Chackre si Zodii

Berbec, Chakra a treia

Chakra plexului solar este si ea guvernata de planeta Marte. Este situata la aproximativ o palma deasupra buricului si favorizeaza intuitia. Pentru a avea succes, nu trebuie decat sa iti urmezi instinctul. Fiindca zodia ta este guvernata de chakra plexului solar, impulsurile pe care le simti sunt de regula cele potrivite in contextul luptei pentru putere. Asadar, daca simti un imbold in zona respectiva, nu ezita sa actionezi!

Taur, Chakra a patra

Chakra inimii este guvernata de planeta Venus si te inzestreaza cu abilitatea de a empatiza. Capacitatea ta de a te pune in locul celorlalti si de a vizualiza situatia din toate unghiurile inainte de a lua o decizie iti va aduce castiguri financiare si te va ajuta sa formezi aliante benefice pe plan profesional. In plus, chakra inimii este si cea responsabila cu dragostea pentru frumusete si lux, care te va propulsa in domenii banoase!

Gemeni, Chakra a cincea

Gemenii sunt guvernati de Mercur, planeta care ii ofera putere prin intermediul chakrei gatului. Reusesti ii castigi pe ceilalti de partea ta explicandu-ti ideile si in acelasi timp poti ajunge un bun lider prin mesajele pe care le transmiti. Puterea ta se manifesta atunci cand deschizi gura si ar trebui sa profiti de ea pe plan profesional cat mai mult cu putinta.

Rac, Chakra a sasea

Chakra celui de-al treilea ochi este centrul spiritual al sistemului nervos central. Astfel, aflandu-se sub guvernarea Lunii, Racul reuseste sa intuiasca ceea ce are sa vina si chiar sa aiba premonitii cu usurinta. Sfatul cel mai intelept ar fi sa urmezi aceste viziuni si sa ai grija sa nu iti acoperi sub nicio forma punctul dintre sprancene, de la baza nasului, fiindca astfel vei putea sa vezi lucrurile mai clar ca oricand.

Leu, Chakra a saptea

Chakra coroanei este, evident, rezervata Leului. Acest semn zodiacal este guvernat de Soarele insusi, cea mai puternica dintre planete. Chakra ta dominanta te ajuta sa fii vazuta ca lider si de regula reusesti sa intelegi ceea ce se petrece in situatii critice si sa ajuti la implementarea unor solutii extraordinare.

Fecioara, Chakra a cincea

Ca si Gemenii, Fecioarele sunt influentate de Mercur, chakra gatului ajutandu – le sa adune informatii si sa comunice pe baza lor. Ai grija ca abilitatea de a comunica sa nu iti fie stanjenita in niciun fel, protejeaza-te si exerseaza inainte de a tine un discurs. Ai oricum un talent nativ pentru comunicare, dar e bine sa fii tot timpul pregatita!

Balanta, Chakra a patra

Balanta este guvernata de Venus, planeta iubirii, iar chakra ei dominanta este chiar cea a inimii. Compasiunea nativa te ajuta in absolut orice proiect, ajutandu-te sa reprezinti liantul intregii echipe. Empatia te ajuta sa comunici eficient cu persoane diferite ca temperament si sa le faci sa lucreze bine impreuna. Felicitari! Esti, practic, de neinlocuit, iar angajatorul se va gandi de doua ori inainte de a renunta la serviciile tale!

Scorpion, Chakra a treia

Chakra plexului solar este adesea asociata cu atractia sexuala, insa tu o poti folosi in avantajul tau, profitand de magnetismul care te caracterizeaza pentru a manipula pe oricine. In plus, chakre a treia te inzestreaza cu o intuitie iesita din comun, care in combinatie cu dorinta de a detine puterea te face invincibila.

Sagetator, Chakra a doua

Chakra sacrala, aflata in zona ombilicului, cu doua degete mai jos de buric, zona guvernata de Jupiter. Aceasta este planeta expansiva care ghideaza si semnul zodiacal, inzestrandu-l cu un optimism iesit din comun. Chakra sacrala ofera nativului Sagetator posibilitati infinite, intrucat pentru el limitele sunt elastice, asa cum zona ombilicala se extinde in timpul sarcinii. Profita de libertate si foloseste-o in avantajul tau in cariera, lansandu-ti propria afacere.

Capricorn, Prima Chakra

Chakra bazala este cea guvernata de Saturn, planeta aflata practic la granita sistemului solar vizibil. Acesta este motivul perntru care Capricornul functioneaza cel mai bine in cadrul unei ierarhii perfect structurate, care ii permite sa avanseze. Chakra bazala iti ofera statutul unui pilon de rezistenta. Te poti folosi de energia chakrei bazale pentru a organiza lucrurile asa cum iti doresti la locul de munca, fiindca ceilalti se bazeaza pe tine si nu iti vor refuza nimic.

Varsator, Prima Chakra

La baza coloanei vertebrale sta chakra bazala, responsabila cu stabilirea limitelor. Varsatorii sunt avantajati de acest centru energetic si reusesc sa manipuleze limitele si regulile astfel incat sa iasa in castig. Pentru a fi sigura ca ai castig de cauza, asigura-te intai ca “publicul” are incredere in tine. Ulterior, pot “intinde” limitele astfel incat sa iti atingi scopul, fiindca nu vei intampina greutati.

Pesti, Chakra a doua

Abilitatea Pestilor de a interactiona si de a se desfasura la capitolul non-verbal isi are sursa in zona chakrei sacrale. In plus, centrul energetic sacral te ajuta sa te avanti in proiecte de mare anvergura fara sa te obosesti sa te organizezi, fiindca magnetismul tau nativ le aranjeaza pe toate pe parcurs.