasta este aplicata in sfera intelectuala, putem deveni foarte dogmatici si inflexibili in opiniile noastre. Ajuta sa ne amintim ca propria opinie nu este singura valabila.

Comunicarea atunci cand Mercur tranziteaza Varsatorul este, in general, clara, dar taioasa. Mesajele scurte, textele si tweet-urile sunt eficiente, dar lipsite de emotie - ceea ce ii face pe ceilalti sa judece cu greu tonul oricarei comunicari. Acest lucru poate duce la neintelegeri, nu cu privire la faptele in cauza, ci la intentiile expeditorului. Comunicarea fata in fata se desfasoara in conditii mai bune, dar fiti atenti cu social media.

Mercur in Varsator pentru fiecare zodie

mercur in zodii

Mercur in Varsator pentru zodia Berbec

Conversatia curge liber in timpul acestui tranzit al lui Mercur, nativule Berbec, dar asigura-te ca le acorzi celorlalti timp si spatiu pentru a vorbi, mai degraba decat sa-i fortezi sa te asculte. Pune-ti ideile inovatoare in fata unui public apreciativ.

Mercur in Varsator pentru zodia Taur

Dezvolta-ti strategia de cariera acum, avand o viziune pe termen lung asupra directiei in care vrei sa te indrepti. Este un moment bun pentru autopromovare si interviuri de angajare si un moment excelent daca lucrezi in vanzari sau marketing.

Mercur in Varsator pentru zodia Gemeni

Nu fi surprins daca esti destul de uituc in timpul acestui tranzit al lui Mercur in Varsator. Mintea ta este ferm concentrata pe imaginea de ansamblu si ai o viziune puternica, dar asta inseamna ca neglijezi unele detalii.

Mercur in Varsator pentru zodia Rac

Poti citi oamenii ca pe o carte in timpul acestui tranzit al lui Mercur. Totusi, aceasta este o binecuvantare mixta, deoarece inseamna ca iti poti da seama cine nu este de partea ta, precum si cine este. Mai bine sa stii decat sa nu stii!

Mercur in Varsator pentru zodia Leu

Negocierea este punctul tau forte in timp ce Mercur tranziteaza zona ta interpersonala. Acest lucru functioneaza bine pentru tine in afaceri, Leu, dar si in viata personala, unde daruirea dintre tine si partener tau ar trebui sa se imbunatateasca.

Mercur in Varsator pentru zodia Fecioara

Ocupa-te de treburile ramase, astfel incat sa iti poti elibera biroul si sa te pregatesti pentru un nou inceput. Este un moment bun pentru a lega capetele nerezolvate sau pentru a reveni asupra unui proiect pe care l-ai abandonat anterior. Nivelul tau de concentrare este excelent.

Mercur in Varsator pentru zodia Balanta

Este posibil sa te simti neobisnuit de competitiva in timpul acestui tranzit al lui Mercur, mai ales la locul de munca. Pune-ti in valoare talentele si lasa-ti imaginatia si creativitatea sa vorbeasca de la sine. Este un moment distractiv pentru o petrecere, deoarece te simti sociabil.

Mercur in Varsator pentru zodia Scorpion

Ocupa-te acum de problemele dificile din familie, Scorpionule, pentru ca vei putea gandi logic si fara emotii. Este o perioada aglomerata acasa, cu multe distractii, dar poate si o reorganizare a casei.

Mercur in Varsator pentru zodia Sagetator

Petreceti timp departe de dispozitivele dvs. daca doriti sa evitati supraincarcarea cu informatii. Deconecteaza-te si iesi in aer liber pentru un restart personal. Abilitatile tale de comunicare sunt puternice acum, dar social media poate fi inselatoare.

Mercur in Varsator pentru zodia Capricorn

Gandeste-te la modul in care ti-ai putea folosi talentele subutilizate pentru o buna utilizare financiara. Acesta este un tranzit excelent pentru a incepe o noua afacere sau o activitate secundara. Inlaturati din fasa grijile si stresul in exces prin sesiuni de meditatie ghidata.

Mercur in Varsator pentru zodia Varsator

Alungati plictiseala prin initierea unor noi hobby-uri. Ai nevoie de multa varietate in viata ta in acest moment si te vei simti competitiv si argumentativ, ceea ce face ca acesta sa fie un moment bun pentru a milita pentru o cauza buna sau chiar una politica.

Mercur in Varsator pentru zodia Pesti

Nute simti vinovat in timpul acestui tranzit al lui Mercur. Sa petreci prea mult timp insistand asupra trecutului este contraproductiv. Extinde-ti cercul social si bucura-te de o companie buna, astfel incat sa nu te simti izolata.