Horoscop Minerva 2019

Predictii astrologice pentru anul 2019


Horoscop Berbec 2019

Anul trecut a trebuit sa stabilesti prioritati si sa te concentrezi asupra a ceea ce era cu adevarat important pentru tine iar aceasta tendinta va continua si in 2019.

Anul 2019 se deschide cu dorinta de a lua viata in piept inca din primele zile. Frustrarile vor trece in plan secund, dar s-ar putea sa fie nevoie sa inveti inca de la inceputul anului ce inseamna sa lupti cu morile de vant.

Martie si aprilie sunt speciale, iar pentru cei ale caror zile de nastere se apropie de 21 martie si 19 aprilie sa se astepte la oportunitati majore inainte, fie la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Relatiile in general se vor imbogati si se vor extinde in viata ta din acest moment.

La fel ca anul trecut, 2019 vorbeste despre depasirea obstacolelor, rezolvarea problemelor, invatarea rabdarii – o lectie foarte dificila pentru voi care doriti totul ieri daca s-ar putea si atingerea obiectivelor prin procese evolutive, mai degraba decat deodata.

Trebie sa intelegi ca tema natala este planul divin al vietii tale si ca, in cele din urma, este un plan de fericire, de succes si de implinire, iar Universul aduce provocari pentru a te face mai puternic, pentru a te educa si a pastra lucrurile cu aevarat folositoare.

Prea multa usurinta si armonie sunt cu siguranta plictisitoare si exista chiar un sindrom, cel de a fi obosit de fericire. Multi dintre voi au gasit slujba dorita in 2018 si multi dintre voi o vor gasi in acest an, deoarece perspectivele ocuparii fortei de munca sunt intr-adevar promitatoare.

Anul trecut planeta Uranus se plimba prin semnul Berbecului. Avea sa se produca o schimbare majora insa anul acesta. Uranus a stat in Berbec timp de aproximativ sapte ani. Dar din primavara lui 2018, s-a mutat in Taur si va sta in casa a 2-a a banilor munciti si a stimei de sine alti sapte ani de acum incolo, ceea ce va aduce multe schimbari materiale.

In primul rand iti va aduce prieteni orientati material si te vor duce in profunzimile profunde ale unor afaceri sau castiguri asteptate de mult timp. Cei care sunteti deja au o afacere vor face, probabil, schimbari importante in ce priveste strategia, tehnicile de lucru, practicile sau negocierile. Multi dintre Berbeci se vor desparti de toate lucrurile vechi care ii trag inapoi si vor incepe sa mearga singuri pe drumul lor.

Totodata, vei experimenta mari transformari spirituale.

Anul trecut nu a fost un an relational deosebit de puternic, dar acest lucru se va schimba pana la sfarsitul lunii septembrie 2019. Dragostea se intampla cu siguranta. Cei care sunt singurii se vor casatori probabil sau vor avea norocul sa intalneasca omul dorit. Prietenii apropiati ajung si ei in acest tablou.

Cele mai importante lucruri pe care le veti experimenta sun legate de interesele pentru familiei, de problemele emotionale, de prietenie, de activitatile de grup, de spiritualitate, de religia, de studiu si de calatoriile, de sanatate si de munca pana pe 25 septembrie si de dragoste si activitati sociale dupa 25 septembrie.

Calea cea mai buna de implinire in anul viitor sunt sanatatea si munca, finantele si dragostea.

Oportunitatile anului. Timpul cel mai bun pentru actiuni personale este in primele patru luni ale anului. Vor fi doua Luni Noi in Berbec, pe 21 martie si 19 aprilie, asa ca profitati de ele, deoarece pot aduce doua noutati in viata voastra. Ai putea sa te muti intr-o alta localitate sau intr-o alta tara si sa incepi o noua cariera, sa incepi o cautare personala, cu mai mult entuziasm si forta decat ai simtit pana acum.

Limitarile anului. Se intampla acelasi lucru ca si anul trecut, cand o noua responsabilitate se pregatea sa intre in viata ta de familist si a familiei, in general, undeva in luna iunie a anului trecut. Ei bine, ea se va accentua si va continua si in acest an.

Presiunea responsabilitatii o vei simti la inceputul lunii martie, in functie de cum ati facut ajustarile care se impuneau sau ati finalizat lucrarile incepute. Uneltele din jurul casei tale ar putea avea nevoie de modernizarea undeva prin aprilie si mai, de asemenea, ai putea intampina dificultati in comunicare.

Dragoste Berbec 2019

Inca de la inceputul anului preocuparile sentimentale domina, iar din august cunosc o imbuntatire considerabila. In ultima saptamana din septembrie, 3 planete – Soare, Mercur, Venus vor tranzita Casa a 7-a si semnul Balantei, si una dintre ele este Venus. Din acest moment te poti astepta la o crestere majora a atractiei care va veni dinspre ceilalti.

Daca iti cauti un partener, fie calatoresti, fie privesti departe de locurile obisnuite pentru a gasi o astfel de persoana. Zilele din jurul Eclipsei de soare din 14 octombrie va avea un sens special pentru tine.

Pentru unii Berbeci, prietenia se va transforma in dragoste sau casatorie in 2019. Mijlocul anului ar putea aduce tranzitia majora de la burlacie la casatorie. Poti avea parte de o relatie pasionala si senzuala. Evita reactiile impulsive in relatie. Aseaza-te impreuna cu partenerul si planifica-ti viitorul. Da mai multa importanta iubirii voastre.

Te sfatuiesc sa eviti singuratatea si sa ramai cu familia. Este un moment bun pentru a raspandi dragoste si bunatate in jur. Sentimentele si atitudinea vor fi destul de contagioase in aceste zile. Prin urmare, raspandeste fericirea in jurul tau.

Nu te abtine de la e lua decizii chiar daca par premature, atata timp cat este vorba despre relatiile de familie. Vei fi ispitit de tihna vietii de familie dar ingrijorarile si anxietatea nu te vor ocoli. Te poti astepta la anumite intarzieri si obstacole in chestiunile legate de familie.

Cariera Berbec 2019

Cariera are o importanta mai mare in 2019 si esti inclinat sa depui eforturi inca de la inceputul anului in acest sens. Unii ar putea gasi un nou loc de munca. Daca se produce o schimbare in acest domeniu, este probabil ca ea sa aiba loc la sfarsitul lunii aprilie pana la sfarsitul lunii mai.

Cu toate acestea, ti se recomanda sa fii tu insuti, transformandu-te in altceva nu ar functiona in acest an. Asteapta-te la un mediu pe tot parcursul anului. Vei putea castiga bunavointa autoritatilor, vei obtine mai multe informatii despre activitatea care te intereseaza iar cercul social se va extinde.

Este un an in care nu se lucreaza singur pentru cariera, cel mai bine este sa formezi un parteneriat sau o colaborare si sa te asociezi cu altii. In acest fel, vei evita capcanele majore legate de investitii neprofitabile pe care va trebui sa le suporti singur.

Finante Berbec 2019

Achitarea de obligatiile fata de familie si de gospodarie este cea mai mare cheltuiala financiara acum. Unii ar putea sa cumpere un teren sau o proprietate pentru care sa plateasca rate lunar.

Daca lucrezi si iti planifici programul de investitii fa-o din februarie pana la inceputul lunii martie, pentru ca ai sa iesi mai bine decat te astepti. Din septembrie parteneriatele sau sindicatele pot aduce beneficii financiare.

Ti se recomanda sa iti menti optiunile deschise pe masura ce banii intra in conturi. Revizuieste-ti situatia financiara, fa-ti un buget functional si ramai pe el pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, iti va fi destul de greu sa iti menti planurile financiare. Dar trebuie sa o faci altfel progresul ar putea fi oprit.

Probabil vei intelege ca trebuie sa faci cateva schimbari a stilului tau de viata dar si in alte domenii pentru a-ti pastra pozitia financiara.

Anul este insa bun pentru investitii pe termen lung. Asigura-te ca esti in limitele legalitatii indiferent de deciziile pe care le vei lua in sectorul financiar. Bugeteaza-ti banii cu intelepciune caci este mai bine daca stii cand si unde sa spui stop.

Sanatate Berbec 2019

In martie si iulie ai putea fi o perioada care sa vizeze starea sanatatii tale, in special dieta. De asemenea, vei fi predispus la accidente la sfarsitul lunii aprilie si pana la mijlocul lunii mai deci atentie la viteza si la impulsivitate pentru ca puteti trage mai mult decat credeti.

Anul incepe cu sanatate si vitalitate buna. Nivelurile generale de energie sunt in crestere pana in aprilie-martie, cand Soarele se afla in semnul tau. Optimismul va face sa iei decizii majore cu privire la schimbarile stilului de viata. Vei avea nevoie de mult curaj si vigoare pentru ca orice lucru sub soare sa fie posibil.

Totusi, nu-ti cheltui prea mult energia. Evita autoindulgentele de orice fel, pe tot parcursul anului. Te-as sfatui sa te apuci de un sport sau orice hobby care implica miscare in timpul liber si sa-ti restabilesti un nivel cat mai scazut la stres. Conecteaza-ze la natura intr-un fel sau altul pe tot parcursul anului.

Calatorii Berbec 2019

Majoritatea acestora se vor dovedi benefice pe termen lung. Exista probabilitatea de relocare datorita transferului cu locul de munca. Tranzitele planetare indica toate tipurile de calatorii pentru nativii din Berbec.

Horoscop Taur 2019

Daca lucrezi intens cu tine, vorbesc despre un intens program de auto-imbunatatire, iti vin in ajutor mai multe planete decat este ​ normal.

2019 este un an in care vei munci din greu, in perioada mai – septembrie vei depune cele mai mari eforturi profesionale dar si rasplata va fi pe masura. Modificarile in plan financiar le vei simti intre lunile aprilie si iunie.

In plan relational, lucrezi cel mai bine cu cei nascuti in celelalte doua semne de Pamant – Capricorn si Fecioara. Daca esti nascut in perioada 4 – 6 mai si 26 – 28 aprilie ai putea sa consideri acest an important in toate parteneriatele si afacerile pe care le vei face.

Anul trecut a fost, in principiu, un an fericit. Ai prosperat, te-ai distrat si ai avut multe experiente norocoase si fericite, in prima parte a anului. Aceasta tendinta continua si in 2019 si meriti toate acestea. Ai suferit destul in ultimii ani si acum este timpul pentru o anumita echilibrare a conturilor.

Deci, urmeaza un an destul de bun pentru calatorii, petreceri si activitati de agrement. Multi dintre voi se vor putea lauda cu activitati de petrecere a timpului liber imbinate armonios cu munca sau in cautare de bani.

Cariera este importanta de foarte multi ani. A fost activa, frenetica, plina de schimbari bruste si abrupte, dar in principiu pozitiva. In acest an, cand Uranus a schimbat semnele si casele, te poti astepta la mai multe schimbari, dar intr-un ritm mai putin frenetic.

Adevarul este ca a existat si mult idealism in cariera ta in ultimii ani, dar de acum si in urmatorii ani idealismul va spori. Mai mult, va fi pus in practica. Multi dintre voi vor schimba parcursul carierei in acest an sau in urmatorii ani.

Cariera ta va fi mai satisfacatoare personal si nu doar o modalitate de a face bani. Vei fi recunoscut pentru activitatea sustinuta in munca si in actiunile de caritate mai mult decat suma pe care o donezi.

De anul trecut, Saturn este in Casa a 9-a si forteaza dezvoltarea mentala si intelectuala, prin credinta si studiu. Iti vei selecta interesele intelectuale si vei abandona subiectele cu care simti ca nu rezonezi. Invatarea va fi mai lenta, dar mai aprofundata.

Elevii vor trebui sa studieze si sa exerseze mai mult, dar munca grea va fi rasplatita in cele din urma. Este timpul pentru a-ti disciplina gandirea, a-ti ordona gandurile, vorbirea si procesul logic. Mintea ta este un instrument uimitor, dar are nevoie de temperare in aceste momente.

Cele mai importante domenii de interes din acest an sunt cele intelectuale si comunicarea, cariera, prietenia, activitatile de grup, stiinta si astrologia, sexul, transformarea si reformarea personala, lucrurile mai profunde ale vietii, sa ii ajuti pe altii sa prospere, datoria si rambursarea datoriilor, distractie, activitati de agrement, creativitate si iubire pana pe 25 septembrie iar sanatatea si munca dupa 25 septembrie.

Calea cea mai mare de implinire sunt copiii, creativitatea, activitatile de agrement, afacerile, iubirea, sanatatea si munca pana la 25 septembrie si dupa 25 septembrie, corpul, imaginea, aspectul si placerile personale.

Oportunitatile anului. Pentru a-ti atinge obiectivele pentru acest an va fi mai bine daca ai lucra in echipa care sa iti acorde un sprijin solid, deoarece exista o faza pregatitoare inainte de iunie, de care poti beneficia daca finalizezi un studiu anterior sau iti vei imbunatatiti abilitatile de munca si de socializare.

In mai si iunie atentia iti va fi atrasa de o noua directie. Munca sustinuta, de la inceputul lunii februarie pana la inceputul lunii iunie, aduce beneficii neasteptate.

Limitarile anului.

Limitele ti le vei impune, vor veni din dorinta ta, deoarece se pare ca va trebui sa te bugetezi bine pentru primele 5-6 luni ale acestui an.

Cheltuielile facut cu intelepciune intre 5 martie si 3 aprilie, sau stabilirea unor obiective clare si precise in acest moment, este esentiala. Diverse intamplari sau evenimente, de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie, iti vor testa resursele, ai grija la deciziile financiare pe care le iei.

Dragoste Taur 2019

Viata sentimentala iti va fi plina de pasiune si emotii in acest an. Dar tot acum a-i putea sa te rasfeti prea mult si sa te scufunz. Nu fii impulsiv, ci afla ce vrea partenerul tau de la tine. Noi relatii pe frontul iubirii, daca esti barbat, femeile sunt ceva mai fidele. In primul trimestru al anului ar putea aparea unele indoieli in viata ta sentimentala sau in casatorie.

Cu toate acestea, reusesti sa le elimini datorita abordarii optimiste. Nu lua toata vina asupra ta, ci cauta si semne sa vezi incotro o ia viata ta sentimentala. Pe parcursul anului, vei avea de invatat multe lectii cu privire la relatii, lectii pe care ti le vei insusi pe cai dificile.

Anul 2019 aduce familia si problemele sale in prim plan daca esti casatorit. Ar fi sfarsitul drumului pentru cateva relatii. In schimb, noile relatii debuteaza furtunos inca de la inceputul anului. Intinde-ti aripile si acopera-le pe toate, nu lasa pe nimeni din familie sa se simta parasit in acel moment. Anumite sacrificii se cer si la tine acasa.

Acesta ar fi cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile in ceea ce priveste anumite aspecte juridice. Dar, nu luati decizii grabite, reflecta, analizeaza si pune in balanta ce este in avantajul familiei tale in acest an. Vei reusi sa iti impui punctul de vedere cu un efort minim in aceasta perioada.

De pe la mijlocul anului, lucrurile par sa se incinga in zona iubirii. O mai buna intelegere a ta si a partenerului tau, va duce la imbunatatirea vietii tale emotionale. Pe masura ce anul trece, asteapta-te la progrese sentimentale. Timpul va fi alaturi de tine, continua sa ramai departe de rupturile si conceptiile gresite ale altora.

Cariera Taur 2019

Acest an va aduce multe ocazii de a-ti consolida cariera. Vei putea restabili anumite relatii de afaceri sau servicii care au cam fost date deoparte in ultima vreme. Colaborarile vor functiona bine pentru tine acum.

Este un moment potrivit pentru a-ti sustine pozitia in cariera. Foloseste-ti abilitatile si talentele si adu echilibru in mediul in care lucrezi. Revenirea la idealuri mai vechi te va ajuta sa le materializezi in actiune. Perioada te ajuta, de asemenea, sa iti consolidezi pozitia in sfera profesionala. Alege modul practic de exprimare si nu te uita in urma.

Unele intalniri profesionale ar putea fi transformate in relatii de durata, nu trebuie decat sa le cultivi cu grija.

Finante Taur 2019

Situatia financiara generala a materialistului Taur va fi destul de buna in 2019. In acest an, vei putea sa iti permiti datorii si imprumuturi pe termen lung. Cu toate acestea, ar fi destul de dificil pentru tine sa ramani la ceea ce ti-ai planifcat pentru consolidarea propriului buget.

Undeva pe la mijlocul anului, lucrurile vor incepe sa se indrepte in arena financiara. Cheltuieli putine si pastrarea unui stil de viata sanatos te va salva de dezastrele financiare majore din acest an.

Ia decizii intelepte inainte de a apela la marile companii financiare. Acorda o atentie deosebita salvarii evenimentelor majore care te pot indatora ulterior. Unele dintre cheltuielile financiare ar putea afecta si dispozitia si comportamentul tau general. Asigura-te ca ramai in limita bugetului / mijloacelor, desi poti sa dai o mana de ajutor si celor care au nevoie.

Sanatate Taur 2019

Desi unii dintre Tauri, se vor confrunta cu probleme de sanatate, la nivelul tau, nivelul de energie va fi destul de bun. Anumite modificari ale stilului de viata sunt totusi necesare in acest an, daca vrei sa-ti pastrezi starea de sanatate. Interventiile medicale trebuie sa aiba loc pentru a evita consecintele neplacute.

Cu timpul s-ar fi ajuns la cutremure majore din punct de vedere a sanatatii. De la mijlocul anului, ar fi indicat sa te apuci de un sport nou si sa respecti orele de odihna in timpul liber. Reincarca-ti bateriile atunci cand ai ocazia. Rasfata-ti trupul si sufletul, pentru a recastiga sinele adevarat si a te intoarce la sinele tau sanatos.

Calatorii Taur 2019

Anul viitor este foarte bun pentru calatorii pentru toti nativii Taur. Multe calatorii scurte si pe distante lungi vor fi preferate. De asemenea, Jupiter, in domiciliu, favorizeaza calatoriile de afaceri la distanta.

Horoscop Gemeni 2019

Multi dintre voi vor cauta un nou loc de munca. Posibil ca tu sa-ti doresti o schimbare in interesul tau profesional in anul 2019 si in functie de momentul in care te-ai nascut relatiile legate de acest semn vor determina ce parte a anului este bun.

Cei nascuti la inceputul lunii aprilie, dar majoritatea vor gasi ceea ce vor cauta, undeva de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie. Relatiile si banii vor fi, de asemenea, probleme acute in aceasta perioada, iar pentru unii recompensa financiara mult asteptata va veni abia spre mijlocul anului.

Pentru altii, problema principala va tine de relatii. In cazul in care acestea se rup acest lucrur se va petrece tot pe la mijlocul anului. Calatoriile si relatiile cele mai bune vor avea loc de la sfarsitul lunii septembrie pana la sfarsitul anului.

Cu toate acestea, unele probleme pe care le-ai neglijat te vor urmari pe tot parcursul anului iar acest lucru ti-ar putea distruge planurile pe termen lung. Oamenii din jurul tau te pot descuraja, totusi sa nu te deranjeze. Mergi inainte cu incredere si stil caci 2019 ar trebui sa fie anul tau.

In timp ce Saturn se afla in propriul semn pana in 2020, multi dintre voi s-au simtit blocati in rutina, incapabili sa faca schimbarile pe care le-au dorit, dar acum, si inca doi ani deacum incolo vei avea parte de mai multe schimbari decat ti-ai dorit vreodata. Acesta este o situatie de genul fii atent ce-ti doresti ca se poate implini.

Uranus, planeta schimbarii bruste si abrupte, a intrat anul acesta in Taur. Anul trecut a flirtat doar cu semnul. Asa ca fii pregatit pentru multe schimbari abrupte in cariera, de imagine si in obiectivele tale. Daca inveti cum sa scapi de prietenii cu ghilimelele de rigoare, vei face fata acestor acorduri de finete.

Pluto planeta transformarii si reformarii, a stat in casa a 8-a a intimitatii, a sexualitatii, a mostnirilor, a partajelor si a investitiilor pe termen lung, ani buni. Multe relatii au fost rupte, dar s-u legat altele noi, care ti-au schimbat imaginea.

Atitudinea fata de dragoste si atitudine sociala este complet schimbata si acesta este un proces pe termen lung, astfel incat este usor de inteles, deoarece multe prietenii si relatii de dragoste au fost afectate. Atunci cand nevoile tale legate de iubire se schimba, viata sentimentala se schimba si ea.

La fel ca la sfarsitul anului trecut, esti intr-o perioada de reorganizare financiara si de reducere a cheltuielilor. Este nevoie sa gestionezi ceea ce ai intr-un mod mai bun. Vorbim de nevoia de control din punct de vedere financiar si rational, nevoia de a fi nu o persoana cu venituri mai mari, nici una cu venituti mai mici, ci una cu cheltuieli proportionale si echilibrate.

Bugetul ar putea fi unu auster pana in septembrie, dar vei fi recompensat pentru disciplina dupa aceea, pe 16 noiembrie, cand Jupiter va inta in Sagetator dupa 12 ani, aducand prosperitate si viata buna.

Principala provocare a anului viitor este echilibrarea casei, a vietii sentimentle si a carierei. Toata lumea are aceasta provocare intr-o oarecare masura, dar a ta va fi foarte dramatica.

