Zodia Caine

Totul Despre Zodia Caine

Nativul Caine este asemenea celui care a dat numele simbolului, loial si prietenos, sensibil si sentimental cu cei din jurul sau. El va avea o permanenta tendinta pentru a trai impreuna cu cineva, impreuna cu ceva care sa dea sens vietii sale si sa elimine sentimentul ca este un "vagabond" pe drumul sortii.

In China acest semn este simbolul prieteniei, al armoniei si profunzimii trairii printre si cu oamenii, la el predominand energia Yang, principiul donator si activ, principiul masculin, trasaturile definitorii fiind onestitatea si fidelitatea. Este semnul care naste cei mai indragiti nativi din tot ciclul chinezesc, intrupand una din personalitatile cele mai cinstite, inteligente si deschise cu putinta in special datorita simtului de loialitate deosebit de dezvoltat si al pasiunii pentru dreptate/ justitie. Fiind in general destul de vioi si atractiv se bucura si de pretiosul sex appeal atat de necesar vietii umane. Numarul sau norocos este opt iar culoarea preferata bleu-marine (asa se zice). Este cea de a 11-a zodie a ciclului, numele chinezesc este "Gou", intervalul orar dominant este 19 - 21, orientarea cardinala a semnului este VNV, anotimpul si luna asociate sunt toamna si respectiv octombrie, elementul fix este metalul, ramura pozitiva. Pietrele pretioase preferabile sutn agatele, carneolul, chihlimbarul, hiacintul, piatra lunii. Tarile prielnice sunt: Angola, Coreea de Sud, Costa-Rica, Guineea, Guyana, Olanda, Belgia, Palestina, Suedia (asa se zice). Semnul european este Balanta.

De mic copil va cauta relatia si prietenia celor din jurul sau. Direct, deschis si loial el va intelege punctele de vedere ale celor din jur cu o deosebita claritate si corectitudine beneficiind de posibilitatea de a se conforma destul de usor acestor puncte de vedere in conditiile in care isi va pastra atat propriile convingeri cat si demnitatea. Sensibil si saritor, nativul caine, va fi individul care sare intotdeauna atunci cand i se cere ajutorul sau atunci cand este necesara protectia membrilor familiei sau cercului de prieteni.

Va face intotdeauna tot ceea ce este necesar pentru o integrare cat mai buna si mai activa la tot ceea ce se constituie a fi mediu inconjurator fiind de cele mai multe ori autodidact. Daca va avea sansa ca cei din jur sa ii aprecieze la justa valoare "inserenta",prin complimente sau incurajari, acest nativ va rasplati neasteptat de mult asteptarile sau intelegerea. Timpul va face din nativul Caine un individ eficient si diplomat. In general amabil si putin pretentios, cainele va sti cum sa tina pasul cu ceilalti, mai ales ca nu este genul care sa fie "banuit" ca ar cere prea mult (avand o componenta a egalitarismului evidenta pentru toti cei din jurul sau). Este evident un avantaj in acest sens faptul ca stie intotdeauna sa asculte destul de demn si rational, fiind genul care isi va face intotdeauna datoria sau cel putin va spune din start ca nu este capabil pentru ceea ce i se cere.

Cainele este semnul care va induce nativilor cerinta de a imparti oamenii in categorii distincte si clare (chiar daca persoanele iubite vor fi catalogate in "tabara rea"). Pentru astfel de nativi oamenii sunt buni si rai, albi si negri, decizie care va insemna intotdeauna ca s-a facut tot posibilul pentru a corecta eventualul plasament negativ. Din acest punct de vedere poate fi considerat a fi cinic dar nu va faceti iluzii ca avea manifestari negative. Va va cataloga si va va urmari pentru a nu interfera cu o situatie la care "nu aveti acces".

Punctul critic ar putea fi reprezentat de o mare inertie in evaluarea celui care a fost fie declarat stapan fie mentor. Daca drumul acestui "stapan" este unul gresit sau in divergenta cu cel al nativului caine, acesta din urma va gasi foarte greu resursele necesare pentru a "evada" de sub tutela propriei aprecieri. Oricum, daca ve-ti auzi ca un caine a parasit stapanul sau este vorba intradevar de ceva de nesuportat chiar si de cele mai masochiste persoane. In final nu trebuie uitat ca nativii caine vor fi in permanenta iubiti pentru intelegerea firii umane si pentru caldura sufleteasca, dezamagirile induse de acesta fiind legate de mediu.

