Previziuni febr 2023

Ceata cosmica se risipeste in mod oficial

Pe 18 Ianuarie, Mercur se plaseaza direct in Capricorn, punand capat primului Mercur retrograd din 2023. Cu o retrograda pusa la patrat in carti, angrenajele cerului incep sa se schimbe incet, iar noi suntem intampinati cu un alt cadou placut de sus: Luna Noua din Ianuarie 2023 in Varsator. Lunile noi sunt o sansa de a visa maret si, din fericire, Varsatorul este un maestru in a gandi in afara cutiei pentru a imagina o lume noua in intregime. Dar ce inseamna toate acestea mai exact si cum poti lucra cu Luna Noua in viata ta?

Berbec

In calitate de lider al noii ere a eroilor, misiunea ta este sa cultivi autenticitatea cu orice pret. Lilith face ravagii in Leu, in a cincea ta casa a creativitatii, iar asteroizii Vesta, Juno si Chiron se ocupa de recuperarea ta in semnul tau natal. Aceste arhetipuri nu iti cer sa te incordezi pentru un nou inceput fals, ci sa iti integrezi cosmarurile, ororile, fricile si umbrele in toate mijloacele de exprimare. Lumea are nevoie de vocea ta acum mai mult ca niciodata. Inceteaza sa-ti mai compartimentezi latura intunecata si incepe sa o imbratisezi.

Taur

O luna de control important. Din August si pana in Ianuarie, planeta eliberatoare Uranus a fost retrograda in Taur, punand un stop marii tale treziri. O mare parte din munca din aceste ultime luni a fost, asadar, mai mult interioara si nepregatita pentru a fi dezvaluita. Acum, ca Uranus este direct, cum poti reconcilia schimbarile interioare cu viata ta exterioara? Si ce haos din interiorul tau - ce furie tectonica, vulcanica - nu ar trebui neaparat sa fie stapanit? Profita de Luna plina in Leu din data de 5 Februarie, care iti aliniaza domeniile carierei si casei, pentru a face pace cu ceea ce este vizibil, prezentabil si stabil si pentru a intelege ce dezordine interioara trebuie inca imbratisata.

Gemeni

Sa incepem! Marte a iesit din retrogradare e acum direct in semnul tau natal. Venus, intre timp, se delecteaza in Pesti, in a zecea ta casa a carierei si a gloriei publice, pana pe 20 Februarie. Canalizeaza focul reprimat din aceste ultime luni in intalniri, interactiuni si noi prietenii. Venus pregateste terenul pentru colaborari optime in cariera; aparitia sezonului Pestilor pe 18 si Luna Noua in Pesti pe 20 iti ofera claritate in ceea ce priveste viziunea pe care vrei sa o urmaresti. Indiferent cat de blocat te-ai simtit in ultimele luni, esti chemat sa te ingrijesti, sa-ti acorzi mai multa atentie si sa te pregatesti sa fii descoperit.

Rac

Venus se lanseaza in Berbec, in arena carierei tale, pe 20. Marte continua sa deplasarea in Gemeni, asteptand sansa de a se plimba la inaltime in semnul tau natal in Martie. Februarie, asadar, este o luna importanta pentru pregatire. Serviti-o pe Venus cu expunere: clarificati-va cu privire la oamenii, institutiile si comunitatile din care doriti sa faceti parte si incepeti sa va croiti drum inauntru. Nu trebuie sa va stabiliti inca destinatia. Asigura-te doar ca esti in miscare pana la sosirea lunii Martie.

Leu

Din Decembrie 2020, Saturn se afla in Varsator, in a saptea ta casa a celorlalti. Inainte de intrarea lui Saturn in Pesti, in Martie, va ofera un ultim sezon culminant in Varsator pentru a sintetiza schimbarile facute in viata dvs. relationala. In ultimii doi ani, ti-ai schimbat radical exprimarea de sine si te-ai inconjurat de oamenii care te vad cu adevarat. In aceasta luna, te vei confrunta cu deformarile din aceste legaturi de vizibilitate, cu distorsiunile din oglinda care iti blocheaza drumul spre claritate. Profita de Luna plina in Leu de pe 5 Februarie si de soarele care intra in Saturn pe 16, pentru a intelege ce blocaje iti mai impiedica calea spre vizibilitate, afirmare si glorie.

Fecioara

Impartiti o foaie de hartie in doua coloane. In partea stanga, scrieti ambitiile dumneavoastra profesionale pentru anul in curs. In partea dreapta, enumerati colaboratorii la care visati. Apoi, incepeti sa faceti propuneri. Venus isi petrece primele douazeci de zile din Februarie in Pesti, in a saptea ta casa a celorlalti, facand o conjunctie psihedelica cu Neptun, planeta viselor si a imaginatiei, pe 15. Venirea sezonului Pestilor pe 18, urmata de o Luna noua in Pesti pe 20, va face ca relatiile potrivite sa se simta ca niste usi catre viitor - si va dezvalui care dintre ele va impiedica sa traversati. Cu Marte arzand in Gemeni in arena carierei tale, acum este momentul sa privesti fiecare colaborare ca pe un vehicul catre destinul tau superior. Investeste in relatiile tale, stabileste limite si fa-ti cererile care iti vor schimba viata.