Cele mai importante domenii de interes din acest an vor fi finantele, casa si familia, dragoste, distractia, creativitatea, activitatile de agrement pana la 15 noiembrie si dupa 16 noiembrie, dragostea, calatoriile, studiile, religia, filosofia si cariera.

Calea celei mai mari impliniri va fi spiritualitatea, interesele caritabile si filantropice, casa si familia, activitatile de agrement, creativitatea, copiii si iubirea.

Oportunitatile anului. Venus va fi in Casa carierei si a afirmarii personale intre 3 – 30 aprilie, in Casa a 8-a a investitiilor pe termen lung si a mostenirilor, din 3 februarie pana pe 4 martie, in Casa a 2-a a banilor castigati din munca proprie, intre 2 si 30 iulie, in Casa a 5-a a investitiilor mici, intre 24 septembrie si 16 octombrie iar in aceste perioade oportunitatile vor fi la tot pasul in conditiile in care Venus, stapaneste fluxul de numerar, dragostea, relatiile si ceea ce pretuiti cel mai mult si deoarece acestea sunt parti principale ale vietii de zi cu zi, ele pot fi imbunatatite in tot acest timp.

Limitarile anului.

Saturn se va afla pe tot parcursul anului in Casa a 8-a care prin complexitatea ei poate sa sa aduca blocaje daca sensul acesteia nu este inteles cum trebuie. Saturn in Casa a 8-a aduce criza, atitudinea fata de criza si de schimbare, resursele partenerilor nostrii, viciile, banii altora, taxele si impozitele, divortul si pensia alimentara, mostenirile si comisioanele de pe urma manipularii baniilor altora, dar mai ales aduce investitiile pe termen lung.

Acele proiecte in care banii au fost chibzuiti vor aduce foloase, dar parerea mea este ca marile probleme si limitari se vor referi la investitii, partaje, taxe si impozite, nu doar pentru cei care au afaceri. Atentie la perioada 4 aprilie si 16 mai cand angajamentele va provoaca sa luati decizii. Nu te grabi.

Dragoste Gemeni 2019

Viata sentimentala va fi destul de condimentata si de emotionala in acest an. Vor exista oportunitati pentru a repune pe picioare relatia cu partenerul daca asta iti doresti. Desi sunt posibile unele dezamagiri si nemultumiri, vei putea sa iti pui in valoare felul de a fi ca sa recastigi terenul pierdut.

Daca nu esti casatorit, pe la mijlocul anului iubirea bate la usa, poate aparea cineva dar lucrurile s-ar putea complica pentru ca nici unul, nici celalalt nu vreti sa recunoasteti ca v-ati indragostit si nu stiti cum sa renuntati la cineva din Trecut sau cum sa iesiti dintr-o relatie care nu va mai aduce nimic. Lasa lucrurile sa mearga de la sine deoarece in timp, se pot transforma, in ceea ce iti doresti. In cele din urma, se va asterne linistea si armonia in viata ta.

De asemenea, este un moment in care ti se recomanda sa eviti confruntarile cu partenerul. In schimb, rezolva problemele ocazionale si nu lasa ego-ul sa ti se urce la cap.

Pentru cei casatoriti, sunt de asteptat unele rupturi si obstacole in viata de familie. Ar trebui sa revi la sentimentel mai bune, sa nu mai lasi prietenii sa-ti conduca viata pentru a evita rupturile in viata personala. Emotiile puternice iti pot bloca evolutia, totusi vei putea progresa pozitiv in relatiile de acasa.

Nu trage concluzii impulsive cu privire la problemele familiei in aceasta perioada. Fa-ti timp si mediteaza asupra argumentelor pro si contra inainte de a lua o decizie. Fii gata pentru o impacare spontana, pentru ca aceasta este singura modalitate de a pastra linistea si armonia acasa. Urmareste-ti intuitia pentru a castiga daca vrei sa castigi pe frontul personal in cursul lui 2019.

Venus isi arata din nou influenta asupra relatiilor personale si sentimentale care ar putea sa treaca printr-o schimbare in lunile mai si iunie. Poti intalni, de asemenea, multi oameni importanti care sa se transforme in prieteni de suflet pentru sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Descoperind ca ai o abordare gresita a situatiei poti influenta relatia dintre tine si celalalt in august si septembrie, ca de la inceputul lui octombrie sa simti o imbunatatire a situatiei, iar pe de alta parte, ca incepe o perioada de extindere a parteneriatelor.

Cariera Gemeni 2019

Viata profesionala este destul de buna, insa nu te poti ridica singur, numai lucrul in echipa iti va plati dividende consistente si iti va sustine cariera. Desi iti doresti sa ai libertate de actiune, cel mai bine este sa continui in grup. Prin aceasta ai putea castiga inima colegelor si a colegilor datorita intelegerii.

Convorbirile si discutiile ar putea sa te arunce in probleme legate de relatiile profesionale. Refa canalul energic in mod corespunzator fara a pierde din vedere intelegerea si ambitiile. Influxurile planetare vor fi capabile sa te ghideze pe masura ce lucrurile progreseaza pana la sfarsitul anului, in aceasta nota. Oricum perspectivele in ce priveste cariera sunt foarte bune pana la sfarsitul anului.

Venus poate fi implicata aici numai daca esti in cautarea unui salariu mai mare, in cazul in care ti se refuza, atunci schimbarea s-ar putea produce undeva in lunile mai sau iunie.

Cei nascuti in perioada 21-28 mai ar putea decide sa intre intr-un domeniu nou complet diferit de ce au facut pana acum, de la sfarsitul lunii martie. Zilele de 1 – 7 iunie sunt cele mai bune pentru cautarea unui loc de munca in domeniul creativ sau artistic.

Finante Gemeni 2019

Anul 2019 promite vesti bune. Investitiile pe termen lung vor deveni promitatoare acum, pentru ca ai fonduri pe care sa te bazezi. Acest lucru iti va imbunatati starea interioara crescad nivelul de optimism.

Totusi, nu te rasfata prea mult, deoarece fondurile ar putea scadea in curand. Iti recomand sa fii atent la cheltuieli pe tot parcursul anului. In schimb, 2019 este un moment bun pentru a investi in planuri pe termen lung si in proiecte imobiliare. Unii dintre apropiati ar putea abuza de faptul ca se tot imprumuta la tine de bani, ai grija.

Undeva, la sfarsitul lunii iunie, poate chiar mai repede, va trebui sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau financiar.

Alegerea trebuie facuta imbinand placerea pe termen scurt cu planurile constructive pe termen lung. Dupa prima jumatate a anului, desi fluxul de numerar s-ar putea reduce, astepta-te la o perioada in care sa tragi, din greu, la munca. Banii vor veni din surse diferite, moment numai bun pentru a stabili un nivel stabil de cheltuieli. Cu toate acestea, deciziile pe care le-ai luat din aprilie pana in iunie iti vor permite sa traiesti din felul in care ti-ai chibzuit bugetul.

Afacerile financiare comune pot oferi unele imbunatatiri, dar nu pe termen lung.

Sanatate Gemeni 2019

In anul 2019, starea generala in ce priveste sanatatea fizica si psihica este buna. Vei putea sa iti gestionezi sanatatea si obiceiurile ca niciodata. Cu toate acestea, sensibilitatea ta si dorinta de a face ceea ce trebuie facut ar putea juca un rol negativ, provocand cateva perioade de oboseala intensa si stari de somnolenta.

Ia masuri pozitive pentru a evita complicatiile de sanatate inutile. De exemplu, odihnest-te mai mult, intinereste-ti spiritul prin iesiri in natura. Reincarca-ti bateriile interne ori de cate ori ai ocazia. Canalizeaza energiile spre ceva constructiv. In acest fel, vei putea sa iti valorifici potentialul, generand bunastare generala. Cu toate acestea, nu te obosi prea mult, deoarece ar putea duce la consecinte grave asupra sanatatii mai tarziu.

Gatul ar putea fi unul din punctele tale sensibile. Fii constient de faptul ca incapacitatea de a-ti exprima sentimentele este un factor care contribuie la stabilitatea sanatatii tale. Pentru cei care sufera de probleme respiratorii sau afectiuni bronsice, perioada 10 august – 2 septembrie este un moment in care ar trebui sa faci o cura de tratament in una din statiunile balneare de pe Valea Oltului.

Calatorii Gemeni 2019

Anul este bun pentru calatoriile de afaceri. Exista si o mare probabilitate ca parte din aceste negocieri sa se duca in strainatate. De asemenea, este un moment bun pentru a pleca in strainatate la studii superioare sau penru alte activitati academice.

Horoscop Rac 2019

Anul 2019 ar trebui sa fie un moment linistit pentru nativii Rac. Efortul tau multifunctional va fi dus la un nou nivel, astfel incat vei putea simplifica lucrurile din jurul tau.

Vei fi o adevarata binecuvantare si o forta de sprijin pentru familia si prietenii tai in cursul anului. Trebuie sa renunti la discretie in aceasta perioada pentru a fi ascultat de toata lumea. Aceasta va fi perioada buna pentru tine sa cresti spiritual si personal pe o nota diferita. Apropo, pe parcursul anului, unii Raci trebuie sa faca anumite schimbari daca vor sa continue relatiile actuale.

Exista un nivel de responsabilitate mai ridicat decat in ​​mod normal, in viata ta, din cauza prezentei lui Saturn in domiciliu pe tot parcursul anului. Unii pot ocupa o pozitie superioara la locul de munca, altii vor face eforturi pentru un obiectiv pe termen lung, altii pot avea datoria si obligatii fata de membrii familiei ca obiectiv principal al anului, iar unii dintre voi vor invata lectii despre cum trebuie sa fie o dieta pentru sanatate, anul acesta.

Totusi, poti simti ca pana pe la inceputul lunii martie 2019, viata ta este complicata si impovarata de unele intarzieri. Priveste inceputul anului ca pe un test de caracter care te vizeaza pe tine direct. Din martie pana in septembrie astrele iti sunt alaturi si viata ta se va imbunatatii in mod vizibil.

La fel ca anul trecut, acesta este un an pentru a-ti gestiona mai bine energia si activitatile. Pentru a fi mai serios si pentru a fi un ganditor strategic atunci cand vine vorba despre tine si despre obiectivele tale.

De asemenea, si anul acesta va fi un an educational pentru urmarirea intereselor intelectuale si dezvoltarea spiritului, intelectului si cunostintelor generale. Dupa 25 septembrie, accentul se va pune pe problemele de acasa, familie si emotii, intotdeauna cu un interes sporit pentru tine.

Are loc o noua perioada de crestere si expansiune psihologica. Calatoriile in strainatate, religia si filozofia incep sa devina foarte importante pentru multi ani de acum incolo. Exista mari rasturnari de concepte religioase in viata si mintea ta. Iti vei schimba multe din aceste conceptii, rupandu-te de traditie. Este un proces pe termen lung, pentru unii, acest lucru se intampla de ceva timp, dar pentru altii este doar inceputul.

Cele mai importante lucruri pentru tine acum sunt corpul, imaginea, aspectul personal, comunicarea si interesele intelectuale, interesele familiale si emotionale iar dupa 25 septembrie centrul de greutate se muta pe sanatatea si munca, problemele mai profunde ale vietii, transformarea personala, sexualitatea, vietile trecute, viata dupa moarte, reincarnare, religie, filosofie, calatoriile in strainatate si invatamantul superior.

Caile de implinire pentru anul urmator sunt comunicarea si interesele intelectuale pana in casa, probleme de familie si emotionale si dupa 25 septembrie, prietenii, activitatile de grup si…astrologia.

Oportunitatile anului. Te ajuti foarte mult in acest an, cu indeplinirea obligatiilor si a angajamentului pentru un proiect sau un obiectiv pe termen lung.

O decizie pe care o vei lua in perioada 15 ianuarie – 2 februarie 2019 poate stabili o suita de decizii personale care influenteaza restul anului. Cei nascuti intre 3 si 20 iulie se afla cel mai mult sub lumina reflectoarelor.

Limitarile anului. Nu te infrunta cu oamenii care te submineaza sau nu te intreba, inutil care este rolul tau in viata. Daca va cunoasteti abilitatile si descoperiti unde gresesti in eforturile tale, nu va fi in interesul tau. Lunile martie-aprilie ar putea crea acest potential.

Ca si anul trecut, Saturn in domiciliu, in semn opozabil, te forteaza sa te confrunti cu limitarile fizice, sa iti refaci imaginea de sine si conceptul de sine si sa iti asumi mai multa responsabilitate. Anul care vine este un an pentru a face ceea ce trebuie facut, indiferent de modul in care va resimti acest lucru.

Dragoste Rac 2019

Persoanele Rac vor fi foarte mult mult angajate in relatii e dragoste si afaceri in acest an. Ar trebui sa fii mai atent la ce se petrece in spatele tau si la solicitarile partenerului sau ale sotulu/sotiei in aceste perioade.

Cu toate acestea, poti avea unele probleme, recunosc, ocazional, trebuie sa percepi lucrurile in lumina lor reala pentru a iesi cu fata curata din aceste situatii. Nu privi latura intunecata a partenerului tau, ci concentraza-te pe partea luminoasa.

Vei fi tentat sa treci dincolo de partea personala si sa iti faci griji ca vei avea probleme. Da-i partenerului spatiu si nu ii sufla in ceafa si nici nu ii pune lesa.

Undeva pe la inceputul verii asteapa-te la mai mult dinamism in relatie. Vei putea sa te impui mai mult ca acum. Abtine-te insa, de la tendinta de al domina, deoarece acest lucru ti-ar putea crea greutati. Totusi persuasiune este de folos celor care sunt singuri si doresc sa atraga un partener.

Stabilitatea sentimentala va veni abia la sfarsitului anului. Acum se pot face planuri de nunta. Desi multe apucaturi sunt vazute ca obstacole, vei evolua surprinzator in campul iubirii sau al casatorie de data aceasta.

Pe de alta parte, multe relatii vechi de prietenie s-ar putea termina intr-un fel sau altul, undeva din mai pana in iulie, o perioada norocoasa pentru cei care doriti o schimbare. Te poti desparti cu bunavointa sau dur, pentru ca realizezi ca unii oameni nu sunt pentru tine, ei vor una, tu vrei alta.

August si septembrie este o vreme pentru multe intalniri romantice si poate fi chiar momentul cand iubirea intra in viata ta.

Sugerez sa nu ai prea multa incredere in nimeni si nu ceda in fata presiunilor nedorite in familie. Pastreaza-ti intimitatea doar pentru tine si fa in asa fel sa ai si timp sa iubesti. Uneori vei uita de familie si problemele sale iar ceea ce iti distrage atentia s-ar putea sie faptul ca te concentrezi prea mult pe cariera.

Fii precaut, deoarece poti pierde anumite oportunitati. Nu fi nici impulsiv si nici irascibil, incerca sa calmezi lucrurile din timp. Daca simti ca cineva incearca sa te domine este momentul pentru un dialog care sa puna capat povestii cu calm. Sfarsitul anului aduce evenimente neasteptate.

Cariera Rac 2019

Aduce vestea cea mai buna a anului care va influenta destinul multor Raci, deoarece unii vor face pasi seriosi in cariera. Unii vor ocupa de o pozitie inalta in ierarhia unor institutii sau firme mari, in martie sau in august. Dupa o analiza atenta a lucrurilor, unii vor decide ca slujba actuala nu le ofera ceea ce au nevoie si schimba, fara nici un regret macazul, spre altceva in lunile martie si iunie.

De asemenea, 2019, este anul care solicita anumite schimbari, majore as spune, in viata profesionala a Racilor, mai ales daca este vorba despre vreo avansare si nu de schimbarea locului de munca.

Trebuie sa-ti schimbi conceptiile si ideile care tin de cariera. Asculta-ti vocea interioara sau intuitia, cum vrei sa ii spui. Indrazneste sa arati ce poti sefilor, oamenilor cu putere sau elevilor tai pentru a te avea in minte. Totusi, nu pune prea mult accentul pe motivele pentru care o faci, deoarece acest lucru va duce la necazuri.

Prima jumatate a anului ar putea conduce nu doar la realizari la locul de munca, la schimbarea acestuia, ci este si un momnt bun pentru a-ti planifica pasii pe care vrei sa ii faci in cariera, pe termen lung.

Sunt de asteptat schimbari majore in a doua jumatate a anului 2019, cand modul tau de lucru si abordarea muncii vor fi supuse unor schimbari nu doar de forma, ci de fond si de structura. Practica va fi cheia progresului tau pe tot parcursul anului. Concentreaza-te pe etica profesionala, mai degraba, decat pe viata personala, ca sa iesi pe succes in acest an.

Finante Rac 2019

Totusi, in 2019, situatia financiara a Racilor ar trebuisa fie, in general, buna. Pe masura ce trece anul, poate exista o anumita presiune asupra finantelor. Asigura-te ca siguranta financiara va fi in regula pe tot parcursul anului. Este un moment, cum aminteam si mai sus, in care trebuie sa te incadrezi intr-un anumit buget, sa renunte la autoindulgenta ca sa economisesti mai mult.

Sunt multe cai de a face bani, totusi. Cu toate acestea, legalitatea lor trebuie verificata. Permite-ti mai multe gauri in buzunare sau in portofel pentru ca dupa mijlocul anului, unele evenimentele la domiciliu ar putea necesita cheltuieli financiare serioase.

Dar, in acelasi timp, trebuie sa stii ca a doua jumatate a anului este mai favorabila sa faci bani pe scara larga. Investitiile pe termen lung si tranzactiile imobiliare iti vor aduce beneficii financiare apoi, pe tot parcursul anului.

Sanatate Rac 2019

Anul 2019 incepe cu unele probleme de sanatate pentru tine. Cu toate acestea, pe masura ce anul trece, iti revi incet la starea de sanatate normala. Cu pace si liniste care predomina in jurul valorii de sanatate, nu trebuie sa ceri nimic mai mult in acest an.

Saturn testeaza structura corpului, a oaselor si a metabolismului din trecut, in timp ce ce se afla in semn opozabil. In cazul in care problemele de sanatate au aparut deja, ele sunt susceptibile de a se dezvolta intr-un ritm alert sau sunt legate de eroare din modul de viata anterior si care acum ar putea fi gestionata mai eficient.

Octombrie si noiembrie pot sa arate un dezechilibru metabolic si nu ar strica o dieta adecvata. Este posibil ca anumite alimente pe care le consumai cu regularitate, acum sa fie eliminate din alimentatie.

Ca si anul trecut, 2019 este un moment pentru a consolida conceptul de sine si stima de sine. Daca conceptia ta despre tine si talentele tale este nerealist de mare, Jupiter te va provoca sa o verifici. Daca este nerealist de scazut, Jupiter o va ridica.

Saturn in casa terapiilor alternative te va face mai capabil sa iti asumati propria disciplina si un regim pe masura. Este un an foarte bun pentru a pierde in greutate.

Pluto si el, inca in Casa terapiilor alternative te ajuta, sa iti schimbi optica asupra notiunii de sanatate.

Planeta pentru sanatate este Jupiter, care in domiciliu fiind va face sa fii constient de propria sanatate in cea mai mare parte a anului. Acest lucru este, un semnal de sanatate pozitiv si intareste tot ceea ce am spus mai sus.

Trebuie sa iti hranesti mintea cu o alimentatie potrivita asa cum ii dai si corpului o alimentatie corecta. Dar mintea se hraneste cu intelepciune si adevar. Asigura-te ca ceea ce spui este pozitiv si constructiv mai ales atunci cand vorbesti despre corp si organe interne. Evita discursul excesiv, susotitul pe la colturi, deoarece acest lucru iti va slabi energia necesara corpului.

Calatorii Rac 2019

Toate calatoriile vor aduce castiguri, noi oportunitati, recreere si multa bucurie de a trai. Vei cheltui foarte multi bani in deplasari si exista probabilitatea si pentru a urma studiile in strainatate, tu sau copiii tai. Sanse de a face un pelerinaj in locuri indepartate.

Horoscop Leu 2019

2019 te va ajuta sa realizezi mult mai multe decat ai realizat ​​ultimii ani. Ai putea sa faci toate acestea fara a fi in lumina reflectoarelor mai ales daca intentionezi sa nu stie toata lumea ce vrei sa faci.

Totodata este un moment bun pentru a-ti reafirma credinta in viata si pentru a-ti urmari aspiratiile. In acest an, vei putea spune lumii ca poti realiza mai mult decat ai crezut. Valorifica-ti ideile dar da-le si valoare acum. Multe oportunitati si multe deschideri iti vor iesi in cale. Si lucrurile vor meege asa cum le-ai planificat.

Dupa ce ai trecut prin 2017 si 2018, numai tu stii cum, anul care vine este ca o briza. Aproape toate planetele lente vor uita de tine, eliberandu-te de stres. Sanatatea si vitalitatea vor fi si ele bune.

In ultimele trei luni ale lui 2018, vei simtii banii ca trag la portofelul tau, iar aceasta tendinta va continua pentru cea mai mare parte a anului urmator, deoarece este un an de prosperitate.

Dragostea si activitatile sociale au fost importante in ultimii ani, iar aceasta tendinta continua in 2019. Principalul punct de atractie aici este ca in prima parte a anului, trecerea planetei Mercur, care semnifica iubirea pentru tine, din Casa a 7-a in Casa a 8-a a intimitatii ceea ce presupune ca vei duce relatia la un alt nivel, iar pentru cei care insa se vor separa, va urma un divort usor si un partaj pe masura.