Influenta Elementului Asupra Cainelui

Caine Cu Ascendent In Sobolan

Interval Sobolan: 23:00-1:00. Se naste o combinatie a colaborarii si bunastarii. Atent si amabil cu toti cei din jurul sau, va avea intotdeauna la baza oricarui gest al sau o scara a valorilor axata in primul si in primul rand pe bani, viata materiala. Poate ca ceva mai putina duritate in acest sens ar fi benefica.

Caine Cu Ascendent In Bivol

Interval Bivol: 1:00-3:00. Individul aflat sub acest semne va fi caracterizat de permanenta lupta pentru credinta. Fie ca este vorba despre o credinta proprie, fie de una indusa de alta persoana sau colectiv, isi va pune puterea si calitatile in slujba ei. Atentie la implicarile eronate care vor specula cinismul sau.

Caine Cu Ascendent In Tigru

Interval Tigru: 3:00-5:00. Influenta Tigrului tinde sa destabilizeze echilibrul nativului Caine. Acest individ va avea un suport energetic demn de invidiat fiind practic neobosit, curajos si activ dar, drept revers al "medaliei" va fi destul de instabil, nerabdator si critic. Atentie la "investitiile" de pasiune!

Caine Cu Ascendent In Iepure

Interval Iepure: 5:00-7:00. Personalitate a sociabilitatii, simbol al echilibrului, aceasta combinatie va fi permanent caracterizata de efortul diplomatiei, negocierii si intelegerii. Chiar daca are porniri evidente spre viata materiala, chiar daca este capabil sa ucida fara sa clipeasca, tot ceea ce va face este calculat.

Caine Cu Ascendent In Dragon

Interval Dragon: 7:00-9:00. Inclinatia evidenta spre credinta, data de nativitatea Cainelui, gaseste un fel de superplus in influenta Dragonului. Idealist dar si dogmatic, puternic si activ, isi va desfasura existenta sub semnul luptei. Problemele vor veni, bineinteles, din directia oamenilor din jurul sau.

Caine Cu Ascendent In Sarpe

Interval Sarpe: 9:00-11:00. Calm, tacut, meditativ, competent, bine echilibrat, acest individ va face tot ceea ce ii sta in putere sa traiasca in "linistea" cuibului sau. Deosebit de placut pentru cei din jur va avea destule probleme cu cei care vor tine neaparat sa ii exploateze calitatile in detrimentul linistii sale.

Caine Cu Ascendent In Cal

Interval Cal: 11:00-13:00. Un caracter demn de invidiat sau admirat. Cei din jur vor percepe rapid calitatile acestui individ si vor cauta sa obtina maxim de profit din sansa oferita. Acest lucru il poate face pe tipul nostru sa traiasca aproape numai pentru altii. Si… nu este pacat sa se consume atata energie…?

Caine Cu Ascendent In Capra

Interval Capra: 13:00-15:0. Sentimental, pedant, artist, simpatic, plin de fair play, acestea ar fi numai cateva calitati evidente ale acestui individ. Va avea destule resurse pentru a realiza ceea ce isi propune dar are destule calitati care trebuie bine stapanite cum sunt: tendinta spre risipa, credulitatea si nevrozele.

Caine Cu Ascendent In Maimuta

Interval Maimuta: 15:00-17:00. Inteligenta influentei Maimutei gaseste un suport bun in "intelectualitatea" nativitatii Caine. Deosebit de adaptabil, vesel, amuzant, preocupat, ingenios, acest individ este deosebit de usor de gasit printre persoanele multumite de viata care o duc. Atentie doar la posibila plafonare!

Caine Cu Ascendent In Cocos

Interval Cocos: 17:00-19:00. Spiritul analitic al simplei influente Cocos este primul lucru care iese in evidenta. Poate ca este un lucru bun, pe suportul perseverentei si competentei dar poate fi si un lucru pagubitor, pe suportul pierderilor de timp si energie nejustificate. Ar fi bine daca exploateaza calitatile sociale.

Caine Cu Ascendent In Caine

Interval Caine: 19:00-21:00. Mereu in alerta, mereu in cautarea unui ideal saua unui stapan la care sa adere fara a mai gandi. Cinstit si deschis este, dealtfel, unul din colaboratorii perfecti, odata ce a acceptat sa fie condus de catre cineva. Pe partea cealalta a lucrurilor poate fi extrem de dur cand este inselat.

Caine Cu Ascendent In Mistret

Interval Mistret: 21:00-23:00. Se naste un individ gata de a trai la maxim de sizualitate si emotie. Pornirile induse de influenta Porcului in directia opulentei nu se prea impaca cu temperamentul Cainelui dar, de aceasta data se realizeaza un "concubinaj" destul de ciudat si deosebit de pagubitor.