Balanta

Sa inceapa transformarea! Venus, frumusetea suprema, iese din Pesti si din a sasea ta casa a corpului si intra in Berbec si a saptea casa a vizibilitatii publice pe 20 Februarie. Pregateste-te pentru o descoperire de varf, asumandu-ti un rol creativ in definirea de sine: look-ul tau, limitele tale, regulile tale de angajare. Pe masura ce Marte inainteaza in Gemeni, in casa a noua a orizonturilor tale de expansiune, valul este in toi pentru debutul tau. Fii mandru de ceea ce prezinti si vor veni in graba la tine.

Scorpion

Va fi una dintre acele luni, din nou. Domeniile caminului, relatiilor si carierei sunt toate in curs de reinventare, din nou. Desi Luna plina in Leu de pe 5 lumineaza posibilitati de putere in domeniul carierei tale, adevarata munca este in inradacinare. Sezonul Varsatorului creeaza noi structuri de autocunoastere in domeniul caminului si al stabilitatii psihologice. Ce noi mijloace de responsabilitate ai cultivat in ultimii doi ani cu Saturn in acest domeniu? Si cu ce puncte moarte trebuie sa te confrunti daca vrei sa mergi mai departe cu persoana iubita, parteneriatele si ambitiile tale de o viata? Inradacinati-le acum, inainte ca sezonul rezolutiilor sa se stinga, si va veti asigura un an de forta sustinuta.

Sagetator

Profitati de sezonul de hibernare pentru a aduna inspiratie. Urmariti filme stimulative, reconectati-va cu fascinatiile copilariei, mergeti la biblioteca locala si investiti in noi modalitati de terapie. Sezonul Varsator si Pesti imbogateste radacina hartii tale, acolo unde faci interfata cu cultura, oamenii si regulile care alcatuiesc mica ta lume. Extinzandu-ti aportul zilnic, vei crea o paleta mai vasta si mai interesanta din care sa te alimentezi pe masura ce anul avanseaza. Acum este momentul sa deschizi peisajul imaginatiei tale.

Capricorn

Acesta este momentul din an in care rezolutiile de Anul Nou ale tuturor cad pe marginea drumului. Dar nu si tu! Esti aici ca sa castigi. Cu Venus si Jupiter in centrul hartii tale, esti chemat sa dublezi acele rutine, structuri si modalitati noi si revitalizante care te echilibreaza. Ramai puternic cu planul tau de antrenament saptamanal. Aceste ritualuri servesc ca investitii esentiale in fericirea si succesul tau sustinut.

Varsator

Dupa mai bine de doi ani de reglare de conturi si recuperare, Saturn este pe cale sa paraseasca Varsatorul. Din Decembrie 2020 incoace, ce ati invatat despre limitele si neajunsurile voastre? Cum v-ati revendicat in mod activ naratiunea? In Februarie, aceste firmamente vor fi puse la o ultima incercare. Luna plina in Leu de pe 5, lumineaza casa ta a celorlalti si te face sa te confrunti cu modurile in care inca te mentii mic pentru a-i face fericiti. Ciocnirile cu Uranus in casa a patra a caminului tau iti testeaza autodeterminarea in fata instabilitatii si a dezradacinarii. Esti mai puternic acum decat ai fost vreodata, iar asta merita sa sarbatoresti. Dar profita de acest timp pentru a examina cu sobrietate acele puncte care au nevoie de acoperire, reparatii si intarire. Pana cand Saturn va parasi semnul tau luna viitoare, vei fi mai puternic si la fel de rezistent precum o vesta antiglont.

Pesti

Aceasta este o perioada spectaculoasa de descoperire creativa. Venus tranziteaza tau natal pana pe 20 Februarie, contopindu-se cu stapanul viselor, Neptun, pe data de 15. Pe 18, se lanseaza sezonul Pestilor, urmat de o Luna noua in Pesti pe 20. Imbratiseaza toate inspiratiile sau chemarile care iti vin; cu Marte in Gemeni - semnul versatilitatii - in a patra ta casa a structurarii mentale, stim ca mijloacele tale de exprimare se pot schimba zilnic. Ceea ce este important este sa te prezinti si sa nu te judeci pentru ca esti inconsecvent, dezordonat sau complicat. Fie ca o prelucrezi cu o masina de scris, cu un pian sau cu un set de creioane colorate uzate, incearca sa te bucuri de acest val stralucitor de pasiune. Ti se cuvine o descoperire.