Interesant este ca aceasta miscare, mai ales cand Mercur va retrograda, te va spiritualiza si iti va stabiliza viata sentimentala.

Anul trecut, Saturn a revenit in semnul de domiciliu dupa aproape 29 de ani, in Casa a 5-a, a iubirii si a divertismentului, aratand nevoia de a face in acest departament al vietii tale, ordine. Intuitia si invataturile spirituale necesita verificare prin experienta.

Trebuie sa existe o inclinatie stiintifica si practica cu privire la aceste lucruri. Fenomenele astrologice trebuie sa fie facute tangibile si utile in viata de zi cu zi. Aceasta tendinta continua si in acest an.

Pluto a fost de-a lungul catorva ani in casa a 6-a a copiilor, a muncii si a sanatatii, a rutinei si relatiilor cu colegii si la fel va fi si anul acesta dar si in anii urmatori. Creativitatea ta se revitalizeaza si se reformeaza, se aprofundeaza motiv pentru care vei trage din greu la munca.

Acest lucru ar putea marca sanatatea. Sentimentul tau despre ceea ce este sanatatea, un subiect important pentru tine, se va transforma, de asemenea.

Domeniile de interes major pentru anul urmator vor fi finantele, comunicarea si interesele intelectuale pana in 3 decembrie cand Jupiter se va muta in Capricorn si cand copiii, creativitatea, dragostea si distractia, sexul, moartea si renasterea, viata dupa moarte, ocultismul si spiritualitatea vor intra sub lupa rigurozitatii saturniene.

Caile tale de implinire maxima in anul urmator vor deci, cariera si finantele iar apoi comunicarea si interesele intelectuale.

Oportunitatile anului. Perioada oportunitatilor pentru tine nu incepe pana la sfarsitul lunii iunie si dureaza pana la inceputul lunii octombrie. Ai mai multa energie si un entuziasm in general pentru viata care te poate preocupa putin mai mult acum. Cei nascuti in perioada 11-17 august se afla intr-o faza de crestere majora in acest an, iar la sfarsitul lunii august isi vor atinge si obiectivul major.

Exista cateva perioade din 2019 in care planificarea superficiala a lucrurilor poate provoca ingrijorare. De la mijlocul pana la sfarsitul lunii aprilie si intre 26 august si 10 septembrie poate coincide cu aceste perioade pe care va trebui sa le planifici cu mare grija. Limitari nu exista asa ca nu vom vorbi despre ele.

Dragoste Leu 2019

Dragostea zic eu va fi extraordinara si senzationala in 2019. Daca trebuie sa tii pasul cu el sau ea pe tot parcursul anului, este mai bine sa le tii minte si sa iti antrenezi sufletul pentru asta. 2019 este moment bun pentru a construi relatii din dragoste.

Vor fi perioade de optimism pe front sentimental in acest an. Te sfatuiesc sa eviti indulgenta excesiva fata de dragoste, deoarece acest lucru te-ar putea baga in necazuri.

Pari sa fii foarte atractiv si senzual in acest an, mai mult decat in ​​anii precedenti. Acest lucru ti-ar putea aduce mai multe relatii, ai grija, este ca si cum Sinele tau emotional este luat de val.

Nu fi ispitit de promisiuni, sperante si sentimente false. Lucreaza pentru o crestere constructiva in viata afectiva. Vei avea sentimentul ca lucrurile evolueaza pe masura ce anul trece.

Aspectele iubirii au inceput sa se schimbe de anul trecut, pe masura ce planetele iubirii, Venus si Jupiter trag ocheade catre semnele din jur, uneori avanseaza, alteori se misca inapoi in trecut. Acest lucru descrie destul de bine cam ceea ce ai simtit tu despre dragoste in ultimul an. Ar trebui sa te lansezi in altceva?

Te intrebi daca ar trebui sa spui lucrurilor pe nume? Te intrebi daca poti merge alaturi de aceasta persoana noua? Ar trebui sa ma multumesc cu ce am? In acest an, vei lua decizia care o vrei si mai mult ca sigur te vei lansa intr-o noua poveste de iubire.

Atitudinile si nevoia de iubire se schimba, insa, dramatic. Timp de multi ani ti-ai dorit emotie si schimbare. Viata ta sentimentala a fost un imens balon de sapun, cu episoade aproape saptamanale. De fapt, ti-a placut asa.

Acum, odata cu trecerea lui Venus in Casa a 8-a si in semnul Pestilor, incepi sa simti mai multa stabilitate aici. Categoric, iubirea devine din ce in ce mai spirituala. In primul rand, cauti o legatura mai spirituala cu iubita/ul ta/tau. In al doilea rand, vezi romantismul ca parte a caii tale spirituale.

Cu Venus in Casa a 8-a, dragostea nu este doar un moment bun, ci este un mod prin care tu si iubita/ul ta/tau te vei transforma, te vei inventa in raport de sentimentele pe care le ai. Dar ce este mai important, atragi iubirea si parteneri care au aceleasi interese.

Casatoria nu ti-amai fost recomandata de foarte multi ani. Cred ca ratacirea a luat sfarsit. Ai experiementata cam tot ce se putea experiementa, e timpul sa te linistesti si sa te aseyi la casa ta.

Intimitatea este intotdeauna o parte importanta a oricarei relatii de dragoste, dar pentru tine pare chiar mai importanta, poate cea mai importanta.

Aceasta va continua cativa ani de acum inainte. Chimia te va tine pe tine si pe iubita/ul ta/tau impreuna, pe masura ce faci calatoria senzuala si exploziva a transformarii.

Atat tu cat si iubita/ul ta/tau pareti foarte interesati de bani, dar din diferite motive. Iubita/ul ta/tau pare interesat de bani, ca o prioritate de a avea totul la dispozitie si cu cat va castiga mai mult, cu atat mai mare va fi generozitatea lui/ei fata de tine.

Leilor divortati care doresc o noua relatie, le recomand pentru anul acesta sa ramana in stand-by. Casatoria nu le este recomandata in acest moment, deoarece au loc multe transformari personale la ei. Se vor casatori sau vor intra intr-o relatie semnificativa undeva catre sfarsitul anului. Cei casatoritii vor ramane casatoriti, iar cei singuri vor tinde sa ramana singuri daca asta isi doresc.

Cariera Leu 2019

S-ar putea sa-ti depasesti colegii pe frontul de carierei in 2019. Dar atunci fi gata sa-ti asuma si o serie de riscuri si sa continui sa lucrezi. Ar trebui sa ai un kilometraj suplimentar pentru a castiga lauri in locul de munca.

Anul va fi un moment bun pentru a-ti reseta ambitiile si idealurile daca acestea nu sunt accesibile in viitorul apropiat. Fii gata sa aduci in prim-plan creativitatea si talentele recunoscute de toti. Acest lucru te va ajuta la o promovare majora sau la o rasplata a valorii pe la mijlocul anului. De asemenea, ai putea sa te descurci bine in afaceri anul acesta.

Un moment bun pentru a intra intr-o asemenea aventura este sa te asociezi, mai degraba decat sa porneti singur la drum. Cu toate acestea, la sfasitul anului, asigurati-te ca ti-ai consolidat pozitia profesionala. Motivatia vine din mai multe surse, de aceea depinde de tine sa te misti in directia buna in ceea ce priveste preocuparile legate de cariera.

Artistii, in mod special, ar trebui sa aiba un an foarte bun. Sportivii se vor descurca si ei bine. Daca te miste in lumea afacerilor te vei implica probabil in a crea bunadispozitie clientilor sau asociatilor, sugerandu-le un moment numai bun sa investeasca in arta.

Daca esti un investitor profesionist va trebui sa te orientezi spre activele de utilitati, aur, la companii de energie neconventionala, edituri sau medicamente sau auxiliare pentru ingrijirea sanatatii. Nu te grabi automat sa cumperi, ci sa studiezi aceste sectoare, urmareste preturile si fii tot timpul pregatit sa abordei aceste oportunitati.

Poate cel mai important lucru care ti se poate intampla este extinderea cunostintelor financiare. Principiile financiare devin dintr-o data clare si stii cum sa intri pe terenul financiar promis. O cheie importanta este sa nu devi stresat si anxios cand se pune problema de bani. Fii relaxat in legatura cu acest lucru si permite noilor idei financiare sa vina spre tine.

Finante Leu 2019

Cu banii nu as putea spune ca stai prost, dimpotriva sunt, in general, bune si destul de stabile pe tot parcursul anului. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii cheltuiesti imediat. Mai mult decat probabil fluxul financiar vine din mai multe surse. Recolta din ce ai semanat anul trecut poate fi culeasa acum.

Foloseste-ti banii in scopuri constructive pentru moment. Inca de la inceputul anului, construieste-ti un buget functional si mergi inainte cu el. Acest lucru te va ajuta sa treci anul fara mari probleme financiare.

In a doua jumatate a anului, s-ar putea sa existe o serie de tentative financiare prin supra-cheltuieli. Evita impulsivitatea cu orice pret si asigura-te ca faci doar cheltuieli urgente. Pastreaza echilibrul cheltuieli – economii pentru a iesi financiar nevatamat la sfarsitul anului.

Casa a 2-a, a veniturilor din munca proprie este poate cea mai importanta casa in acest an. Exista un interes deosebit in acest domeniu al vietii si acest fapt duce la prosperitate, dar mai important, Jupiter se misca prin Casa a 5-a care este si o casa a investitiilor, pentru cea mai mare parte a anului. Prosperitatea care a inceput la sfarsitul anului trecut, continua.

Nu numai ca arata prosperitatea financiara, cresterea valorii activelor existente, dar, mai important, arata bani castigati de tine ceea ce te multumeste nespus. Stim cu totii vechea zicala ca banii nu aduc fericire si ca exista multa adevar in ea, dar pentru voi, acesti bani sunt aducatori de bucurii.

Cheltuieste si bucura-te de ei cu discernamant. Speculatiile sunt favorabile, desi as spune ca ar trebui sa faci acest lucru bazanu-te doar pe intuitie. Banii vin la tine pe masura ce desfasori activitati creative.

Generic, Jupiter guverneaza invatamantul superior. Multi dintre Lei vor investi in educatia lor, ceea ce va duce mai tarziu la castiguri mai mari. Multi Lei vor participa la cursuri si seminarii in domeniul finantelor in acest an si se pare ca este bine sa faci acest lucru. Multe dintre seminarii vor aborda si aspectele religioase si metafizice ale bogatiei. Fii ochi si urechi.

Daca isi doresti o masina noua poti face asta dupa 3 decembrie. De asemenea, si pentru echipamente noi de comunicare de top.

Multi Lei investesc in copii in acest an. Si este o investitie buna pe termen lung. Un lucru care ar putea impiedica castigurile este intrarea intr-un concurs cine castiga mai mult, tu sau partenera/ul ta/tau. Nu faceti decat sa va impiedicati reciproc. Trebuie sa va ganditi mai de graba la un parteneriat de afaceri decat la o disputa.

Sanatate Leu 2019

Acestor domenii ar trebui sa li se acorde intotdeauna mai multa atentie. Daca apar probleme de sanatate probabil ca de acolo incep.Mentinerea lor in forma este un medicament preventiv puternic.

Incepand cu luna decembrie a anului trecut, Saturn a revenit in domiciliu dupa aproape 29 de ani. Accentul va cadea pe sistemul osos, nu este nimic in regula cu el, dar pastrarea lor in forma este un puternic paleativ.

Pentru ca Saturn ese in Casa a 6-a pe tot parcursul anului, sugereaza ca dieta si problemele dietetice sunt mai importante ca de obicei, dar la fel de important este si modul de alimentatie si felul in care mancati. Mesele ar trebui sa fie servite intr-un mod relaxat, calm si fara stres.

Calatorii Leu 2019

exista o mare probabilitate de a calatori in strainatate chiar de la inceputul anului 2019. Posibi ca leii angajati in institutii de stat sa se transferate la un locul de munca nou undeva la drum. Vei calatori in locurile natale mai des decat ai facut-o pana acum.

Horoscop Fecioara 2019

2019 are toate ingredientele cosmice pentru un an special pentru cei nascuti in semnul Fecioarei, atat ca ​​dezvoltarea personala, cat si prin parteneriate si relatii.

Schimbarea a fost deja resimtita in domeniu inca din septembrie 2018 si va continua ascendent si in acest an.

Este un an ideal pentru casatorie sau crestere prin intermediul unui parteneriat, multi dintre nativii acestui semn vor deveni parinti sau vor da nastere unor idei noi.

Pana in luna mai este nevoie de un anumit control pentru a intra intr-un anumit cadru, iar din acel moment pana in septembrie, cel putin, va urma o perioada de crestere intensa.

Este posibil sa iti organizezi un regim de viata cu ore fixe care sa mananci dar sa fii si cu ochii pe cantar deoarece dieta ta pana in august – septembrie ameninta sa dea pe dinafara.

Sanatatea este mult imbunatatita fata de anii trecuti, dar totusi, trebuie sa o urmaresti atent. Dragostea si viata sociala au inceput sa devina mai interesante de pe la sfarsitul anului trecut si ai simtit primele schimbari.

Acum, schimbarile si entuziasmul se accelereaza, pe masura ce planeta iubirii care pentru tine este Uranus, care este in Taur si care s-a mutat ferm in Casa a 9-a, inca de anul trecut, pentru urmatorii sapte ani.

Va fi un an al prosperitatii si al vietii traite din plin, un an al placerilor senzuale, al optimismului si a extinderii orizonturilor indepartate. Tendinta care va continua si in anul 2020. Stima de sine si increderea in sine au fost minunate anul trecut si vor fi minunate si in 2019.

Prieteniile au fost testate anul trecut, iar aceasta tendinta continua si anul acesta. Exista o nevoie interioara de a elimina prietenii falsi, de a separa oile de capre. In principal, toate se schimba brusc si precipitat. Este un an (si multi ani care vor vini) de a invata sa te lasi dus de val si sa te adaptezi la schimbare.

Cosmosul nu te va lasa sa sa te cufunzi intr-un rau de senzatii, chiar daca va fi unul placut. Nu incearca sa te tortureze si nici sa te oboseasca, are atat de multe alte delicii noi pentru tine dar trebuie sa te faca sa te rupi de atasamentele care nu iti mai sunt de folos.

Cele mai importante domenii de interes im 2019 vor fi corpul, imaginea si aspectul personal, placerile organismului si finantele dupa 3 decembrie si familia, preocuparile legate de ea, sanatatea, dragostea si activitatile sociale, un trend care va continua multi ani de acum incolo.

Caile tale de implinire majora in anul urmator sunt corpul, imaginea, aparitia personala si bucuriile placerii senzuale pana la 16 noiembrie si dupa 16 noiembrie, finantele, religia, filozofia, calatoriile in strainatate si invatamantul superior.

Oportunitatile anului. Credinta in tine si o atitudine imbunatatita fata de viata sunt cele mai bune oportunitati. Jupiter va ramane in semnul sau pana la sfarsitul lui noiembriem nai orecis 3 decembrie si iti va aduce beneficii daca doresti sa mergi inainte cu viata ta. Sansele de reusita sunt in jurul tau undeva de pe la mijlocul anului.

Limitarile anului. Permite oamenilor noi sa intre in viata ta fara sa se simta amenintati si sa invete sa te sustina. Nu ai niciun motiv sa te simti mai putin atent de ceilalti oameni acum, deoarece esti membru de care are nevoie orice echipa careia te alaturi in 2019.

Dragoste Fecioara 2019

Casa a 7-a a dragostei si a relatiilor sociale devine o importanta casa in acest an si pentru inca multi ani de acum incolo.

Asa cum am mentionat, este o zona foarte interesanta a vietii, dar si foarte instabila. Pot avea loc acum si casatorii si divorturi care vor zgudui intregul cerc social din care faci parte.

Modele vechi sunt distruse ca sa se formeaza altele noi. In multe cazuri, vedem o ruptura aproape totala cu traditia si cu trecutul. Te duci pe drumul tau, in felul tau. Pari sa ignori complet tot ceea ce ai invatat vreodata despre dragoste si relatii, mai ales daca aceste lectii au venit de la parinti, profesori sau societate.

Vei afla singur ce iti prieste. Vei invata despre dragoste prin incercari si greseli si in timp ce vei face cateva erori pentru ca ele sunt inevitabile, vei avea, de asemenea, multe succese, multe trairi speciale si vei descoperi multe lucruri legate de dragoste. E ca si cum ai vrea libertatea totala.

Vrei sa te poti iubi cu cine vrei, cand vrei. Nu doresti sa fi legat acum, imediat, dar in timp ce multi dintre voi s-ar putea casatori in anii urmatori, oportunitatea acestui lucru ramane inca in discutie.

Schimbarile de afectiune, brusca si rapida, sunt probabil un simptom curios in zilele noastre. Aceste schimbari sunt la fel de confuze pentru tine, ca si pentru iubitul sau iubita ta.

Poti fi indragostit un minut si sa refuzi dragostea in urmatorul minut ca apoi sa fii iar indragostit. Scenariul cel mai probabil este o serie de iubiri, care sunt ca si casatoria.

Adevarul este ca te afli intr-o perioada de experimentare sociala. Bucura-te de ceea ce ai. Nu ramane blocat in nici o experienta prea mult timp. Nu plange cand un inger pleaca, caci in spatele lui este arhanghelul.

Cea mai frumoasa forma de dragoste ar fi aceea in care schimbarea si experimentarea se pot intampla in cadrul uneia si aceleiasi relatii, dar acest lucru se intampla destul rar. Dragostea vine brusc si iese din cadru tot in acest an.

Nu stii niciodata cand te va greva in sentimente. Nu stii niciodata cand va pleca. Bucura-te intotdeauna de momentul pe care il traiesti. Te vezi foarte bine si foarte mult, ceea ce nu este rau.

Dragostea te poate lovi pe masura ce iti urmaresti obiectivele in materie de sanatate sau cu oamenii care sunt implicati in sanatatea ta.

Fecioarele casatorite de multa vreme pot trece printr-o criza a relatiei. Cei implicati intr-o relatie de dragoste de foarte mult timp, la fel. Cele mai importante si mai fericite perioade vor fi de la 14 ianuarie pana pe 20 martie, de la 21 mai pana la 22 iulie si din 22 septembrie pana in 21 noiembrie.

Cariera Fecioara 2019

Multe Fecioare vor avea in acest an doua locuri de munca, in special din perioada aprilie-august. De la mijlocul lunii august pana la sfarsitul lunii septembrie, vei avea entuziasmul de care ai nevoie pentru munca din greu si va fi cea mai aglomerata perioada din an iar eecompensele financiare pot veni undeva din a doua parte a lunii septembrie.

Venus face o figura rara. Acest lucru nu va opri castigurile, dar va aduce intarzieri si unele iritatii minore. Uneori, o afacere sau proiect amanat este pus in asteptare pentru o perioada de timp, astfel incat toata lumea sa poata studia problema mai atent.

In general, trebuie sa se faca mai multe scheme financiare in aceasta perioada. Este timpul pentru cercetarea investitiilor in asteptare sau a achizitiilor importante, dar nu pentru a le face efective.

Poti sa iti susti cariera in acest an cu eforturi personale dar si oporunitatile pe care le aduc parteneriatele comune. De asemenea, poti incheia un nou parteneriat financiar, iar discutiile incep in aprilie.

Fiti constienti de angajamentul prelungit si citeste de doua ori daca este nevoie contractul inainte de a-l semna in luna august.

Finante Fecioara 2019

Finantele sunt importante pentru tine. Interesul este si aspectele sunt minunate, deoarece va urma un an de prosperitate.

Jupiter guverneaza publicitatea, editurile si tiparirea, transportatorii pe distante lungi, atat in ​​ce priveste telecomunicatiile, cat si al transporturilor de bunuri cat si al calatoriilor. Investitorii profesionisti vor dori sa urmeze aceste cai pentru oportunitati care genereaza profit.

Cu Venus in miscare rapida in calitatea de planeta care raspunde de finantele tale, castigurile vor avea tendinta de a veni din mai multe zone si prin multe persoane. Generic, Jupiter mai guverneaza si metafizica, religia, filosofia si invatamantul superior, cunostintele superioare. Multi dintre voi vor cheltui pentru propria educatie in anul urmator. Investeste in educatie pentru a-ti imbunatati veniturile mai tarziu.

Altii, si acest lucru este de dorit, vor urma cursuri de finante, de investitii, de gestionare a banilor etc. si, cel mai important, iti vei aprofunda credintele filozofice si religioase legate de bogatie. Multi oameni sunt tinuti departe de bani din cauza credintelor religioase false sau neintelese. Multe dintre aceste limitari vor scadea in anul urmator.

Primul pas in bogatia pe termen lung, dupa cum vei descoperi in anul urmator, este dreptul de concept metafizic despre bani. Odata ce acest lucru instituit, mecanica mintii va intra in joc, dar daca metafizica esentiala lipseste, atunci toate mecanismele si eforturile din lume nu vor avea rezultate de durata.

Eclipsa totala de Soare de pe 2 iulie iti va zgudui viata financiara, iar acest lucru de bine, pentru ca este ceva de care aveai nevoie. Iti va arata drumul spre un altfel de bogatie. Vei fi obligat sa faci schimbari in buget, administrare care va duce, in cele din urma, la econima pe care o doreai.

