Anul Personal 7 In 2023

Anul Personal 7 in 2023: Caracteristici Generale

Lunile urmatoare vor fi o perioada de reflectie, analiza si retrospectiva. Vei fi mai putin dispus sa te apropii de ceilalti si vei fi mai rezervat si mai introvertit. Profitati de acest ciclu pentru a va evalua situatia si pentru a va aminti de greselile din trecut, pentru a nu le repeta.

Provocari pentru anul 2023

S-ar putea sa trebuiasca sa invatati sa faceti ceva pentru a va ajuta. Lupta impotriva dorintei tale de singuratate si de izolare. Nu te inchide in tine insuti.

Calitati pe care trebuie sa le subliniem in anul 7

Consecventa, logica, spirit practic, spirit de observatie, determinare, organizare, onestitate.

Comportamente de evitat in anul personal 7

Compartimentare, limitare, hiperintelectualizare a situatiilor, lipsa de adaptabilitate sau de efort, pesimism, pierderea din vedere a anumitor obiective, inconstanta.

Anul Personal 7 in 2023: Munca

In acest an, va trebui sa puneti totul in ordine, sa reganditi bazele activitatii dumneavoastra, sa va ganditi la un alt mod de lucru si de organizare, chiar sa va extindeti cunostintele sau sa rafinati bazele unui proiect. Nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa ramaneti vigilenti.

Acesta este momentul perfect pentru a va gandi la un stagiu sau la un curs de formare, la o evaluare a competentelor sau la o evaluare a realizarilor dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, va trebui sa va ganditi la directia pe care doriti sa o luati si, prin urmare, la orientarea dumneavoastra. Totusi, nu va asteptati sa obtineti un contract, deoarece influenta lui 7 se preteaza mai mult la pasi decat la semnaturi si acorduri.

Anul Personal 7 in 2023: Dragoste

Mai putin disponibil sau mai putin dispus sa comunicati, va veti tine departe de ceilalti. Vei mentine relatiile existente si vei fi mult mai selectiv in ceea ce priveste prieteniile tale.

Daca esti singur, nu este anul in care ai sanse sa intalnesti pe cineva. Dragostea nu va fi in carti. Pe parcursul anului 7, totul va va incuraja sa faceti o pauza, sa reflectati asupra dorintelor voastre, sa va definiti mai bine nevoile si sa intoarceti pagina unui ciclu amoros trecut. Daca intalnesti pe cineva, fereste-te de povesti imposibile si complicate.

Ca si cuplu, s-ar putea sa va fie greu sa vorbiti despre sentimentele sau emotiile voastre. Anul 7 este adesea o perioada de criza conjugala care va obliga sa puneti totul in ordine, sa revizuiti bazele unei relatii sau chiar sa luati o pauza.

Anul Personal 7 in 2023: Sanatate

Aceasta este o perioada marcata de o lipsa de energie. In timpul acestui ciclu domina retragerea, indiferent de motiv (depresie, probleme de sanatate, dorinta de introspectie).