In acest an, vei vedea legatura puternica dintre stima de sine si puterea de castig. Pentru ca devi mai mult, ai idei mai mari si mai bune pentru tine. In mod inevitabil, castigi mai mult si poti comanda mai multe de pe piata.

Acesta este un an pentru a trai viata buna, pentru a va bucura de mancare buna, restaurante bune, vin bun si toate lucrurile de finete ale vietii, pentru a calatorii mai mult. Accesoriile si imbracamintea personala de lux, probabil, iti va completa vestimentatia si este posibil ca cea veche sa fie inlocuita de una nou. Adevarul este ca te vei imbraca pentru succes. Purtand imaginea bunastarii si altii te vor vedea in felul acesta.

Speculatiile sunt favorabile si in acest an, insa nu uiti ca faci treaba aceasta intuitiv si nu orbeste. Cu Jupiter in casa investitiilor, activele pe care le deti vor cunoaste o crestere a valorii. Posibil sa vezi valoare in lucruri la care nu te-ai gandit niciodata ca la o vaoare. Este ca si cum ai sta pe o mina de aur, dar nu ai descoperit-o pana cand Jupiter prin influxurile sale nu ti-a aratat acest lucru.

Proprietatea pare a fi o sursa de profit. Poate ca vei incheia un parteneriat financiar cu un membru al familiei, mai ales ca familia este cea care la o adica, este cea care te sustine financiar si ofera oportunitati. Vei cheltui mai mult pentru casa, investind mai mult in ea.

Sanatate Fecioara 2019

Fecioarele sunt intotdeauna interesate de sanatate si faptul ca energia Casei a 6-a a sanatatii este inca puternica, consolideaza acest interes, plus ca sanatatea este mult imbunatatita fata de anul trecut. Totusi nu trebuie sa o ignori.

Concentreaza-te pe lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine si lasa lucrurile minore sa plece. Deleaga sau externalizeaza proiectele noi ori de cate ori este posibil. Energia ridicata este principala aparare impotriva tuturor bolilor.

Pluto si Saturn sunt in Casa a 6-a, Pluto este de vreo 5 ani acolo iar Saturn din decembrie 2018. Saturn raspunde de sanatatea oaselor si a articulatiilor, a dintilor si a parului, si cum va fi conjunct cu Pluto o vreme, atentia trebuie indreptata asupra acestora in anul care vine.

Acum, mai mult ca niciodata, incearca sa porti pantofi confortabili. Evita incaltamintea care face sa intri in balans sau care distorsioneaza mersul si coloana vertebrala. Tine picioarele calde pe timpul iernii.

Fa masaje regulate la picioarelor si la labele piciorelor deoarece va avea un impact general pozitiv atat asupra energiei, cat si asupra sanatatii. Si gleznele sunt foarte importante. Asigura-te ca le oferi un sprijin adecvat atunci cand faci exercitii sau lucrezi in forta in sporturi obositoare.

Multi dintre voi au fost interesati de tehnici de vindecare spirituala in ultimii ani. Aceasta tendinta se va intensifica si mai mult. Rugaciunea, meditatia, vorbirea, terapia cu ajutorul mainilor, terapiile prin polaritate vor deveni interesante acum si vei obtine rezultate bune cu aceste tipuri de vindecare. Multi dintre voi va veti dezvolta propriile talente de vindecare, considerabile as spune, in acest sens.

S-ar putea sa vezi cum o pastila sau o planta care te-a ajutat odata acum ar putea sa nu mai functioneze sau ca ceva care nu a functionat niciodata, acum va functiona. Acest lucru este un semnal pentru a-ti arata ca trebuie sa ramai deschis la ghidul tau interior atunci cand vine vorba despre sanatate. Fiecare situatie de alterare a sanatatii este ceva unic si trebuie abordata intr-un mod unic.

Calatorii Fecioara 2019

Va fi un an favorabil calatoriilor scurte, care se vor dovedi benefice si pentru tine. Fecioarle angajate in institutii de stat ar putea sa se transfere in interes de serviciu, intr-o localitate care le place. De asemenea, ati putea face un pelerinaj important sufletului vostru, in dorinta de a-l regasi pe Dumnezeu.

Horoscop Balanta 2019

In ultimii cativa ani, viata a fost pentru tine mult o petrecere, cu exceptia ultimului an, dar in 2019 ai o dispozitie pentru afaceri. Cariera si ambitiile sunt importante.

Vei fi foarte pretentios, foarte exigent. Stii ca doar munca grea si realizarea reala aduc succes. Impreuna cu aceasta este nevoie sa echilibrezi cumva cerintele familiei cu cariera.

Mai multe despre asta mai tarziu. Startul il va data de 9 noiembrie, cand Jupiter se va reveni in domiciliu dupa aproape 12 ani si va trebui sa echilibrezii viata personala cu o cariera bine definita.

Anul trecut, multi dintre voi au incercat sa isi faca munca mai placuta si multi dintre voi ati facut progrese extraordinare. Aceast indemn si tendinta va continua si in anul urmator, iar aspectele arata bine pentru nativi. Ideea pare a fi aceea de a face ca munca sa fie o joaca si joaca sa insemne munca.

Jupiter s-a mutat la inceputul lui septembrie in Casa 1, casa personalitatii si a vitalitatii, astfel ca spiritualitatea anului trecut, a facut din 2018 pentru tine un an foarte spiritual. Multi nativi Balanta au abordat discipline spirituale si au inceput studii serioase in aces sens. Cei aflati deja pe cale spirituala au avut parte de revelatii si cunoastere inalta. Aceasta tendinta va continua si in 2019.

Mutarea lui Jupiter in propriul semn aduce prosperitate si succes material pe tot parcursul anului. Expansiunea spirituala pe care ai experimentat-o, in cea mai mare parte in interior, se va traduce in efecte exterioare, tangibile. Vei fi optimist, fericit, jovial si recunoscator Universului pentru ceea ce primesti. Pe de alta parte vei cunoaste multa placere personala si incantare senzuala.

Cele mai importante domenii de interes din anul urmator sunt spiritualitatea, corpul, imaginea, aspectul personal si placerea pana pe 3 decembrie si dupa 3 decembrie, comunicarea si interesele intelectuale, copiii, iubirea si creativitatea, sanatatea, munca si cariera.

Caile tale de cea mai mare implinire sunt transformarea personala, ajutarea altora sa prospere, achitarea datoriilor, sa studiezi lucrurile mai profunde ale vietii si spiritualitatii pana in 3 decembrie, apoi atentia va trece pe Imagine, pe felul cum arati, pe aspecte care tin si de placerea personala.

Oportunitatile anului. Pana in septembrie, cand sunteti arhitectul sau imbunatatirea proprie, va puteti astepta sa va ajute din aprilie pana in la sfarsitul lui august.

In tot acest timp, Venus, va trece prin Varsator, Pesti si Berbec, Taur, Gemeni – perioada in care iti va stimula locvacitatea, Rac si Leu semne de Aer, de Apa, de Foc si de Pamant, fapt care iti va permite o exprimare mai usoara, iti va stimula generozitatea, te va incarca cu energie si va face sa te gandesti de doua ori inainte de a scoate bani din buzunar pentru cine stie ce capriciu.

Cand Jupiter va intra in Capricorn pe 3 decembrie, lucrurile se vor concentra pe avansarea personala.

Limitarile anului. De pe la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lunii iunie apoi august – mijlocul lui noiembrie, Saturn va baleia intre Casa finantelor din munca proprie si Casa comunicarii, perioada in care ar va fi necesar sa iti urmaresti atent cheltuielile si iti poate afecta viata sociala distragandu-te de la alte activitati la fel de importante.

Dragoste Balanta 2019

Balanta este intotdeauna interesata de iubire si de dragoste, dar in acest an mai putin ca de obicei. Casa a 7-a nu este o casa puternica in acest an. Ai mai multa libertate de miscare poate prea multa pentru o relatie stabila.

Ai ocazia sa reconfigurezi aceasta zona, asa cum vrei. De obicei, prevaleaza status quo-ul. Nu sunt probleme pentru cei casatoritii doar cei singuri care sunt tinzi raman singuri in continuare.

Am citat acest lucru drept multumire sa luati lucrurile asa cum sunt. Totul este in regula, deci nu este nevoie sa faci schimbari majore.

Cea de-a 11-a Casa a Prietenilor este, de asemenea, goala in acest an va fi ocupata o perioada scurta cat planetele o vor tranzita. Acest lucru arata si un an an al statutului social. Totul este bine si prieteniile vor continua, mai mult sau mai putin, asa cum au fost.

Pe 3 decembrie, Jupiter va parasi propriul semn ca sa se mute in Capricorn. Aceasta inseamna o perioada de munca intensa pentru celalalt.

Marte va fi pentru tine mesagerul iubirii anul acesta si va trece noua dintre cele 12 semne si case ale horoscopului tau in anul care urmeaza. El nu va mai sta in nici un semn sau casa mult timp.

Acest lucru arata ca oportunitatile romantice vor veni intr-o varietate de moduri care te poate lasa fara suflu in acest an. Nevoile si atitudinile in dragoste se vor schimba periodic.

Eclipsa totala de Soare din 2 iulie va testa casatoria sau relatia actuala, dar acest lucru nu ii va afecta pe toti nativii Balanta, doar pe cei nascuti intre 10 si 23 octombrie.

Balantele care isi doresc o a doua casatorie vor avea aceasta ocazie dupa 25 septembrie, cand Jupiter revenit in mers normal isi va continua drumul spre Casa a 5-a a iubirii. Am putea vorbi despre un vecin, poate un vecin nou, cu cineva implicat in viata si interesele lor educationale.

Unul dintre parintii sau amandoi vor fi mult mai prezenti, din punct de vedere social, in acest an. El sau ea se vor apropia de ceilalti, conducand, cu farmec, o ofensiva de a-si face noi prieteni si pentru a atrage iubire. Aceste eforturi sunt menite sa aduca rezultate.

Desi a Casa a 4-a, a familiei nu este o casa puternica, aceasta parte a vietii este importanta din alte motive. Planeta cea mai elevata a temei natale anul acesta, va fi Saturn aflata in domiciliu si in Capricorn.

El este puternic prin pozitia sa. Vei da mai multa prioritate familiei si va fi o prioritate pe agenda ta. Alaturi de el il gasim pe Pluto care vine si dubleaza, chiar tripleaza puterea lui Saturn.

Principala provocare a anului este data cumva de amestecul dintre confortul de acasa cu o cariera de succes. Cand stapana Casei a 4-a, Luna trece prin Casa a 10-a a carierei, distinctia dintre casa si cariera se estompeaza.

Adesea, sub aceasta influenta vedem oameni care au biroul la domiciliu. Este ca si cum ar trai in biroul lor. Cei care au birouri in afara casei vor face ca lucrurile sa fie cat mai familiare. Unii oameni vor desfasura cariera din casa lor.

Ei vor lua aceasta decizie. Vad in acest lucru un mod de viata valabil, o contributie importanta adusa societatii. Altii vor incerca sa infiinteze sau sa lucreze pentru micile intreprinderi familiale. Multi vor aplica metode corporative la domiciliu.

Va exista o contabilitate stricta, roluri si taxe formalizate, programe, bugete, analiza fluxului de numerar etc. si va exista o absorbtie a valorilor familiale – angajatii sau partenerii de afaceri vor fi ca membrii familiei, de care se ingrijesc, le vor acorda dragoste si sprijin neconditionat. Acest fel de a muncii nu se intampla peste noapte, ci va demara ca proces continuu.

In afara de aceasta integrare a caminului si a carierei, situatia familiei pare a fi data de statutul social. Nu exista schimbari la orizont, desi ai libertate sa faci acest lucru daca vrei. Universul te impinge sa te misti, dar metabolismul procesului iti apartine.

Cu stapanul Casei a 4-a si a Casei a 8-a in Casa a 10-a a carierei, ambitiile tale devin tot mai putin personale, desi ele vizeaza intreaga familie si, adesea, creste statutul familiei in ansamblu.

Copiii reprezinta un interes important in acest an. Balantele tinere isi vor dori mai multi copii dupa 25 septembrie, si aspectele pentru a pune in practica aceste lucruri sunt bune.

Pe de alta parte, asa cum am mentionat, starea de sanatate a copiilor este o preocupare permanenta, dar totul va functiona normal. In general, copiii sunt mai sensibili in aceste zile.

Cariera Balanta 2019

Cariera este importanta in acest an si se vad multe progrese, dar prin munca grea. Chiar si cei dintre voi care aleg stilul de viata independent nu pot reusi fara o disciplina personala. Trebuie sa adoptati un program si sa aveti obiective si sa le respectati. Fara disciplina, stilul de viata independent este doar un sinonim al somajului.

Locul de munca si oportunitatile de angajare vor aparea spontan, brusc, din unde te astepti mai putin, atunci cand te astepti mai putin. Vor fi momente cand vei lucra din greu, unde ritmul de lucru va fi frenetic si exigent si vor exista momente cand nu o sa ai aproape nimic de facut. Exista extreme neobisnuit de laxe in ce priveste viata profesionala.

Cei care se angajeaza acum sau cei care deja sunt angajati vor avea un an mai dificil, deoarece exista o mare instabilitate a fortei de munca. Firma sau institutia in care lucrezi este ca o usa rotativa.

Lucratorii vin si pleaca. Este greu sa stii cine va fi disponibil si in ce zi, dar aceasta instabilitate poate fi tratata obiectiv daca iei lucrurile cu calm. Exista intotdeauna o solutie pentru fiecare problema.

De cativa ani a existat multa stres din pricina banilor care acum erau, acum nu erau, dar aceasta situatie s-a schimbat din iarna anului trecut. Saturn s-a mutat in Capricorn, Pluto este si el acolo, dandu-ti putere, concentrare si vointa si indepartand stresul nesigurantei, astfel ca obiectivele financiare vor fi atinse cu usurinta.

Scriitorii vor scrie mult si isi vor vinde cartile cu usurinta iar cititorii vor spori. Profesorii vor avea mai multe sanse de a preda liber si de a avea succes prin atitudinea si munca lor. Librariile vor avea o oferta de carte educationala cum nu au mai avut de mult timp. Si cumparatori, de asemenea.

Mutarea lui Jupiter in Casa a 10-a a a carierei, a provocarilor si a Imaginii sociale pe 3 decembrie, in Capricorn, si va aduce noutati legate nu doar de imagine – vestimentatie, articole de lux, cum ar fi bijuteriile sau accesoriile, ci si de conceptie si strategie, de rigurozitate si de stabilitate, de putere profesionala, astfel incat unele Balante vor fi atrase de viata politica.

Cei care vor cauta un loc de munca vor avea o perioada mai dificila, dar acest lucru nu ar trebuie sa ii demobilizeze, dimpotriva este cazul sa inteleaga ce se intampla.

Asa cum am mentionat, au nevoie sa se bucure de munca lor, chiar daca pare una neplacuta. Aceasta este o forta majora pentru multi ani de acum inainte ceea ce va genera teama fie ca vor ramane blocati in orice loc de munca, fie nu vor gasi un loc de munca.

Dar in timp, vor vedea o imbunatatire constanta a situatiei la locurilor de munca. De indata ce cred ca au gasit profesia de vis atunci apare o alta oportunitate de angajare chiar mai placuta. Exista multe schimbari in ce priveste locurile de munca in anul care vine dar nu uita ca cea mai mare bucurie este munca ce te motiveaza mai mult decat salariul.

Cu Neptun in Casa 6 a Muncii, stilul de viata independent pare foarte atragator. Lucrezi pentru tine insa misiunea ta va fi de fiecare data alta. Ai mai multa libertate si timp liber si iti poti schimba obiceiurile de lucru.

Multi dintre voi vor alege sa fie liberi in aceste zile. Multi vor lua pulsul evenimentelor in direct, adica de pe strada. Unii vor prefera sa se inscrie la agentiile de angajare temporara si vor prelua mai multe sarcini in aceasta perioada, decat o munca permanenta si constanta pentru angajator.

Desigur, cea mai buna solutie ar fi sa gaseasca o munca pe care sa o faci din placere si care sa permita o libertate personala maxima. Ramaneti atenti la aceste oportunitati.

Finante Balanta 2019

Nu as mai spune insa ca cea de-a 2-a Casa, a banilor proveniti din munca proprie si a bunurilor pe care le detinem, nu este una puternica! Dar nu te prea intereseaza aceste lucruri, chiar daca 2019 va fi totusi un an prosper. Poate ca lipsa de interes, neutralitatea fata de finantare si relaxarea ta ajuta, de fapt, sa se intample prosperitatea.

Banii sunt castigati prin comunicare, unul dintre punctele tale forte. Acest lucru se observa in mai multe feluri. Vad asta in multe feluri. Planeta financiara, Pluto se afla in Casa a 4-a a familiei, casa identitatii personale.

Stapana Casei a 4-a este Luna, iar a semnului este Saturn deoarece Casa a 4-a cade in semnul Capricornului care este si domiciliul lui Saturn. Comunicarea mai ales cu cei din familie este locul unde profitul va fi maxim. Acest lucru este benefic dascalilor, celor care lucreaza in marketing, in vanzari, scriu, public relations, activitati de publicitate si altele asemenea.

De asemenea, ai o viziune speciala, un sentiment special pentru industria de telecomunicatii, publicitate si mass-media ca investitor. Investitorii profesionisti trebuie sa studieze aceste industrii mai atent.

Daca oferi un serviciu sau un produs, drumul spre profit este sa il comercializezi cat mai eficient. Noile cai se vor deschise dupa 25 septembrie, cand Venus, stapana cash-flow va tranzita Casa a 5-a, a investitiilor imediate.

Sanatate Balanta 2019

Sanatatea este, in fapt, buna in acest an, dar nu la fel de robusta cum a fost in ultimii ani. Anul trecut, Saturn a inceput sa fie intr-un aspect stresanta cu semnul tau si aceasta tendinta este valabila si anul anul.

Din nefericire, Casa 6 a Sanatatii arata o slabiciune in acest an, datorita lui Neptun care este si el in domiciliu, in Pesti si care sugereaza o sensibilitate a sistemului limfatic, probleme intestinale si chiar o slabiciune a pancreasului si a stomacului, arata ca uneori nu esti atent la semnalele pe care ti le trimite organismul si, cu toate acestea acorzi sanatatii atentia pe care o merita. Acest lucru este un semnal minunat pentru sanatate.

Totusi, trebuie sa fii constient de limitele tale fizice. 2019 nu este un an in care sa arzi lumanarea la ambele capete, desi vei fi tentat sa o faci. Indemnul in zilele noastre este sa muncesti din greu si sa joci din greu, dar va trebui sa inveti sa pui limite. Sanatatea va fi o prioritate importanta in viata ta pentru multi ani de acum incolo.

Lui Neptun ii place sa experimenteze din pozitia in care este. El este planeta care amageste, ascunde realitatea sub un val neconventional. Aceasta arata ca vei trece printr-o serie de experiente neasteptate, legate de sanatate in acest an.

Medicina alopata, tehnicile sau terapiile alopate nu sunt pentru tine. Iti place noul, ceva revolutionar, sa te intorci la natura. Iti place sa iei suplimente pe baza de plante, alimente miracol, sucuri organice, sa practici posturi de yoga etc.

Dulapul sanitar va arata ca o farmacie, plin de sticle cu vitamine, potiuni, pastile si picaturi. Costa o avere, dar nu-ti pasa. Deoarece aspectele sunt favorabile, vor aparea multe cunostinte interesate de acelasi mod de tamaduire. Desi esti, in general, popular si iubesti acceptarea sociala, esti considerat un pic excentric cand vine vorba despre sanatatea ta.

Neptun, care este planeta Sanatatii pentru tine, ceri imperios sa fii cu picioarele pe pamant cand se pune problema sanatatii. Pe de alta parte, arata necesitatea masajului limfatic pentru picioare si de a fi in contact cu pamantul, cu iarba si solul.

Neptun intr-un semnal apa demonstreaza importanta contactului cu pamantul si a consumului de apa pentru sanatatea generala. Respiratia corecta pare o crinta neobisnuita pentru zilele noastre. Exercitiile de respiratie vor produce insa rezultate pozitive pentru sanatate. Te vei simti mult mai bine.

Este un an si vor mai urma cativa, pentru asumarea responsabilitatii pentru propria sanatate. Corpul tau este unic. Are propriile sale ciudatenii. Vei afla ca nu exista reguli universale pentru ca o dieta sau o terapie sa functioneze la fel pentru toata lumea. Afli lucruri interesante despre corpul tau, dar aceasta invatare se va produce prin experienta personala si cu multe incercare si greseli.

Cele mai bune perioade pentru sanatate, in general, vor fi de la 21 ianuarie pana in 18 februarie, 21 mai pana la 21 iunie si 23 septembrie pana pe 23 octombrie.

Cele mai stresante perioade pentru sanatate vor fi de la 1 ianuarie pana in 19 ianuarie, 21 martie pana in 21 aprilie, 21 iunie pana in 22 iulie si 21 decembrie pana la 31 decembrie. Asigura-te ca te odihnesti si te relaxezi mai mult in aceste perioade.

Sanatatea parintilor sau a bunicilor va fi mai delicata in acest an. Ei trebuie sa se odihneasca si sa se relaxeze cat mai mult si sa-si pastreze energiile la un nivel cat mai ridicat. Perioadele de detoxifiere le vor face bine.

Sanatatea copiilor este, de asemenea, mai delicata. Coloana vertebrala, genunchii, problemele cu oasele si cu dintii necesita mai multa atentie. Ei vor beneficia mult din terapiile orientate spiritual.

Calatorii Balanta 2019

Pare sa fie un an bun pentru calatorii. Exista probabilitatea de a calatori in strainatate, iar la mijlocul fiecarei luni vei calatori din cauza muncii tale. In calatoriile lungi ti se recomanda sa fii precaut cu privire la sanatate.

Horoscop Scorpion 2019

Pentru cei nascuti sub semnul Scorpionul, se anunta lansarea unei noi activitati, o parte importanta intr-o noua intreprindere, caci fara tine nimeni nu misca nimic.

Munca cu doua, trei persoane va armoniza energiile adunate in semnul tau, in special din martie pana in septembrie. Am putea spune ca Roata Universului de-acum lucreaza in favoarea ta.

Dupa sapte ani in care a stat in Casa a 6-a, a sanatatii si a rutinei de fiecare zi dar si a relatiilor cu colegii de munca, volatilul Uranus a trecut pentru urmatorii 7 ani, in semnul Taurului si in Casa a 7-a a felului in care te regasesti in societate, a parteneriatelor de orice fel si a terapiilor alternative, a contractelor si a consilierii. O mare parte a volatilitatii emotionale din ultimii sapte ani de acum se calmeaza.

Te vei concentra mai mult pe creativitatea personala si vei continua sa-ti traiesti viata la fel de intens. Intri intr-o perioada extrem de creativa a vietii. Acest lucru li se va intampla chiar celor care nu sunt profesionisti. Nu este o idee proasta de gasi un hobby creativ in aceste zile.

Inca de anul trecut, Saturn te-a ajutat. Acest lucru spune despre creativitatea personala si sentima de sine ca sunt acceptate si aprobate de cei care au autoritate asupra ta, ca viata este sustinuta de puterea stiuta si nestiuta, ca poti fi cine vrei sa fii si ca vei avea succes in cariera.

Si anul trecut a fost un an pentru cariera dar si un an social. Aceasta tendinta va continua si 2019. Extinderea socialului va tine de prieteni si de munca in colectiv. Mai tarziu dupa 25 septembrie, Venus va parcurge Casa a 12-a a spiritualitatii si a lucrurilor ascunse, devenind mult mai importanta si aducatoare de fericire.

Acest lucru va aduce beneficii financiare importante si subtile, de asemenea. Cele mai importante domenii de interes an 2019 vor fi finantele, casa si familia, copiii, creativitatea, placerea personala si afacerile de dragoste, religia, filosofia, invatamantul superior, prietenii, organizatii si activitati de grup iar dupa 25 septembrie si spiritualitatea.

Caile cele mai implinite in anul urmator sunt prieteniile, organizatiile si activitatile de grup pana pe 25 septembrie si spiritualitatea dupa 25 septembrie cu dragoste, dragoste si activitati sociale.

Poti, de asemenea, sa te implici in activitati mai placute, cum ar fi calatoriile cu prietenii sau gasirea unui partener de suflet in lunile mai si iunie, luni ideale pentru asemenea impliniri.

Schimbarile bruste in relatiile apropiate se pot manifesta din octombrie pana la sfarsitul anului. Cei care s-au nascut in ultima saptamana a lunii octombrie si in prima saptamana din noiembrie, vor simti din plin, acest lucru.

Oportunitatile anului. Cu Pluto si Uranus in semne de pamant si cu Neptun in semn de apa, in domiciliu, esti bine sustinut in mare parte in tot ceea ce incerci sa faci in acest an. Uranus in Taur, din februarie pana in iunie, poate aduce perioada cea mai productiva a anului.

In ceea ce priveste lucrul cu propriile tale idei sau sentimentul ca detii monopolul complet asupra situatiei, trebuie sa astepti luna octombrie si luna decembrie.

Limitarile anului. Acesta este un an ideal pentru a renunta la trecut si pentru a moderniza multe dintre caile tale de a face lucrurile. Inca de la inceputul anului iti dai seama ca viata ta va fi mai usoara.

Te vei confrunta doar cu conflicte inutile in jurul tau, argumentand cu lucruri vechi pe care, oricum, nu le mai poti schimba. Martie este luna pe care trebuie sa o lasi sa treaca, apoi viata va intra in topica ei normala.

Dragoste Scorpion 2019

Casa a 7-a, a casatoriei si a parteneriatelor de orice fel, devine din ce in ce mai puternica pe masura ce Urasnu incepe sa-si impuna legea. Pe de alta parte, ai libertatea de a modela aceasta zona, asa cum doresti. Universul nu te va impinge nici intr-o directie, nici in alta.

De obicei, acest lucru arata un tip de stare interioara. Scorpionii singuri au tendinata de a ramane singuri iar cei casatoriti vor tinde sa ramana casatoriti.

Desi Casa a 7-a nu este atat de importanta, Nodul de Nord pe pragul de atrece din Casa a 10-a in Casa a 11-a, arata ca este axa care iti va aduce implinirea. Daca esti casatorit, faci totul pentru a aduce mai multa dragoste in casatorie. Cei singuri ar trebui sa caute relatii serioase si sa-si imbunatateasca abilitatile sociale.

Principala activitate sociala din acest an este tine de domeniul prieteniei. Acest lucru te arata fericit si interesant. Cercul tau social se va extinde. Prietenii noi si semnificativi vin sau revin in viata ta. Beneficiezi atat din punct de vedere social, cat si din punct de vedere material la aderarea la diverse cluburi. Noii tai prieteni vin atat cu bucurie, cat si cu oportunitati financiare. Invata ca bogatia nu inseamna doar bani in banca si un portofel cu teancuri de bancnote, bogatie poate insemna si prietenii pe care ii ai.

Cei aflati la prima casatorie au un an de consolidare a statutului spcial. Cei care sunt deja la a doua casatorie, se vor confrunta cu adevarate crize. Daca esti la a doua casatorie, aceasta este testata, rearanjata, restructurata, reorganizata. Ea poate sau nu poate supravietui testelor care vor urma, de tine depind raspunsurile pe care le vei da.

Numai acolo unde exista iubirea adevarata si un scop comun mariajul va supravietui. Cei care doresc sa se casatoreasca pentru a doua oara, au nevoie de rabdare in 2019. Aspectele nu par a fi de bun augur pentru acest lucru. Depasirea fricii este principala problema.

Clopotele de nunta pot bate, cu siguranta. Persoana pare bogata si educata si este interesata sa iti sustina obiectivele financiare. Ai putea sa intalnesti aceasta persoana in timp ce iti urmaresti obiectivele financiare, poate la banca, la biroul unui broker sau chiar la locul de munca. Mai mult, este o persoana care ar putea fi implicata deja, intr-un fel, in viata ta financiara .

Cei singuri vor avea ocazia sa intalneasca o persoana speciala in perioada 5 martie – 20 mai. Viata ta sociala este foarte activa, iar Venus, planeta iubirii iti va fi alaturi deoarece ea nu va retrograda in acest an.

O perioada benefica este din 17 mai pana in 29 iunie. Poate supravietui aceasta reloatie ce pare infloritoare? Venus implineste iubirea dar uneori, mai arunca minuscule blocaje pentru a testa trainicia relatiei.

Surprinzator pentru voi, este un an pentru regandirea si reevaluarea relatiilor de dragoste si este posibil ca multe relatii sa nu supravietuiasca acestei reevaluari.

Scorpionii care au copii aflati la varsta casatoriei pot auzi clopote de nunta si in acest an. Dar s-ar putea sa nu fie o casatorie in sens real, ci o casatorie in scopuri practice. Acesti copii au aspecte sociale excelente in general. Problema majora intr-o relatie pentru ei este nevoia imperioasa de libertate personala.

Trebuie sa inteleaga ca o relatie, prin definitie, inseamna o limitare a libertatii personale. Aceasta va fi o pilula amara pentru ca ei sa o inghita.

Cariera Scorpion 2019

Investitorii profesionisti ar trebui sa se uite la domeniul sanatatii pentru oportunitati de profit la companiile producatoare de medicamente, produse farmaceutice, la producatorii de alimente sanatoase, la companiile care produc medicamente pe baza de plante, la producatorii de materiale chirurgicale sau medicale etc.

Jupiter va guverneaza finantele din Casa a 2-a a banilor proveniti din munca proprie, a bunurilor pe care le detin si a stimei de sine. Prietenii si exista multi noi in acest an, sunt un factor important in castigurile tale. Calitatea de membru al unui club va ajuta, de asemenea, soldul bancar.

A face bani, anul acesta pare sa fie o activitate personala, individuala. Trebuie sa existe insa si un spirit de echipa, fie ca este vorba de oamenii pentru care lucrati sau de cei implicati prin asociere.

Trebuie sa aduni o echipa financiara puternica in jurul tau. Investitorii profesionisti ar trebui sa priveasca companiile de stiinta si de inalta tehnologie pentru sansa unui profit bun, deoarece prin polaritate, Casa a 8-a te sustine in ceea ce faci.

Trebuie sa ai incredere in intuitie acum, chiar daca ai avut cateva esecuri. Se pare ca sunt doar esecuri, dar vei vedea logica din spatele lor mai tarziu. Un moment de intuitie reala merita multi ani de munca grea.

Cu Jupiter in casa a 3-a, vei deveni mult mai vocal si mai caritabil. Daca participi la actiuni cu scop caritabil, atunci vei fi cu atat mai mult generos. Vei fi mai idealist si in privinta modului in care iti castigi banii, asigurandu-te ca este benefic si nu faci rau celor din jur.

Va fi o perioada in care vei aprofunda intelegerea legilor spirituale si acestea sunt adesea in contradictie cu economia standard si cu toate acestea vei da dovada de spirit intreprinzator, vei fi clar si concis in actiunile tale.

Persoanele care cauta un loc de munca au un an in care vor continua sa caute pana vor gasi ceea ce doresc. Eclipsa totala de Soare din 2 iulie ar putea provoca unele schimbari in situatia curenta a locului de munca, poate si o schimbare de loc de munca, iar in afara de asta, lucrurile par linistite.

Cariera, de asemenea, se mentine in trend. Cea a 10-a nu este o casa puternica si pare sa nu iti ofera prea multe dincolo de elementele de baza. Principalul este ca te afli in locul in care doresti sa fii si nu ai nevoie sa tragi din greu pentru moment.

Ambitiile par mai puternice iar avansarea cel mai probabil va avea loc intre 22 iulie pana pe 22 august, din 6 septembrie pana pe 3 octombrie, din 13 octombrie pana pe 22 noiembrie este, de asemenea, o perioada pentru o cariera rezonabila.

Finante Scorpion 2019

Banii si finantele au suscitat puternic interesul, de mai multi ani, iar aceasta tendinta continua si in anul viitor. Cu Jupiter, in Casa a 2-a, esti personal interesat de un plan de finantare, ia deciziile singur, nu delega aceste lucruri altora.

De asemenea, intelege in mod corect ca tu esti cea mai buna investitie. Investiti in tine insuti/insati te-a facut o persoana mai buna, mai folositoare, mai productiva cu o valorare proprie pe piata.

Adesea, atunci cand planeta bunastarii se afla in casa de bani, exista tendinta de a aduce succesul, de a crea imaginea bogatiei, de a se arata asa cum este. Aspectul personal si comportamentul, in general, joaca un rol neobisnuit de important in castigurile salariale.

Cu acest tip de aspect, exista o legatura puternica intre stima de sine, incredere si castiguri. Acum, acest lucru este valabil pentru majoritatea oamenilor, dar pentru este mai ales pentru tine. Cand stima de sine este ridicata, castigurile sunt ridicate.

Cand respectul de sine scade, veniturile tind sa scada. Reversul este, de asemenea, adevarat. Cand scad castigurile, stima de sine este afectata chiar daca lucrurile nu s-au intamplat din vina ta proprie. Acum este nevoie sa decuplezi aceste doua probleme din mintea ta. Esti mult, mult mai mult decat soldul bancar.

Oscilatiile lumii financiare, care tind sa fluctueze prin natura lor, nu ar trebui sa te faca sa te indoiesti de tine niciodata deoarece esti o persoana de valoare asemenea tuturor celorlalti.

In general, castigurile vor fi mult mai mari decat au fost anul trecut. Saturn, care iti dadea o anumita rezistenta, a iesit din aspectul stresant. Stima de sine este, de asemenea, mult mai buna anul acesta, din acelasi motiv.

Planeta ta financiara, Jupiter, este in domiciliu, in Sagetator, pentru cea mai mare parte a anului. Capricornul este semnul care guverneaza rigurozitatea si munca. Castigi bani in 2019, dar atentie, nu este aspectul pentru castigurile la loterie.

Castigurile provin din munca proprie. Vei fi un cumparator foarte atent in aceste zile si, de asemenea, vei economisi mai mult dar vei investi in lucruri perene.

Sanatate Scorpion 2019

Aproape toate planetele pe termen lung fac aspecte frumoase pentru tine, iar Casa a 6-a nu este chiar o casa puternica desi Neptun sta sa intre acolo, unde mai este si Chiron.

Este ceva de vindecat la nivel sufletesc si Neptun poate da o mana de ajutor la asta. Mesajul este clar. Sanatatea este buna. Vitalitatea ridicata. Nu trebuie sa acordzi prea multa atentie problemelor de sanatate sau sa faci schimbari importante.

Sigur, vor exista perioade de slabiciune in 2019 dar este mai usor decat in alte perioade, iar acestea vor fi tendinte pe termen scurt, cauzate de planetele rapide care tranziteaza casa. Dupa trecerea lor, sanatatea va reveni la standardul obisnuit.

Marte este planeta sanatatii deoarece ea stapaneste semnul Berbecului in care cade Casa a 6-a. Marte are in stapanire ca si Pluto, organele sexuale ale barbatului, iar Berbecul, alaturi de Scorpion este unul dintre semnele cele mai sexuale ale zodiacului. Deci, va fi nevoie sa se acorde mai multa atentie acestor organe.

Problemele de sanatate, daca ar aparea, ar tinde sa inceapa de acolo. Sanatatea lor este un bun medicament preventiv. Activitatea sexuala ar trebui sa fie echilibrata. Nici prea mult, nici prea putin.

Organele sexuale in sine pot fi intarite prin numeroase terapii naturale si fara medicamente, cum ar fi reflexoterapia, picioare si maini, kinetoterapia, acupunctura, shiatsu, herbologie, homeopatie, esente florale, naturopatie.

Marte mai stapaneste si activitatea fizica. Sport si exercitii de forta. Sanatatea pentru tine este mai mult decat absenta bolii, inseamna miscare fizica si atletica.

Un antrenament la sala de sport sau pe pista de alergari ar trebui sa faca parte din regimul tau de viata. Marte se misca rapid in anul urmator, ceea ce demonstreaza o sanatate buna, incredere in miscarea fizica.

El va trece prin noua din cele 12 Semne si Case ale temei batele in anul urmator, dupa ce va iesi din domiciliu pe 14 februarie. Nevoile si atitudinile fata de sanatate se vor schimba insa destul de repede. Acei Scorpioni care au probleme de sanatate ar putea primi ajutor sau se vor vindeca rapid, printr-o varietate de moduri si printr-o varietate de mijloace.

Eclipsa totala de Soare de pe 2 iulie i-ar putea forta pe unii dintre voi sa faca schimbari pe termen lung in regimul de sanatate, dar altul decat acesta, starea de sanatate fiind la standarde ridicate.

Nici o veste insa nu este pe de-a intregul buna. Sanatatea unui parinte sau a unui bunic, a unui mentor cu figura parentala pare sa te preocupe. Este necesar sa se acorde mai multa atentie coloanei vertebrale, genunchiului, pozitiei posturale a scheltului si a dintilor. Dieta este un factor important aici. Terapiile spirituale vor aduce mari beneficii.

Sanatatea copiilor pare a fi in trend, dar trebuie sa fie mai atenti la modul in care experimenteaza orice pe ei. Au nevoie de testarea limitelor lor fizice, dar trebuie sa fie siguri ca aceste experimente sunt constructive si nu distructive. Terapiile de dezintoxicare par puternice pentru ei. Si aici sunt importante coloana vertebrala, genunchii, postura si dintii.

Cele mai bune perioade de sanatate, in general, vor fi de la 19 februarie pana in 20 martie, 21 iunie – 22 iulie si 23 octombrie – 22 noiembrie. Cele mai stresante perioade de sanatate in general vor fi de la 21 ianuarie – 18 februarie, 20 aprilie – 21 mai si 23 iulie – 23 august. Incearca sa te odihnesti si sa te relaxezi mai mult in aceste perioade, dar fara a intra in panica, vor trece.

Calatorii Scorpion 2019

Va fi un an bun pentru asa ceva inca de la inceputul anului cand s-ar putea sa plecati undeva departe. Te vei bucura si de calatorii legate de munca, celebrele delegatii iar undeva pe la jumatatea anului este posibil sa mergi in strainatate. Fii prudent in timp ce calatoresti.

Horoscop Sagetator 2019

Timp de mai multi ani, ai trecut printr-un proces profund de transformare personala. Ai dat nastere idealului tau, persoana care vrei sa fii. Transformarea nu a fost un proces destul de frumos, nu este coordonat sau nici ingrijit, dar rezultatul final este frumos.

Exista multe pericole, crize si revolutii implicate in acest lucru si le-ati experimentat pe toate.

Trebuie sa intelegi ca aceste dureri si crize nu sunt altceva decat durerile facerii, durerile unei nasteri noi. Acest proces este inca in desfasurare si in acest an si vei invata, la prima mana, prin experienta directa, ce inseamna sa fii nascut din nou.

Activitatile relationale si sociale au fost dificile in ultimii doi ani, dar de la mijlocul lui 2018 s-a inregistrat o imbunatatire semnificativa. Trebuie sa simti in continuare aceasta imbunatatire si in 2019.

Interesele intelectuale au fost importante in ultimii ani, iar gusturile tale se regasesc in literaturii spirituala, in scrierile sacre, in scriptura, a poezie si in cele asemanatoare. Acest interes continua si in 2019. Iti dezvolti puterile intelectuale, dar cu o intuitie proprie. In tine se naste un intelect intuitiv. Aceasta tendinta continua si in anul urmator.

Acasa, problemele familiale si emotionale nu au fost asa de importante de multi ani, iar titlul principal al anului 2019 este concentrarea tot mai accentuata pe acest domeniu al vietii.

Uranus, planeta schimbarilor neasteptate si a experientelor inedite, a facut o miscare majora in Casa 5-a cand a trecut in Taur, inca de anul trecut. Cariera ta a inceput sa creasca in 2016, iar aceasta tendinta continua in 2019. Un an de cariera as spune, cu toata convingerea.

Viata sociala incepe sa se extinda ceva mai tarziu in 2019, cand Jupiter, stapanul tau planetar a revenit in domiciliu dupa aproximativ 12 ani, anul trecut pe 9 noiembrie si desi vorbim despre o casa a romantismului as spune ca acest lucru nu aduce neaparat dragoste, cat mai de graba, prietenie. Intalnesti oameni cu minte si interese similare.

Cele mai importante domenii de interes pentru anul urmator sunt transformarea personala, placerea, corpul, imaginea si aspectul, comunicarea si interesele intelectuale, problemele de familie, cele emotionale, sa ii ajuti pe altii sa prospere, moartea si renasterea, vietile trecute si reincarnarea , cariera pana pe 3 decembrie cand Jupiter va trece in Capricorn si prietenii, activitatile de grup, diverse organizatii dupa 3 decembrie.

Caile tale de implinire in 2019 sunt cariera pana pe 3 decembrie si prietenii, activitatile de grup, sanatatea si munca dupa 3 decembrie.

Oportunitatile anului. Pana in mai poti spune ca ai simtit cum norocul natural te-a parasit si nu te-ai putut misca cum ti-ai fi orit ca sa evoluezi. Poate ca nu trebui sa faci anumite lucruri sau nu ai fost pe drumul tau si cu cat intelegi mai devreme acest lucru, cu atat iti va fi mai usor sa treci de prima jumatate a anului.

Concentrarea pe un regim de viata sanatos agrementat cu miscarea – fitness, aerobic sau oricare alta forma, va fi un domeniu de care poti beneficia. Din mai, viata incepe sa mearga mai departe din punctul in care au blocat-o restrictiilor anterioare. De la sfarsitul lunii septembrie pana la sfarsitul anului, optimismul revine si viata va arata mult mai bine.

Provocarile anului. Daca esti nascut intre 22 si 29 noiembrie, este posibil ca viata ta sa treaca printr-o schimbare brusca, intr-o directie care scapa controlului tau. Pentru toti ceilalti Sagetatori, din 17 mai pana la sfarsitul lunii iunie, puteti simti o perioada de restrictii, atat in ​​ceea ce priveste finantele, cat si relatiile si este cea mai lunga perioada de testare.

Dragoste Sagetator 2019

Asa cum am mentionat, viata ta sentimentala este mult imbunatatita fata de ultimii ani, dar a 7-a Casa a Iubirii si casatoriei nu este o casa puternica in acest an. Desi ai mai multa libertate si o activitate sociala implinita, iti lipseste interesul. Urgenta, fluturasii in stomac la ideea unei eventuale casatorii sau a unei relatii serioasa, lipsesc.

In multe cazuri, aceasta absenta provine din starea de implinire interioara pe care o parcurgo. Ai ceea ce vrei dar nu mai ai dorinta. Cand mananci aceiasi bucata de tort de ciocolata, dorinta ta a fost implinita si nu ai nevie de mai mult.

Deci, dintr-o perspectiva romantica, este un an relativ calm si stationar, in care cuplurile aflate intr-o lunga relatie vor tinde sa se casatoreasca si cei singuri vor tinde sa ramana singuri.

Prieteniile sunt mult mai interesante si mai importante decat romantismul in acest an, mai ales dupa 3 decembrie. Iti vei face prieteni noi si asta va fi de ajuns. Fara sa-ti dai seama, devi agresorul. Ia taurul de coarne si dezvolta-ti prieteniile si vei avea succes.

Principalele provocari cu prietenii sunt conflictele financiare sau dezacordurile ori poate ca urmarirea unei anumite prietenii te distrage de la obiectivele financiare. Sau poate ca barierele financiare te impiedica sa te alaturi acestui sau acelui grup, club sau sa participi la anumite activitati ]n comun. Va trebui sa echilibrati aceste doua domenii.

Mercur este planeta ta iubirii si este o planeta care se misca rapid. El va trece prin toate semnele si casele temei tale natale in 2019. Iubirea si oportunitatea romantica poate veni catre tine intr-o varietate de moduri.

Daca esti la un pas de prima sau a doua casatorie ai un an neutru, dar daca esti la a treia casatorie ai o ocazie minunata dupa 3 decembrie cand o a treia casatorie devine posibila. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o relatie semnificativa ca o casatorie.

Din nou, obstructia principala in calea implinirii relatiiei pare sa fie una financiara. Cei care intr-o legatura se pot confrunta probabil cu o criza a relatiei. Are loc o schimbare profunda. Atitudinile partenerului/partnerei se schimba.

Neajunsurile comportamentului tau legate de viata sentimenatla acum se vor corecta sau relatia in sine, are nevoie de o perioada de purificare, de curatare.

O figura parentala sau mama vor avea o activitate importanta din punct de vedere social. Se va recasatori sau va lega o relatie semnificativa care ar putea sa ii schimbe statutul social. Singura bariera este ca nevoia de libertate personala este atat de intensa, incat este posibil sa nu vrea sa se lege la cap cand nu o doare sau nu isi doreste sa se angajeze total intr-o noua relatie. Dragostea ca figura de stil este si nu este stabila.

Copiii ajunsi la varsta maturitatii vor incepe sa se intalneasca cu fiinte importante pentru viitorul lor dupa 3 decembrie. Este posibila o casatorie si probabil si de aici, integrarea in viata sociala, in general, sa para mai stabila. Este nevoie sa inveti sa echilibrezi cariera cu viata sentimentala si nu va fi chiar atat de usor sa faci asta.

Pentru nepotii ajunsi la varsta marilor alegeri, viata sentimentala devine din ce in ce mai stabila in 2019. Casatoria este mai probabila acum decat a fost in ultimii ani. Este nevoie de o relatie orientata spiritual.

Cariera Sagetator 2019

Statutul profesional si social este mult mai important decat banii in sine. Este un an in care vei alege prestigiul si statutul financiar. Un loc de munca bine pozitionat si asigurat dar cu salariu mic, este preferabil unui loc de munca cu un statut oarecare dar cu salariu mare. Esti o persoana foarte ambitioasa. Multi dintre voi vor atinge maximul de succes in cariera in 2019.

Vor fi onoruri, recunoastere profesionala si promovare la locul de munca. Vor exista relatii mai bune cu batranii, sefii si cu persoanele cu autoritate. Cei care au probleme cu conducerea ar trebui sa incerce sa le rezolve acum, asa ca se pot astepta la cele mai bune scenarii.

Majoritatea Sagetatorilor au aspiratii in cariera mai mari decat cele de viata personala, ei bine, chiar si acestea din urma vor fi extinse in 2019. Totusi se intampla ceva, simti ca nu exista limite pentru inaltimile pe care le poti atinge.

Una dintre provocarile cu care te-ai putea confrunta in 2019 va fi instabilitatea domiciliului. Poate ca unele dintre miscarile pe care le vad, vin dinspre cariera, adica te transferi in diferite orase, poate chiar si in alte tari, datorita slujbei tale, dar este o nevoie speciala acum pentru a gasi echilibrul intre domiciliu si datoria domestica si cariera.

Volatilitatea emotionala ar putea, de asemenea, sa iti destabilizeze cariera. Din nou, aminteste-ti ca trebuie sa iti pastrezi calmul.

Mercur, pe langa faptul ca este planeta iubirii mai este si planeta carierei. Vei avea multe cai si multe oportunitati pentru a avansa in cariera. Persoanele care cauta un loc de munca au un an neutru.

Poate eclipsa partiala de Luna din 16 iulie sa scuture lucrurile putin. Poate aduce schimbari reale la locului de munca sau schimbarea locului de munca. Cei care ii angajeaza pe altii au, de asemenea, un an ciudat, in sensul ca eclipsa amintita mai sus poate provoca, probabil, o agitatie a personalului.

Finante Sagetator 2019

A doua dvs. Casa de Finante este o Casa puternica in acest an, astfel incat finantele vor tinde sa fie statu quo. Desi aveti mai multa libertate in acest domeniu, nu exista nici un interes real sau constrangere din partea dvs. de a face schimbari majore.

Saturn este planeta ta financiara. In acest an va fi in semn de cancer. Castigurile si oportunitatile de castig pot proveni de la membrii familiei sau intr-o afacere de tip familial!

Proprietatea (comerciala sau rezidentiala) poate fi o sursa de profit. Investitorii profesionisti ar trebui sa se uite la industriile care se ocupa de locuinte, adica constructori de case, contractori sau producatori de echipamente sau aparate pentru locuinta. De asemenea, ar trebui sa se uite la restaurante si hoteluri.

Cei care aveti in asteptare cereri de asigurare sau fiscale ar trebui sa primiti o veste buna acum. In multe cazuri, planeta care stapaneste Casa a 8-a, in cazul tau Luna si Soarele, pot arata o mostenire, dar nimeni nu trebuie sa moara pentru ca acest lucru sa se intample. Cineva te poate aminti in testament sau poti fi chemat sa fii executor al unei proprietati si sa castigi astfel.

Saturn iti administreaza finantele din casa a 8-a pe tot parcursul anului. Acest lucru arata ca trebuie sa va concentrati pe sprijinirea celorlalti, cum ar fi parteneri si actionari, etc. si ca venitul dvs. personal va creste ca urmare a acestui lucru.

Este nevoie ca interesele financiare ale altora sa fie inaintea ta. Datoriile sunt usor platite si usor de realizat. Accesul la capitalul exterior este bun. Obligatiunile si piata obligatiunilor sunt, de asemenea, de interes pentru investitorii profesionisti.

Sanatate Sagetator 2019

Desi Casa a 6-a a Sanatatii nu este o Casa puternica in 2019 as spune ca nu veti avea batai de cap, este insa o idee buna sa acorzi mai multa atentie acestei zone. In primul rand, sanatatea trebuie urmarita si nu poate fi luata ca un lucru oarecare.

Trei planete pe termen lung vor avea impact asupra voastra. In al doilea rand, Nodurile Lunare; Nodul Nord face sextil iar Nodul Sud trigon cu Casa 6 a si implicit cu toate planetele care o vor tranzita in 2019. Acest lucru arata ca exista fericire si implinire in activitati de sustinere si de intarire a sanatatii. Te vei bucura sa inveti despre sanatate, despre abordarea dietelor si de explorarea nuantelor propriului corp.

Cu Uranus in inconjuctie si cu Jupite in semisextil, ar trebuie sa acorzi mai multa atentie inimii. Exista mai multe metode naturale si fara medicamente ca sa faci acest lucru. Nivelele de energie vor avea tendinta sa fie extrem de volatile.

Uneori vei avea energia cat 10 persoane, alteori te vei simtiepuizat. Principalul pericol, in acest caz, este suprasolicitarea, caci fara a-ti cunoaste limitele fizice si obligand organismul sa lucreze dincolo de ceea ce este conceput sa faca fata, lucrurile o pot lua razna.

Uranus in Casa a 5-a, Casa iubirii si a divertismentului, iti va aduce o viata emotionala si volatila. Starea de spirit poate fi ultra-ridicata si apoi devine ultra-scazuta. Prea multe schimbari pot avea un impact destul de mare asupra sanatatii fizice.

Este nevoie sa cultivi echilibrul emotional. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa practici meditatia si multi dintre Sagetatori, sunt profund implicati in acest proces, dar ca si unii dintre voi ai putea recurge la medicamente.

Medicatia este doar o stopare temporara si nu rezlva problemele reale, dar uneori este necesara o oprire pentru a-ti trage sufletul. Cumpaneste un timp ca sa poti ajunge la problemele principale.

Pluto a fost in prima casa timp de multi ani. Deci, ai procedat la o detoxifiere, o rafinare si o curatare profunda a corpului. Nu vorbim despre boala, ci despre taierea unor legaturi care nu ti-au mai folosit.

Acum Pluto este in Casa a 2-a a banilor castigati din munca proprie si a stimei de sine. In aceasta situatie te obliga la o regandire a bugetului, a felului de a castiga si de a cheltui banii.

In schimb, Venus este planeta care raspunde de sanatate iar ea este o planeta perconala, deci se misca rapid. Pe parcursul lui209 se va deplasa prin 11 dintre cele 12 semne si case ale horoscopului tau.

Nevoile si atitudinea tale fata de sanatate se vor schimba aproape lunar. Dar in vara, Venus va provoca o perioada de revizuire a regimului de sanatate, a dietei si te va obliga sa faci un control medical. Nu te speria pentru ca nu vor urma schimbari drastice.

Astepta sa faci aceste modificari dupa 27 iunie sau inainte de 17 mai. Evaluarea starii de sanatate ar putea sa nu corespunda standardelor, de obicei ridicate, si starea de sanatate sa nu fie chiar ceea ce iti doresti.

Sanatatea se va schimba dupa data de 25 septembrie, cand Jupiter ntra in patrat cu Marte. Asigur-te ca te odihnesti si te relaxezi indeajuns, deleaga din responsabilitati si sarcini acolo unde este posibil si incearca sa lucrezi mai inteligent si nu mai greu. Pune accent puternic pe prioritati si lasa lucrurile mai mici sa mearga.

Calatorii Sagetator 2019

Tranzitele planetare din 2019 arata ca vei calatorii si drumurile vor fi in mare parte reusite iar din a doua jumatate a anului, calatoriile legate de locul de munca vor aduce castiguri neasteptate sau nesperate pentru tine.

In 2019 exista numeroase indicii de calatorii si pe distante mai scurte, iar daca esti angajat este posibil sa te transferi sau sa fii mutat intr-o localitate din apropierea celei de resedinta, ceea ce nu te va dezavantaja, dimpotriva as spune.

Horoscop Capricorn 2019

Chiar de la inceputul anului 2019, ai sansa de a iesi in evidenta, de a dovedi ca, in afara de marile lor abilitati organizationale, poti da dovada si de creativitate si deschidere spre relatiile cu ceilalti.

Totusi s-ar putea sa incepi anul cu o oarecare incertitudine legata de o decizie pe care nu ai putut sa o iei in decembrie 2018. Abia intre 6 ianuarie – 6 februarie, vei lua decizia sau te vei hotara asupra unei chestiuni personale.

Anul trecut, sanatatea si munca au fost prioritati importante, dar in acest an atentia se indreapta spre sfera sociala. Clopotele de nunta vor suna de multe ori pentru un Capricorn.

Finantele au fost si sunt intotdeauna importante pentru tine, dar de cativa ani aceasta a fost si mai importanta, aproape pasionala. Aceasta tendinta se reduce oarecum in anul care vine. Nu este la fel de intensa ca anul trecut.

Religia, filozofia, invatamantul superior si calatoriile in strainatate au fost interese importante, cu alegeri fericite anul trecut, iar aceasta tendinta va continua si in 2019, dar dupa 25 septembrie va exista un interes reinnoit in ceea ce priveste cariera si statutul social. Vei fi pe cai mari in acea perioada.

Principala atentie din acest an va fi, totusi, concentrata pe importanta intereselor intelectuale. Uranus face o miscare majora si importanta in cea de-a 4 Casa, cea a familiei unde va petrece urmatorii sapte ani.

Si anul trecut, el a ajuns in Casa a 4-a, doar ca a intrat in retrogradare, si a revenit in Casa a 3-a, in Berbec, ei bine, din 2019, Uranus va reveni definitiv in Casa a 4-a, casa care va deveni domeniu de interes pentru multi ani de acum inainte.

Acesta este un an de studiu, vei tine cursuri pe subiecte care te intereseaza, vei preda, marketingul si vanzarile. Un an pentru dezvoltarea mintii tale.

Pluto este in Casa a 1 de mai multi ani si va mai ramane acolo pana pe 2026. Exista o fermitate spirituala profunda care se intampla cu tine. Vii in prezent nu doar cu trecutul personal, ci si cu trecutul intregii specii umane.

Multe probleme psihologice cu care te confrunti, multe cutume intelectuale pot fi intelese numai atunci cand intelegeti intreaga evolutie a speciei umane. Acum ai aceasta revelatie. Este un proces pe termen lung si as spune ca un studiu de istorie si genealogie ar fi foarte interesant si adecvat.

Domeniile de interes major din acest an vor fi finantele, interesele intelectuale si comunicarea, dragostea, calatoriile in strainatate, invatamantul superior, filosofia. Dupa 25 septembrie, cariera si spiritualitatea.

Relatiile cu alte persoane, mai ales daca sunt de o alta grupa de varsta decat a ta, pot fi o zona de testare pentru o mare parte a acestui an. Pentru cei implicati in chestiuni de parteneriat comun, trebuie sa stii ca incepand cu luna martie si pana in noiembrie, poti trece peste majoritatea acestor chestiuni, dar nu poti vorbi despre un mers inainte.

Lectiile importante vin de la altii in perioada mai pana in august. Retrogradarea pe Saturn, stapanul Capricornului, in perioada 30 aprilie – 19 septembrie 2019, te va afecta mai mult decat pe alte semne zodiacale.

Nu este cazul sa faci o tragedie din acest lucru, ci dimpotriva, ar trebui sa iei in considerare orice intarziere ca pe o oportunitate de a descoperi orice erori sau detalii pe care le-ai fi putut scapa din vedere.

Dupa 19 septembrie, ai posibilitatea de a face lucrurile chiar de la prima incercare, chiar daca dureaza mai mult decat te asteptai. Situatiile cu care te confrunti in vara anului 2019 vor spori increderea in sine, chiar daca uneori te simti descurajat sau neapreciat.

Din fericire, in a doua jumatate a anului, Saturn si Uranus se intalnesc intr-un cadru armonios, cu efecte care se vor manifesta in special in august si septembrie.

In timp ce Mercur se afla in retrogradare, mandria iti poate crea probleme, impingandu-te spre credite sau investitii nesabuite. In aceasta perioada, te-as sfatui sa nu iei nicio decizie financiara, desi ai sanse bune sa-ti revizuiesti bugetul si sa gasesti idei si metode de reducere a cheltuielilor si de achitare a datoriilor.

In a doua parte a anului, daca doresti sa faci bani dintr-un hobby sau o activitate artistica ori de divertisment, astrele te favorizeata.

Oportunitatile anului. In general, multe dintre planete stau in aspecte complementare cu semnul tau si probabil ca acest lucru va deschide comunicarea cu cei din jurul vostru.

De asemenea, poti calatori mai mult si sa intalnesti pe cei care incearca sa isi cultie nu doar talentele si pasiunile ci sa se imbunatateasca si pe sine. Poti face un angajament important in ianuarie, care stabileste ca obiectiv de realizare in 2019 perioada din iulie-septembrie.

Limitarile anului. Vor fi oameni care iti vor taia drumul in acest an fapt care te-ar putea descuraja, provoca sau opune planurilor tale in mai multe domenii. Cei aflati in pozitii de autoritate, functionari guvernamentali si superiori intr-un fel se potrivesc acestei descrieri.

De asemenea, profesorii mai pot intra in acest grup, iar incepand cu luna martie, ai putea intra intr-o perioada de invatare sau iti vei asuma mai multe responsabilitati.

Dragoste Capricorn 2019

Pentru nativii Capricorn, anul 2019 va fi un an mult mai bun pentru dragoste decat in ​​anul precedent. Posibil ca in ultimii ani sa fii intampinat probabil cateva blocaje si ai avut probleme de comunicare cu partenerul tau sau nu ai reusit sa stabiliti o legatura, desi ai fi vrut.

In acest an, toate aceste impedimente vor disparea, comunicarea dintre voi se va imbunatati, iar viata sentimentala va lua o noua turnura. Daca esti singur, 2019 va fi un an de schimbare a statutului social, prin urmare, exista mari sanse sa intalnesti pe cineva alaturi de care sa poti incepe sa construiesti o relatie frumoasa.

Sau poti evolua la un alt nivel in relatia in care esti deja implicat, poate ca va deplasati sau va regasiti impreuna intr-un nou domeniu sau puteti sa va angajati intr-o activitate in care sa fiti doar voi doi.

Un lucru este cert, lucrurile merg in directia cea buna. Cum spuneam, 2019 este un an infloritor in dragoste. In timpul primaverii, pasiunea atinge maximum de energie, ceea ce ar putea duce la imbunatatirea relatiei actuale. Primavara este momentul perfect pentru gasirea unui nou partener.

Pentru cei singuri, inceputul anului 2019 este o perioada de pasiune si entuziasm. Dar fii atent, pentru ca esti atat de dornic sa gasesti dragostea incat te-ai arunca in bratele primei/ului intalnite.

Putina rabdare iti va permite sa alegi mai bine si astfel sa eviti dezamagirile. Totusi sfarsitul anului 2019 ii va gasi destul de tensionati pe cei care sunt in cuplu. Va trebui sa iei decizii rapide sau chiar sa testezi sentimentele partenerului/ei. Desi vor avea loc, in aceasta perioada o serie de evenimente mai putin placute, nu trebuie sa iti pierzi credinta in tine si nici in cei dragi.

Nu exista nici un semn zodiac atat de disciplinat, pragmatic si cu o perspectiva mai buna decat cel al Capricornului. Pentru multe semne zodiacale, ei ar putea parea prea rigide, dar nu si pentru nativii Taur sau Fecioara, care sunt ghidati de aceleasi idealuri de viata.

Scorpionii apreciaza natura ambitioasa a Capricornului, stabilitatea emotionala si seriozitatea lor in rezolvarea problemelor. Iar Pestii sunt fascinati de verticalitatea acestui semn zodiacal, in ciuda naturii lor lunecoase si vor dori un model demn de urmat, de aceea relatia lor de cuplu va fi una fericita.

Cariera Capricorn 2019

2019 poate fi un an bun pentru economisirea banilor si ar putea aduce oportunitati profesionale si financiare. Pentru tine, 2019 va fi un an de evaluare. Vei putea sa te bucuri de roadele eforturilor pe care le-ai facut in anii precedenti. Am putea vorbi despre o promovare, o schimbare a statutului sau o crestere a veniturilor.

Profesional, vor aparea o serie de oportunitati, iar pregatirea si determinarea ta vor fi factorii cheie care te vor ajuta sa obti rezultatele dorite. Va fi un an cu un ritm extrem de alert si te vei implica in diferite activitati, actiuni si proiecte.

Parteneriatele sunt bine orientate si vor fi profitabile daca actionezi cu maturitate si precautie. Daca doresti o ascensiune in cariera, inscrie-te la diverse cursuri de formare profesionala, in tara si in strainatate deoarece iti pot fi de mare ajutor.

In aprilie, mai si iunie 2019, vei avea o multime de oportunitati de a excela profesional. De asemenea, vei avea mai multa libertate sa explorezi tot ce este in jur si sa vii cu idei noi, cu ajutorul colegilor lor si cu sprijinul superiorilor ierarhici.

Va trebui sa rezolvi unele circumstante nefavorabile de-a lungul drumului, dar pastrand o atitudine profesionala si modesta, vei depasi toate dificultatile. La jumatatea anului, vei sesiza unele intarzieri si obstacole in dezvoltarea carierei. Cheia tuturor acestor probleme este lucrul in echipa.

In august 2019, realizezi ca nu esti deloc dispus sa actionezi pe baza impulsului de moment, ci mai degraba sa dezvolti strategii bine gandite si testate. Ai capacitatea de a gasi sprijin in persoana oamenilor cu autoritate in domeniul in care esti interesat.

In septembrie 2019, vei manifesta un interes deosebit, in special fata de activitatile colective si prezentarile publice. In prima parte a lunii sunt favorizate calatoriile si studiile, ceea ce iti va aduce succes in activitati legislative si culturale. Comunicare, dialogul, colaborarile, interesele intelectuale si culturale sunt, de asemenea, favorizate.

Incepand cu luna decembrie, te risipesti in foarte multe actiuni. Un accent deosebit vei pune pe spiritul antreprenorial, competitivitate, ambitie, energie, curaj, dorinta de a-ti dovedi valoarea, nevoia de a cuceri si de a obtine recunoasterea prin forte proprii.

Pentru aceasta, trebuie sa actionezi disciplinat, pe baza unei strategii, a unui plan bine conceput, astfel incat lucrurile sa nu scape de sub control, deoarece ar aduce multe probleme, chiar si conflicte, si intr-un final, esecul.

Spre sfarsitul anului, exista posibilitatea de a te muta in alta localitate sau de a face un schimb important de directie in viata, daca asta este ceea ce te intereseaza. Spiritul practic si abilitatile de management te vor ajuta sa faci pasi importanti in cariera.

Finante Capricorn 2019

Eclipsele din acest an din Rac, Leu si Varsator au o influenta deosebita asupra ta, mai ales in sectorul financiar si parteneril. Apar noi oportunitati de a castiga din munca proprie, sfarsitul unei etape de achitare a datoriilor catre ceilalti si solutii privind mostenirile, impartirea veniturilor sau a profitului sau ceea ce intreprindeti.

Avand in vedere ca in 2018 majoritatea nativilor din Capricorn au avut probleme financiare, este o idee buna sa actionezi cu prudenta si sa evitati orice cheltuieli inutile in 2019.

Adaptabilitatea pe care o manifesti iti poate oferi o multime de oportunitati. In aprilie, te domina o vointa de fier pentru a face schimbari majore in viata ta, astfel incat sa poti atrage de partea ta multe succese, putere dar si bani.

Cu toate acestea, trebuie sa stabilesti cu atentie prioritatile si sa fii foarte bine informat cand iei o anumita decizie. Exista posibilitatea de a castiga mai multi bani mai ales in prima parte a anului. Ei pot proveni din activitati suplimentare, in afara muncii sau din propria afacere. Economiseste acesti bani pentru momente dificile.

Ultima parte a lunii iunie pare a fi cea mai benefica. Afacerile, investitiile si, implicit, oportunitatile incep sa se contureze. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine.

Prin excelenta, esti persoana cea mai indicata capabila sa poata gestiona problemele legate de bani, indiferent daca sunt sau nu foarte multi. In acest an, banii nu vor fi putini, dar nici prea multi, cu exceptia faptului ca, pana la mijlocul anului 2019, te veti confrunta cu unele cheltuieli care depasesc bugetul obisnuit. Pentru aceasta, cel mai bine este sa incepi sa economisesti bani in timp.

Daca nu ai alte nevoi sau planuri, acest an este favorabil investitiilor in domeniul imobiliar. Daca nu, dupa ce ai trecut de cheltuielile de la mijlocul anului, incepe sa economiseste din nou. La sfarsitul anului, ti se va oferi o calatorie costisitoare si foarte aventuroasa, pe care o vei regreta daca nu o vei putea face.

Sanatate Capricorn 2019

Din punct de vedere medical, semnul Capricornului reprezinta genunchii, femurul, stomacul, unghiile si parul. Asimilarea si dezasimilarea, anabolismul si catabolismul.

Cand sistemul de eliminare a toxinelor este defect, favorizeaza aparitia afectiunilor hepatice, a dermatitei, pancreatitei sau nefritei.

Desi este unul dintre cele mai rezistente semne zodiacale, cand se confrunta cu o boala prelungita, Capricornul manifesta tendinta de a se izola in sine. Temperamentul limfatic-nervos al Capricornului, in fata bolii, este dominat de sentimente de tristete, melancolie si pesimism.

Sanatatea este foarte rezonabila in acest an. Aproape toate planetele pe termen lung fie fac aspecte frumoase cu Casa a 6-a a sanatatii, fie te lasa in pace.

Abia dupa 25 septembrie, Jupiter va incepe sa faca un aspect stresant si poate o sa-ti iei concediu in perioada respectiva.

Principalul pericol acum este stresul datorat obligatiilor sociale si exigentei din cariera. Ambele solicitari sunt foarte puternice, iar saritul meselor si statul peste program, atat pentru succesul social, cat si pentru cariera, te poate determina sa exagerezi.

Mercur este pentru tine planeta sanatatii, o planeta care se misca rapid si in cursul anului se va deplasa prin aproape toate semnele si casele temei tale natale. Nevoile de sanatate vor varia de la o luna la alta.

Terapiile care au functiona acum un an, s-ar putea sa nu mai functioneze in timp ce Mercur este intr-o pozitie dificila sau face aspecte stresante. Vindecarea poate veni printr-o varietate de moduri.

Apoi, retrogrdarea lui Mercur, anul acesta o va face de patru ori, sunt intotdeauna semnificative pentru sanatatea ta. Acestea sunt momente de studiu si cercetare.

Modificarile importante ale regimului de sanatate sau ale deciziilor importante privind sanatatea sunt cel mai bine tolerate si rezolvate in perioada de retrogradare a lui Mercur. Mercurul va fi retrograd in martie – aprilie, iulie – august si noiembrie – decembrie.

Mercurul stapaneste sistemul nervos, plamanii, intestinele, bratele si umerii, astfel incat aceste organe au nevoie de mai multa atentie decat alte organe. De vreme ce majoritatea acestor probleme apar, mentineti-le in forma ar trebui sa devina deviza ta de viata. Exista modalitati naturale si fara medicamente pentru a realiza acest lucru si ar trebui explorate.

In alta ordine de idei, Mercur guverneaza mintea si intelectul. Astfel, sanatatea mintala este la fel de importanta pentru tine ca si sanatatea fizica. Si exista o corelatie puternica intre sanatatea mentala si cea fizica.

Mintii tale trebuie sa ii acorzi mai multa atentie si din fericire, in acest an, se pare ca faci acest lucru. Mintea are nevoie de exercitiu la fel de mult ca si corpul.

Are nevoie de o nutritie buna, la fel de mult ca si corpul. Cititul, in special literatura inspirata de toate culturile, este foarte importanta. Vrei ca mintea ta sa elaboreze cele mai bune idei, cea mai inalta intelepciune si adevaruri pe care omenirea le poate oferi.

Apoi, ai nevoie de comunicare. Cand comunicarea este blocata, sanatatea poate suferi. Impartaseste interesele tale intelectuale si va fi bine. Daca nu, pastreaza cel putin, evidenta gandurilor, ideilor si impresiilor.

Cand esti obosit apar insomniile si problemele nervoase. Mai rau, energia de care corpul are nevoie pentru vindecare si rezistenta, se va epuiza rapid daca nu stii sa o gestionezi.

Calatorii Capricorn 2019

2019 este favorabil calatoriilor. Saturn ar putea aduce o asemenea oportunitate pentru tine si sa pleci in strainatate. De asemenea, vei vizita cu familia sau singur, locurile natale. Daca esti angajat, este posibil sa fii transferat intr-o alta loclaitate, la o filiala a institutiei, pentru o vreme.

Horoscop Varsator 2019

Chiar de la inceputul anului te simti diferit – cat de diferit va depinde de deciziile pe care le-ai luat in ultimii 2 ani.

Influentele astrologice prevad un an linistit si relaxant pentru nativii Varsator. Marte, Saturn si Uranus vor dezamorsa tensiunile din viata nativilor Varsator, oferindu-le un grad mai mare de libertate si de securitate. Anul 2019 permite Varsatorului sa vada ceea ce au facut, dupa un an de eforturi si perseverenta.

Pentru multi dintre voi, finantele pot fi oarecum neregulate in cea mai mare parte a acestui an, deoarece unii se vor afla intr-un nou domeniu de ocupare a fortei de munca, altii se vor reorienta profesional, altii vor iesi in pensie.

Situatia financiara urmeaza tendintele generale ale nativilor Varsatori, care prezinta se prezinta totusi echilibrata si rareori cu evenimente cruciale.

Armonia se restabileste in familie si cu capacitatea de a-ti aduce si momente de stralucire. Bogatia, sub toate aspectele sale, a fost importanta multi ani si devine din ce in ce mai importanta in acest an si in anii care vor veni.

Perioada aprilie – august poate fi momentul pentru imbunatatirea vietii tale sociale si daca te imprietenesti cu un nativ Gemeni sau Berbec iti poti extinde nivelul de prieteni sau activitatile de grup. Stapanul tau, Uranus, se stabileste acum in semnul material al Taurului si vei avea parte de reusite surprinzatoare.

Anul 2019 anunta evenimente neasteptate, dar acestea nu sunt in masura sa scuture atmosfera calma care iti guverneaza viata. Viata profesionala, fara mari conflicte, pare sa fie caracterizata de cateva succese lipsite de maretie, dar stabile.

Starea de sanatate va fi buna, cu exceptia unor afectiuni minore care pot aparea in mijlocul sau in ultima parte a anului. Adevarata libertate, la urma urmei, inseamna a avea mijloacele necesare pentru a-ti permite libertatea dupa care tanjesti.

De mult ani, spiritualitatea a fost foarte importanta pentru tine, iar aceasta tendinta va fi si mai intensa in acest an dar si in anii urmatori. Anul trecut, copiii si creativitatea au fost foarte importanti, dar acum sunteti intr-un an de munca, o perioada mai serioasa, dar nu te teme, cand Jupiter se va muta in Capricorn dupa 3 decembrie, vei avea o multime de oportunitati sa te bucuri de viata si de capacitatea de a face lucrurile asa cum iti doresti.

Domeniile de interes vor fi imaginea, aspectul personal, finantele, sanatatea si munca, transformarea personala si lucrurile profunde ale vietii pana pe 3 decembrie si religia, filosofia , metafizica, invatamant superior si calatorii in strainatate, prietenii, activitati de grup si organizatii dupa 3 decembrie. Preocuparile tale majore, in cea mai mare parte a anului, vor fi legate de casa, familie si interese domestice.

Oportunitatile anului. Acest an va ii influenta mai ales pe cei nascuti in perioada 1 – 7 februarie. Pentru cei interesati de actiuni artistice, muzicale sau mistice, poti sa iti urmezi de acum visul de a-ti sporii cunostintele sau folosirea lor in zonele care te intereseaza. Ianuarie pana la sfarsitul lunii februarie, poate fi un moment prielnic pentru actiuni personale.

Limitarile anului. Nu pierde simtului realitatii, increderea in propriile puteri sau pur si simplu nu acorzi atentie atunci cand te ocupi de contractele financiare este domeniul care ti-ar putea provoca o anumita frustrare, inutila, in acest an.

Dragoste Varsator 2019

Esti unul dintre cele mai favorizate semne zodiacale de catre stele in 2019 in dragoste. Vei profita din plin de tranzitul Jupiter prin casa de prietenilor si a sperantelor, asa ca nu ar trebui sa fim deloc surprinsi daca trimiti invitatii de nunta sau de botez ori, cel putin invitatii la o petrecere care marcheaza o logodna.

Anul va fi impartit in trei perioade mari, in timpul carora se vor exercita influente cumva diferite, cel putin in ceea ce priveste nuanta si intensitatea.

De la inceputul anului pana pe 8 aprilie, Jupiter va evidentia diferite chestiuni si datorii din trecut, pe care va trebui sa le rezolvi. Vei intalni vechi iubiti/iubite, chiar daca este clar ca nu veti fi impreuna si veti decide sa ramaneti prieteni. De asemenea, partenerii actuali impartasesc secrete si se deschid complet in fata acelora carora doresc sa le impartaseasca viata lucru care te va cam deranja.

Perioada de aur este intre 8 aprilie si 11 august. In aceste patru luni este cel mai bun moment pentru tine sa-ti declari dragostea, sa faci o cerere in casatorie sau sa programezi unul dintre evenemintele de care aminteam mai sus – logodna, nunta, botez. Nu vei mai intalni un moment atat de favorabil prea curand, deci este mai bine sa profiti din plin de acest lucru.

Cea a 7-a Casa a parteneriatelor de orice fel, inclusiv casatorie, si a activitatilor sociale nu este o casa puternica in acest an. Cei mai multi dintre voi sunteti multumiti de viata sentimentala si nu va ganditi sa faceti schimbari drastice sau sa ii dati o atentie nejustificata.

Tendinta va fi de a-ti pastra statutul, adica cei casatoriti raman casatoriti iar cei singuri posibil sa-si gaseasca jumatatea, iar cei implicati intr-o relatie probabil vor face pasul urmator, casatoria.

Viata este un cerc. Nativii americani o numesc cerc sacru. Diferitele domenii ale vietii devin mai importante in ani diferiti. Anul acesta vorbim mai mult un an de cariera decat de un an de dragoste. Sigur, vei avea o viata sociala, dar in aceste zile iubirea, este mai putin o prioritate. Daca esti nascut/a, la in al doilea interval al semnului – 5 pana la 19 februarie, ai parte de aspecte sociale si de dragoste, in aceeasi masura sau ar putea sa se casatoreasca ori sa intre intr-o relatie semnificativa.

Retine totusi, ca prietenia este mai importanta in acest an decat dragostea. Acum, chiar daca intotdeauna ai crezut in prietenii, vei crede chiar mai mult. Casa a 11-a este puternica mai ales ca este si Jupiter acolo.

De asemenea, vechile atitudini sociale care nu isi mai sunt de folos dispar si vor lpsa locul unora noi. Plonjati adanc in sensul notiuniiprieteniei si inlaturati atitudinile rele sau false.

Planul sentimental si cel social vor fi cele mai active din 22 iulie pana in 22 august si din 6 septembrie pana in 3 octombrie. Cei care doresc o a doua casatorie au aspecte foarte bune pentru a o face dupa 3 decembrie, clopotele de nunta ar putea bate dar chiar daca nu se intampla asa, noua relatie va fi ca o casatorie.

Ea va incepe ca o prietenie si va evolua in ceva mai mult. Poti intalni aceasta persoana printr-un grup de prieteni, la un curs de specialitate sau la biserica ori pur si simplu pe strada.

Tinerii vor avea parte de o iubire furtunoasa in acest an. Si aici vad o mare schimbare, o rasturnare si o revigorare a atitudinilor si a nevoii de a iubi. Prin experienta iubirii, ei invata, de parca ar fi privit intr-o oglinda, ceea ce trebuie schimbat la ei.

Sfarsitul anului va fi mai relaxat in viata relationala. Este cel mai bun moment pentru programarea lunii de miere, chiar daca dureaza adesea o saptamana sau zece zile si pentru a te bucura de compania iubitei/ului.

Daca lucrurile merg bine in viata sentimentala, relatiile de prietenie ar putea avea de suferit, deoarece unii prieteni pur si simplu nu mai rezoneaza cu modul in care ai evoluat si relatiile incep sa se raceasca, intr-un proces lung care va continua si in urmatorii ani. Tu trebuie sa inventezi, sa te simti in largul tau si sa fii gata in orice moment pentru o noua aventura.

Cariera Varsator 2019

Muncesc foarte mult, doresti sa inveti si esti dispus sa pui la bataie toate resursele necesare pentru a ajunge cat mai sus pe scara sociala. In acelasi timp, trateazi cu mare grija viata privata si de familie.

Viata profesionala va evolua in 2019. O serie de oportunitati vor aparea mai ales in prima parte a anului. Daca doresti sa lucrezi ca a freelancer, 2019 este ideal pentru a incepe. Vei avea optimismul, entuziasmul si energia pentru o performanta buna la locul de munca unde vei fi foarte apreciat de catre sefii si colegii tai.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca incepand din iunie 2019, cand casa carierei este tranzitata de Jupiter, ai toate sansele sa gasesti ceea ce cauti asa ca profita din plin de acest tranzit.

Jupiter va intra in retrogradare din 10 aprilie si pana in august cand va reveni in mers normal, va trebui sa-ti imbunatatesti abilitatile profesionale pentru a-si finaliza proiectele si obiectivele propuse.

De asemenea, prezenta lui Saturn si a lui Pluto in cea mai spirituala casa a temei natale, Casa a 12-a, te va ajuta sa actionezi cu maturitate si responsabilitate. Astfel, ai toate sansele de a promova si de a-ti mari veniturile.

Daca esti la varsta a doua nu te poti plange de situatia financiara in 2019. Promovarea in cariera sau gasirea unui nou loc de munca vor asigura toti banii de care ai nevoie. Avand in vedere ca viata financiara este, de asemenea, sub influenta lui Neptun in 2019, trebuie sa fi foarte atent cu afacerile si parteneriatele pe care le initiezi.

S-ar putea sa-ti dai seama ca trebuie sa-ti aprofundezi studiile sau sa inveti lucruri noi. Prin urmare, lunile martie si iulie sunt potrivite pentru urmarea unor cursuri de specialitate, pentru participarea la conferinte si ateliere de lucru, pentru mai multa lectura, astfel incat sa poti obtine totul sau aproape orice in domeniul in care doresti sa excelezi.

Pe scurt, totul pentru dezvoltarea personala! Odata ce ai realizat acest lucru, poti stabili noi obiective, mai indraznete decat cele pe care le visezi acum.

Cum Jupiter, planeta creste spirituale, prosperitatii si dezvoltarii este in tranzit prin casa a 10-a, te vei bucura de recunoasterea publica si de succes in viata profesionala. Munca ta devine apreciata si multe usi ti se deschid – poate fi o promovare, o noua oferta de munca sau o diploma. Este o perioada benefica pentru cei care lucreaza in domeniul relatiilor publice, in administratie, in politica, in domeniul artei, a showbizului sau presei.

Intre 6 iulie si 1 august, Mercur va fi retrograd in Rac si ar putea aduce dezacorduri si probleme diferite de comunicare la locul de munca. Nu este momentul potrivit pentru intalniri importante, conferinte sau pentru interviuri.

Prima parte a lunii mai 2019 este orientata spre aspecte practice, cu accent pe imobile, sedii, proprietati, bunuri de consum, afaceri de familie sau munca la domiciliu. Este o perioada complicata vei avansa cu dificultate.

A doua parte a lunii mai 2019 este mai relaxanta si mai bogata in oportunitati. Acesta evidentiaza talentele tale creative, expresivitatea si calitatile tale, te antreneaza la locul potrivit la momentul potrivit si iti da entuziasmul si curajul necesar pentru noile inceputuri. Este o perioada excelenta pentru a promova, a lansa, a prezenta si a reprezenta.

Viata financiara este, de asemenea, favorizata, cu aparitia unor noi surse de castiguri, venituri suplimentare, daruri sau alte beneficii materiale neasteptate.

De asemenea, septembrie 2019 aduce multe oportunitati in ce priveste cariera, viata sociala, proiectele si aspiratii profesionale. Accentul este pus pe profesie, cariera, statut, reputatie, incredere, poti calatori mai mult si calatoriile tale sa fie legate de cariera sau pur si simplu de placere. Poti primi ajutor de la persoane cu influenta. Noiembrie 2019 aduce recunoasterea publica a meritelor si a realizarilor tale.

Finante Varsator 2019

In 2019, iti doresti sa fii bogat, dar nu banii sunt scopul tau final. Fiind totusi un om echilibrat, care stie sa faca diferenta intre dorinta si obsesie, nu vei fi vazut niciodata facand mari sacrificii pentru bani si bogatie. E drept ca in lunile ianuarie sau februarie, exista sansa majorarii salariale, de promovare, un nou loc de munca tentant s.a.

Banii si castigurile au fost importante pentru tine in ultimii ani, iar importanta lor este si mai puternica in anul viitor. Timp de multi ani ai fost preocupat de imaginea ta, de conceptul de sine si de implinirea personala, dar acum vei preocpuat de finantele tale. Destinul financiar se afla in propriile ta maini si nu delega aceste probleme altora.

Ca si in anii trecuti, investesti in tine, o miscare inteleapta, deoarece aceasta este cea mai buna investitie pe termen lung. Investesti in a deveni o persoana mai elevata prin studii de auto-imbunatatire, de dezvoltare de personala si altele

Pe scurt, imaginati bogatia si succesul si, pe masura ce adoptati aceasta imagine, altii va vad ca bogati si vibratia avutiei creste in aura voastra. Indiferent daca sunteti sau nu bogat, va veti imbraca si veti avea accesoriu ca si cum ati fi.

Ai cultivat intuitia financiara de multi ani. Aceasta tendinta este si mai puternica in 2019. Intuitia reala este mereu calma, niciodata in graba, niciodata lacoma, niciodata amestecata cu vreo pasiune umana comuna.

Aspectele financiare sunt bune pe tot parcursul anului, dar vor deveni si mai bune dupa 25 septembrie, cand Jupiter, planeta abundentei, va incepe sa faca trigon sau conjunctie cu Soarele natal si cand speculatiile devin favorabile. Increderea in sine creste si se reflecta si in imaginea si aspiratiile tale.

Dca doresti sa platesti datoriile mai repede, refinantarea creditului existent sau care cauta capital strain, face aspecte minunate in cea mai mare parte a anului. 2019 este un an pentru atingerea acestor obiective. Aceia dintre voi implicati in chestiuni fiscale, creante de asigurare sau bunuri vor primi, de asemenea,o veste buna.

Oportunitatea financiara vine prin abilitate neobisnuita de a vedea valoare acolo unde altii vad numai mizerie, dezintegrarea sau distrugere. Firmele inglodate in datorii, bunuri aruncate aiurea si are tulbura posesiunile altora, persoane cu probleme de personalitate la care toata lumea a renuntat, gunoaile care plutesc in poduri sau in garaje, toate pot fi un potential profit pentru tine, daca stii sa vezi acolo unde trebuie.

Sanatate Varsator 2019

In 2019, ai toate sansele sa te bucuri de o forma fizica excelenta, cel putin in primele sase luni si jumatate ale anului. Daca esti la a treia tinerete, poti profita din plin de efectele oricarei terapii. Aceasta tranzitie poate aduce, si un risc mic de crestere in greutate, tocmai pentru ca este un semn caracterizat de un surplus de energie pozitiva.

Ca si in ultimii ani, Pluto tranziteaza casa a 12-a. Acesta este un tranzit care te face sa simti la nivel de subconstient, nevoia de experiente intense sau ciudate, in cea mai mare parte traite in singuratate.

Spre sfarsitul lunii iulie si decembrie, tonusul si vitalitatea vor fi putin mai mici, dar fara a crea probleme serioase. Sfarsitul si inceputul anului vor fi excelente in ceea ce priveste starea de sanatate.

Nodul Nord a trecut la sfarsitul anului trecu in semnul Racului, adica in Casa 6 a sanatatii pentru urmatorul an si jumatate. Aceasta arata multe lucruri. Va trebui sa acorzi mai multa atentie digestiei, alimentatiei, pancreasului si intestinelor.

Nimic nu este in neregula cu aceste probleme, dar daca se intampla ceva, probabil de acolo va incepe. Nodul Nord in Casa Sanatatii arata ca lectia majora de sanatate este aceea de a cauta vindecare din interior. Legatura profunda cu puterea superioara este cel mai important vindecator. Da, exista un doctor divin la care ai acces si legatura cu aceasta aduce sanatate durabila.

Luna este planeta sanatatii. Deoarece Luna guverneaza stomacul si sanii, aceste organe sunt, de asemenea, neobisnuit de importante pentru sanatatea generala.

Luna guverneaza dispozitiile, sentimentele si emotiile, prin urmare sanatatea emotionala este parte integranta a sanatatii fizice. Stresul negativ nu este doar neplacut, ci are un impact direct si dramatic asupra sanatatii generale. Acest lucru este valabil pentru toata lumea intr-un anumit grad, dar mai ales pentru tine.

Deoarece Luna guverneaza stomacul, dieta este o problema pentru tine mai mult decat pentru majoritatea oamenilor. O alimentatie buna este la fel de importanta ca si consultarea unui expert in domeniu, dar la fel de important decat ceea ce mananci este cum mananci. Mesele trebuie luate intr-un mod relaxat si calm.

Incearca sa eviti sa mananci cand esti suparat sau enervat. Gandurile trebuie sa fie senine si multe practici religioase fac ca ritualul mancatului sa nu aiba loc deoarece postesti.

Spunand rugaciunea, inainte si dupa mese, cu propriile cuvinte si in felul tau este mai mult decat o practica religioasa. Are beneficii importante pentru sanatate.

Au fost realizate studii stiintifice care arata impactul gandirii pozitive asupra structurii moleculare a alimentelor. Vindecarea poate veni in multe feluri si prin multe instrumente. Nevoile pot fluctua saptamanal si zilnic, in functie de ceea ce se intampla cu sanatatea, starea ei si aspectele pe care ea le primeste Casa a 6-a.

Si un lucru foarte important. Femeile Varsator sunt de cele mai multe ori atrase de diete nebune, suplimente nutritive si pastile pentru pierderea in greutate.

Cu toate acestea, ei isi dau seama rapid ca numai un plan de alimentatie sanatos le poate ajuta sa slabeasca. O dieta saraca in grasimi, asociata cu exercitii fizice usoare sunt doua conditii esentiale pentru prevenirea problemelor circulatorii mai ales.

Natura optimista a femeilor Varsator face ca o dipozitie relaxata si o abordare constienta a alimentatiei, ajuta la pierderea in greutate. Tentatia de a incalca regulile dietei este o problema pentru femeile Varsator, deoarece nu prea au vointa.

Planificarea dietei si a programului de exercitii fizice este o sarcina usoara pentru tine datorita gandirii calme si rationale. Activitatea fizica este importanta pentru acei Varsatori, care apreciaza in special sporturile individuale, cum ar fi inotul.

Calatorii Varsator 2019

Ar fi un an nici prea bun dar nici prea rau pentru calatorii. La inceputul anului sunt indicate toate tipurile de calatorii. Dupa mijlocul anului, exista indicii clare de transfer la un alt loc de munca. Unii va veti transfera intr-un loc potrivit, dupa bunul plac al inimii, la alegere. Daca planifici o calatorie, luna noiembrie este cea mai buna luna.

Horoscop Pesti 2019

Multe evenimente noi si neobisnuite pot sa apara pentru cei nascuti in semnul Pesti in 2019. Ai putea fi oarecum agitat si vei cauta noi experiente sau vei dori sa te desparti de acele obiceiuri sau domenii in care rutina ti-a sufocat individualitatea.

Ai putea afisa chiar si unele tendinte rebele, mai ales daca altii incearca sa puna aduca jurul tau tot felul de restrictii – mai ales in iunie.

Relatiile pot fi o zona in care sa te bucuri de o mare bucurie si o neasteptata intelegere, in mai cand vei cunoaste pe cineva de departe. Deciziile importante le vei lua in august si septembrie.

Pestii vor avea un an bun in mai multe domenii. Din punct de vedere financiar, Saturn continua sa fie in Casa a 12-a a lucrurilor nestiute, iar Neptun in domiciliu si Chiron vor fi in Casa a 2-a a banilor proveniti din munca proprie.

Ti se permite sa castigi mai multi bani, sa-ti platesti datoriile si sa faca investitii importante. Pentru majoritatea dintre voi, sfarsitul lui 2018 trebuie sa fi adus o evolutie financiara semnificativa.

Profesional, Pestii vor primi ceea ce vor, nu exista obstacole majore si nici planete care sa te incurajeze in special. Neptun care este in domiciliu, va avea o influenta benefica nu doar asupra vietii tale sentimentale cat si a celei profesionale.

Neptun te poate ajuta sa iti exprimi emotiile, prin talent si creativitate, datorita unor idei minunate, printr-o larga initiativa in institutii sau companii, prin profesii legate de mister si esoterism cu impact asupra colectivitatiilor, prin publicitate si prezentari calificate.

Prima parte a anului este de bun augur pentru abordari intelectuale, dezbateri sau literatura, calcule, negocieri, dovezi, examene, interviuri. Viata va fi foarte interesanta acum, dar si foarte agitata. Important este ca ai terminat sa mai traiesti in Trecut. Ai terminat cu modelele vechi, rigide si cu rutina.

Te rupi de traditie si mergi incotro te duce valul pentru ca vrei sa experimentezi pe cont propriu. Interesant este ca, astrologia devine din ce in ce mai importanta in viata ta.

Spiritualitatea, intotdeauna importanta pentru tine, devine un fel de axa in jurul careia se invart toate. Daca ai fost intr-un mediu represiv in ultimii ani, iesirea la lumina va fi spectaculoasa. Exista acum un nou sentiment al libertatii personale care ti se intampla, doar sa nu exagerezi. Conteaza sa fii constructiv.

Anul trecut a fost clar, unul al iubirii si social, iar tendinta continua pentru cea mai mare parte a lui 2019. Casatoria, relatii semnificative si noi prietenii se petrec acum. De asemenea, ai putea sa te implici in parteneriate de afaceri.

Este nevoie sa iti disciplinezi mai bine copiii si sa lasi creativitatea sa fie una practica si folositoare in lume.

O poveste de dragoste, petrecuta in afara casatoriei, se incheie, probabil, si asta pentru ca acum esti implicat profund in relatia de familie.

Sanatatea este buna, dar se va imbunatati si mai mult dupa 25 septembrie. In aceasta perioada va exista un interes reinnoit pentru lucrurile profunde ale vietii. Reincarnarea, viata dupa moarte, moarte si renastere.

Domeniile majore de interes vor fi spiritualitatea, casa si familia, creativitatea, copiii, dragostea si distractia pana pe 25 septembrie si datoriile si rambursarea lor, impozitele, ajutorul dat altora, problemele imobiliare, lucrurile mai profunde dupa 25 septembrie.

Oportunitatile anului. In acest an, trebuie sa fii cinstit cu tine si sa urmezi cateva idei pe care le ai, pentru ca viata ta sa ramana la fel, dar aceasta atitudine poate duce la o actiune rebela undeva pe la mijlocul anului.

Jupiter in casa prietenilor si a muncii in colectiv iti va fi sprijin. De la jumatatea lunii ianuarie pana la mijlocul lunii martie, ai destule planete care sa te ajute in noile domenii ale vietii – esti sprijinit si simti ca este timpul sa iti promovezi ideile.

Cei nascuti in perioada 19 – 27 februarie vor avea viata cea mai tulburatoare in ceea ce privesc schimbarile in plan personal.

Limitarile anului. Pana in mai poti simti ca anumite limite iti sunt impuse de obligatiile pe care le ai fata de ceilalti. Exista multe promisiuni, dar nu exista o actiune reala in aceste domenii. Ai putea folosi acest timp pentru a incheia un studiu pe termen lung sau pentru a incheia unele chestiuni legale. Saturn in Casa a 12-a te face atent la chestiunile financiare care vizeaza castigurile proprii.

Dragoste Pesti 2019

Te numeri printre semnele zodiacale cele mai favorizate de stele in 2019. Multi dintre voi au gustat fructele dulci ale iubirii in anul precedent, mai ales in prima parte a anului.

Acum, aceasta evolutie continua cu o intensitate sporita, incepand cu 12 august, cand Jupiter intra in casa prietenilor, mediului social in care traiesti, a sperantelor si a actiunilor caritabile.

Pe masura ce Saturn si Pluto intra intr-o miscare retrograda, nativii Pesti ar putea dori sa- si restructureze viata sociala in perioada martie-mai 2019 si sa evite anumiti prieteni care i-ar putea invidia.

De altfel, 2019 este un an bun pentru intarirea relatiilor cu prietenii. O conversatie placuta sau sansa de a relua o relatie cu cineva, face ca inceputul lunii iunie sa fie foarte special si optimist pentru tine.

Dupa cateva saptamani pline de evenimente care de care mai neasteptate, celelalte pot fi mai calme si mai usor de trecut. Exista, de asemenea, aspecte pozitive ale acestor influente, deoarece prietenii iti sunt alaturi intr-o atmosfera de sprijin reciproc.

Cu Jupiter in tranzit prin Casa a 11-a, este foarte posibil sa-ti gasesti sufletul pereche intr- un cerc de prieteni sau prin intermediul prietenilor.

Sau, in cazul celor care ai deja un partener, vei face pasi importanti pentru consolidarea relatiei – cererea in casatorie, precedata de logodna – inele, invitatii de nunta, alegerea nasilor si, in unele cazuri, chiar planuri pentru a cumpara scutece si carucioare pentru copii.

Asa cum ai putut constata pe pielea ta, legaturile pe care le faci acum, vor fii relatii de lunga durata, chiar si de-a lungul vietii.

Iti doresti iubire nesfarsita, esti romantic si nu fara motiv pentru ca esti considerat unul dintre cele mai iubarete semne a zodiacului. Esti pasional si poti forma un cuplu frumos cu un nativ Scorpion, asta pana nu il apuca nabadaile, dar care atunci cand iubesc, iubesc, sunt foarte seriosi si posesivi in ce priveste relatia, dar si cu nativul Rac, care iti vor arata din plin iubirea pe care o cauta cu disperare.

Cu toate acestea, daca nu se intalnesti nativii amintiti nici cei din semnele Taur sau Capricorn nu sunt de aruncat, deoarece ei iti pot oferi stabilitatea si devotamentul de care ai nevoie pentru a-ti arata cea mai buna si mai frumoasa parte a lor, totul insa, in functie de tema natala a fiecaruia, deoarece la fel de bine pot fi nativi Aer sau nativi Foc.

Cand cauti perechea sufleteasca si doresti o relatie de cuplu excelenta, trebuie sa tii seama de lucrurile pe care le aveti in comun. Locuitorii aceluiasi semn zodiacal par a fi cei mai compatibi intr-o relatie de dragoste, dar asta nu inseamna ca nu poti forma o familie cu un nativ din celelalte semne zodiacale daca dragostea este ceea ce te apropie de partenerul tau.

Cariera Pesti 2019

Dorinta pentru succesul profesional este motivata de tipul de viata pe care il duci si nu atat pentru succesul in sine. Cariera este complicata de dorintele tale nerealiste si intense legate de libertatea personala, cum mai spuneam si in alte dati. In multe cazuri, aceste dorinte pot provoca schimbari bruste de cariera si nu odata dintre cele mai zguduitoare.

Iti place succesul, cu siguranta, dar nu-ti plac angajamentul si responsabilitatea care vin cu el. Nu este un an in care sa-ti doresti un sef in spate. O cariera care ofera numeroase drumuri si calatorii sau varieate ar fi interesanta pentru ca nu iti place sa fii blocat intr-un loc sau in rutina prea mult timp.

Cariera este neobisnuit de importanta in 2019 si acest lucru pare sa nu aiba legatura cu castigurile. Cariera in acest context inseamna statut, prestigiu, pozitie profesionala si sociala si felul cum se regasesc ele in societate. Aceasta zona, desi pare volatila, este foarte importanta.

In acest an, este posibil sa gasesti un loc de munca mai platit, intr-o firma sau institutie recunoscuta. Multi dintre voi va veti dezvolta cariera prin mijloace sociale, cultivand si cunoscand oamenii potriviti.

Poate fi vorba si despre petreceri la tine acasa si despre intalniri cu oameni importanti si in multe cazuri, despre casatoria sau o alianta de afaceri cu cineva cunoscut intr-un anumit domeniu.

Numai dupa primul trimestru al anului, eforturile tale si munca sustinuta vor incepe sa rodeasca. Nu este indicat sa iti diversifici activitatea profesionala in cursul acestui an. Concentreaza-te pe unul sau doua proiecte si mobilizeaza-te numai in aceasta directie.

Intre aprilie si iulie vei avea mult de facut, termenele limita vor fi foarte stricte si va trebui sa faci fata situatiilor in care trebuie sa-ti dovedesti spiritul antreprenorial, capacitatea de decizie, curajul, sangele rece, reactiile rapide si abilitati competitive.

Intre lunile mai si august, prietenii vor da atentie opiniilor nativilor nascuti in semnul Pesti, pentru ca vei fi mai activ si mai vizibil. Va fi o perioada cu multe situatii in extremis si multe obstacole, care insa vor fi depasite cu succes.

Relatiile cu sefii si colegii pot fi mai problematice si trebuie tratate cu atentie si diplomatie. Situatia va fi echilibrata de Saturn, ceea ce iti permite sa corectezi greselile din mers, atunci cand este necesar.

Realismul, una dintre cele mai bune caracteristici ale tale si simtul valorii te vor ajuta sa eviti orice problema viitoare daca acorzi atentie detaliilor.

Pentru unii dintre voi, mijlocul lui 2019 ar putea veni cu o schimbare de directie. Pana atunci, insa, incearca sa-ti mentii statutul, deoarece nu stii niciodata ce perspective si optiuni viitoare poti avea.

Sau, daca nu obtii o pozitie mai buna la locul de munca actual, poate ca este timpul sa gasesti o slujba mai buna intr-un alt loc, unde vei fi apreciat la adevarata ta valoare. Ai obiceiul de a verifica de mai multe ori ce ai facut, astfel incat posibilitatea de a gresi este diminuata mult.

Vestile bune, vin pentru acei Pesti, a caror locuri de munca implica sarcini repetitive si atentie la detalii. Jupiter iti va sustine eforturile in aceasta directie. Mai mult, vorbim despre o perioada in care oamenii cu putere si autoritate manifesta o atitudine binevoitoare fata de tine.

Acum iti poti imbunatati relatiile de lucru cu superiorii, proprietarii de afaceri, profesori, maestri etc. si aceasta influenta favorabila va continua sa se manifeste si anul viitor.

Finante Pesti 2019

Este un an potrivit pentru afaceri, astfel incat Pestii sa nu se limiteze la banii pe care ii castiga la locul de munca. Salariul este o sursa importanta de venit, dar in nici un caz nu trebuie sa fie singurul.

Cea de a 2-a Casa, a veniturilor din munca proprie si a bunurilor pe care le deti, nu este deosebit de puternica in 2019. Chestiunile financiare nu vor fi pe agenda ta de lucru.

Castigurile vor tinde sa fie cat se poate de uniforme si la fel ca anul trecut. Vor exista momente in care castigurile vor veni mai usor sau cu dificultati, dar acestea se datoreaza tranzitelor si nu din cauza tendintei, in ansamblu, a anului.

Vei incerca sa faci ordine in documentele si conturile bancare. Atentie insa! Influenta lui Neptun te va face sa gasesti oportunitati financiare acolo unde nu exista! 2019 este un an pentru achitarea datoriilor, reducerea cheltuielilor si obtinerea unui nivel financiar mai sigur.

Investitiile imobiliare si initiativele legate de casa si patrimoniu sunt binevenite incepand cu aprilie 2019, dar cu un mic avertisment de precautie in perioada 15 mai – 27 iunie.

In decembrie 2019, atitudinea fata de bani se va schimba complet in comparatie cu anul care se termina. Vei fi mai moderati cu cheltuielile pentru altii si ii vei gestiona cu mai mult discernamant.

Daca insa, ai posibilitatea de a investi in imobiliare – case sau terenuri –, cum spuneam mai sus, vei avea totul pentru a castiga. Este un timp excelent pentru acest tip de investitie.

O alta inclinatie manifestata pe parcursul anului este gasirea de metode mai putin obisnuite de a castiga bani. Si exista o multime de astfel de metode in toata lumea, daca nu inventate, cel putin practicate sub influenta lui Uranus in Taur.

In perioada 8 iulie – 1 august, cu Mercur – planeta intelectului, a comunicarii si a adaptabilitatii – este retrograd dar este o perioada in care devii mai productiv si mai eficient.

Dupa 3 decembrie 2019, Jupiter – cel mai important si cel mai puternic dintre planetele considerate benefice si al doilea stapan planetar al semnului tau – va intra in semnul Capricornului.

Va urma o perioada de restrictii dar asta nu inseamna ca nu poti cere o majorare de salariu sau o promovare. Dar aceasta pozitie a lui Jupiter arata si capacitatea de a face si de a plati datoriile.

Dupa data de 25 septembrie vine o perioada buna pentru a face fata problemelor fiscale si a celor care tin de proprietate.

Sanatate Pesti 2019

Sanatatea are nevoie de mai multa atentie in anul urmator, pe masura ce unele planete pe termen lung se afla in aspecte stresante cu Casa a 6-a a sanatatii, care va fi majoritatea timpului goala asa ca ti-as sugera sa te odihnesti si sa te relaxezi mai mult.

Maximizeaza-ti energia, concentrandu-te pe prioritati, delegand sau externalizand responsabilitatile acolo unde este posibil. Toti Pestii trebuie sa acorde atentie picioarelor lor. Pantofii ar trebui sa fie confortabili.

Masajul picioarelor si baile de picioare sunt terapii preventive excelente.

Cum stapanul Casei a 6-a este Soarele, inima are nevoie de o atentie deosebita. Vindecarea poate veni dintr-o varietate de domenii si intr-o varietate de moduri. O terapie care a fost eficienta in urma cu o luna s-ar putea sa nu mai fie eficienta in luna urmatoare, deoarece nevoile de sanatate s-au schimbat.

In cea mai mare parte a anului, trei planete transpersonale vor fi blocate intr-un Careu in T. Un aspect stresant. Aceste planete stapanesc gleznele – Uranus, organe sexuale – Pluto, ficat si coapse – Jupiter si Saturn.

Nu ar face rau sa acorzi acestor organe si parti ale corpului mai multa atentie. Gleznele si coapsele pot fi masate in mod regulat. Gleznele ar trebui sa beneficieze de mai mult sprijin atunci cand te antrenezi sau practici sporturi de forta.

Activitatea sexuala trebuie mentinuta in echilibru si stii ca daca iti asculti corpul toate se pastreaza in echilibru. Ficatul, ca si inima, poate fi intarit in multe moduri naturale.

Reflexologie picior si mana, kinetoterapie, masaj shiatsu, acupressura si acupunctura, Reiki, herbolologie etc. Un singur risc este adus de acest aspect astral: castigarea in greutate, deoarece vei fi impins spre excese, ceea ce poate duce la cateva kilograme in plus.

Cele mai bune momente pentru nativii Pestii in 2019 sunt lunile februarie-martie si, de asemenea, in mijlocul verii, cand tonusul lor muscular este mare si nivelul lor de energie atinge apogeul.

Femeile Pestii pot lua decizia de a incepe o dieta, astfel incat, in urmatoarea secunda, sa manance o jumatate de kilogram de dulciuri. Au tendinta de a face exact opusul a ceea ce au planificat. Iubesc mancarea buna, astfel incat cel mai potrivit pentru nativele acestui semn zodiacal este o dieta variata. Pentru a nu renunta la dieta initiata, ele ar trebui sa-si foloseasca imaginatia si sa vizualizeze modul cum vor arata odata ce o termina.

Calatorii Pesti 2019

Exista probabilitatea unor calatorii in strainatate pentru multi dintre voi. Aceste calatorii pentru unii poate insemna sa-si intalneasca soarta. Vei merge in pelerinaj. S-ar putea sa parasesti locurile natale fie pentru cariera, fie prin casatorie.

Sursa: Revista Teo